Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Anna Ravn

Anna Ravn

Kollegerne fra Kolding Bridgecenter har indstillet Anna Ravn som årets ildsjæl. Anna begyndte først at spille bridge, da hun blev pensioneret som folkeskolelærer, men har siden da leveret et uvurderligt arbejde for bridgen i og omkring Kolding. Hun startede undervisninghold og hun var en af de bærende kræfter i etableringen af Kolding Bridgecenter i 2012, hvor hun nu er medlem af klubben PR- og sponsorudvalg. Hun står for al markedsføring af Kolding Bridgecenter og har bl. a. n fast klumme med bridgeresultater i den lokale avis. Anna er altid fuld af både gode idéer samt energi til at føre dem ud livet, og hendes kolleger skønner, at hun bruger 98% af sin vågne tid på bridge.

- Indstillet af: Kollegerne fra Kolding Bridgecenter

Henning Langbak

Henning Langbak

På medlemmerne i BK73 Hjørring's vegne har Jørgen Nielsen indstillet Henning Langbak til årets ildsjæl. Henning har været i bestyrelsen i 10 år, deraf 8 som formand. Klubben er gået fra 36 medlemmer til i dag 200 og har også udvidet med undervisning på flere niveauer. Henning sidder nu også i distrikt Nordjyllands bestyrelse, og ikke nok med det, de sidste 8 han har brugt 10 dage af sin ferie, først i Vingsted i 7 år og siden i Svendborg, som leder af cafeen der.

- Indstillet af: Medlemmerne i BK73 Hjørring

Gurli Gøbel

Gurli Gøbel

Nina Hattel har indstillet Gurli Gøbel som "Årets ildsjæl". Gurli har siden klubbens etablering i 2005 været formand for Slotsbridge i Hillerød. Alle årene har hun været en ægte ildsjæl i klubben med psykologisk det har været nødvendigt. Slotsbridge medlemmer. Gurli står selv for ledelsen af to hold, udover at hun har det store overblik i klubben.

- Indstillet af: Nina Hattel

Jens Jacobsen

Jens Jacobsen

Bestyrelsen i Haslev Bridgeklub har indstillet Jens Jacobsen som årets ildsjæl. Jens Jacobsen gør en kæmpe indsats og er et stort aktiv for Haslev Bridgeklub. Han underviser hvert år interesserede medlemmer, og i dag tæller Haslev Bridgeklub omkring 100 medlemmer, hvoraf langt størstedelen har været på skolebænken hos Jens. Udover at være en engageret og positiv underviser har han været idémand bag en lang række af klubbens aktiviteter. Han er ophavsmand til "Drop-in bridge" hver mandag, Han underviser både begyndere og lidt mere øvede hver tirsdag, og han har også igangsat et torsdagshold for den knapt så rutinerede. Udover dette har han søsat "søndagsbridge" den sidste søndag i hver måned, og hvor utroligt det end lyder, finder han også tid til at undervise i både matematik og bridge i overbygningen på byens privatskole. Jens har i den grad æren for en veldrevet bridgeklub, hvor det er rart at komme og få stimuleret "de små grå", som Jens plejer at sige.

- Indstillet af: Bestyrelsen i Haslev Bridgeklub