Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
23. juni 2016

Bridge i landsdækkende TV2-nyheder

I Nordjylland har de i årevis arbejdet med Skolebridge mange steder. Blandt andet har Brovst Bridgeklub, med formand Kurt Als i spidsen, hele dette skoleår arbejdet med Skolebridge i lektiecaféen på Skovsgaard - Tranum Skole ved Brovst. Det har man på skolen været så begejstret for, at Bridge næste skoleår udbydes som valgfag blandt skolens ældste klasser. Som optakt til valgfaget havde Brovst Bridgeklub arrangeret et introarrangement for alle de store elever, så de har noget at forholde sig til, når de skal vælge valgfag. På Suldrup Skole, også i Nordjylland førte et lignende arrangement til at 30 elever efterfølgende valgt Bridge som valgfag, så mon ikke det også virker på Skovsgaard - Tranum Skole?

Til selve introarrangementet havde Brovst Bridgeklub allieret sig med Birte Kjeldsen fra Ravnkilde Bridgeklub, der i årevis har arbejdet med Skolebridge på de lokale skoler. Birte stod i spidsen for undervisningen, mens ikke mindre end 25 frivillige hjælpere fra både Brovst, Fjerritslev, Aalborg, Hjallerup og Pandrup Bridgeklubber samt BK Nord også gav en hånd med ved bordene.

Introdagen løb af stablen onsdag d. 22. juni, og samme aften kunne man se TV indslag om det på både den lokale og den landsdækkende TV2 nyhedskanal. Vi har ikke noget link til TV2-nyhederne, men her kan du se det fine indslag fra TV2 Nord.