Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

 
den 28. august 2016
 

DBf og 107 klubber arbejder sammen om et stort medlemsprojekt. Bridgens Dag er et landsdækkende intro-arrangement, som afholdes af de tilmeldte klubber.

 

Er du nysgerrig og vil gerne vide lidt mere om bridge, så gå til bridgensdag.dk. Her kan du se hvilken klub i nærheden af dig, der afholder Bridgens Dag. Du kan også læse lidt om bridge og se nogle videoer, hvor fire af vores medlemmer fortæller kort om, hvorfor det er sjovt at spille bridge.

 

Er du allerede medlem, så bak op om klubbernes arbejde ved at sørge for, at mindst een af dine venner/bekendte dukker op til Bridgens Dag i en klub i nærheden. 

 

Klubberne landet over har hele foråret og sommeren igennem arbejdet på højtryk for at være klar til Bridgens Dag. Medlemmerne har delt postkort ud og foldere ud til naboer samt venner og bekendte. Klubber har stillet borde op på byens torv eller lokale storcentre og spillet bridge, mens andre har talt med de forbipasserende og inviteret dem til Bridgens Dag. Der er blevet sendt pressemeddelelser ud til lokale medier. Lokale TV og radio stationer er blevet inviteret med til Bridgens Dag. Flyere er hængt op på biblioteker og andre offentlige steder. Der er booket lokale på f.eks. byens rådhus til afholdelse af Bridgens Dag. ALle steder har både arbejdsindsatsen og opfindsomheden været stor, og i rigtig mange klubber er det blevet et fælles projekt for alle klubbens medlemmer, og ikke bare et bestyrelsesarbejde. 
 

Alle deltagende klubber har været inviteret til tre gratis værksteder, hvor indholdet er henholdsvis god kommunikation, presseindsats og eventplanlægning inkl. opfølgning.

  • Kommunikation 
  • Presse 
  • Eventplanlægning 
     

Værkstederne havde desværre ikke voldsom stor tilslutning, men de deltagende klubber har været meget glade for det, de har lært, og henover foråret har vi set en masse eksempler på, hvordan klubbernes nye viden har udmøntet sig. Vi har set TV-indslag, artikler i lokalaviserne med nye, sjove vinkler og vi kan se, at mange klubber har arbejdet med at gøre deres hjemmeside endnu bedre og let tilgængleig for både gamle og nye medlemmer. Der er 

 

Breddeudvalget har i foråret tilbudt Bridgelærer modul 1 til kampagnepris for de deltagende klubber. 75 nye bridgelærere er derfor nu uddannede og klar til at modtage alle de nye kursister rundt omkring i klubberne.
 

Vi har lanceret www.bridgensdag.dk, som indeholder information til både nye potentielle medlemmer og deltagende klubber.
Materialet til klubberne er blandt andet skabeloner til pressemeddelelser, skriveguide til artikler, køreplan for introdag, annoncer til lokalaviser og skabeloner til flyers. Materialerne kan sagtens bruges selvom man ikke har været med på værkstederne.

 

Vi glæder os rigtig meget til selve Bridgens Dag - det kan ikke blive andet end en succes, med alt det arbejde, der er lagt i det rundt omkring!