Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst


Søndag den 26. august 2018
 

Bridgens Dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement, hvor bridgeklubber i hele Danmarks i samarbejde med Danmarks Bridgeforbund viser spillet fra sin bedste side. 

Læs meget mere på om Bridgens Dag på www.bridgensdag.dk 

Hjemmesiden indeholder information til både nye potentielle medlemmer og deltagende klubber omkring arrangmentet.  Du kan også læse lidt om bridge og se nogle videoer, hvor tre af vores medlemmer fortæller kort om, hvorfor det er sjovt at spille bridge

 

 

Optakt til Bridgens Dag i Aarhus

Som en optakt til Bridgens Dag, der løber af stablen søndag den 26. august i din lokale bridgeklub, tilbyder vi dig allerede fredag den 24. august en uformel omgang learning-by-doing introduktion til den førende tankesport.

Sammen med en række bridgeklubber i Aarhus står Danmarks Bridgeforbund klar med Danmarks eneste professionelle bridgespiller Dennis Bilde. Det sker,

fredag den 24. august mellem 14.30-17:30 på Café Casablanca (1. sal), Rosengade 12, 8000 Århus.

Mød op og hør, hvordan Dennis Bilde har gjort bridge til en levevej. Sæt dig til bridgebordet og giv dig selv lov til at mærke, hvordan adrenalinen kan pumpe igennem din krop, også når du udfordrer din hjerne. Tag din kammerat, gymnasieveninde, din mor eller din partner i hånden og spark Bridgens Dag i gang allerede fredag den 24. august. Arrangementet er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig og alle er velkomne. Vi glæder os til at jer!

Og er du sulten efter mere, kan du allerede søndag den 26. august kigge forbi din nærmeste bridgeklub og spille videre. Læs mere om dette på www.bridgensdag.dk

 

Fritid i Solrød - og Bridgens Dag

Solrød Bridgeklub er repræsenteret, når den årlige aktivitet Fritid i Solrød finder sted lørdag d. 25. august 2018 kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center. 

Har du lyst til at stifte bekendskab med verdens bedste hobby, som er både mentalt udviklende og givet et godt socialt netværk, så får du nu muligheden. Solrød Bridgeklub har igen i år en stand på Fritid i Solrød, hvor der sættes bridgeborde op, som interesserede kan prøve at spille ved, under kyndig vejledning af klubbens medlemmer. Du behøver ikke ikke have noget forhåndskendskab til bridge. Du skal blot have lyst til at spille kort og ikke mindst at blive udfordret i spillet - for det er et spil, ingen nogensinde bliver færdige med at lære nyt i. 

Alle interesserede er hjertelig velkommen. Kom alene, sammen med et familiemedlem, en nabo eller en god ven eller veninde og lad dig inspirere. Vi står klar til at fortælle dig om spillet, og det er naturligvis gratis at prøve at spille. 

Bliver du grebet af spillet, kan Solrød Bridgeklub tilbyde undervisning - læs mere på klubbens hjemmeside (under undervisning)

 

Kom til Bridgens Dag i Skals 

Skals Bridgeklub kan besøges den 25. august 2018 kl. 10.00 i teltet ved Skals Idrætscenter. 

 

Bridge i Vodskov

Vodskov Brigdeklub afholder i forbindelse med Bridgens Dag Åbent Hus for alle interesserede lørdag d. 1. september kl. 13.00 - 17.00. Stedet bliver VIF, Vodskovvej 15 (Klubhuset ved Vodskov Stadion).

Vodskov Bridgeklub demonstrerer kortgivningsmaskinen og afhængig af interesse hos besøgende giver vi en meget lille intro til meldesystem. Vi forsøger en lille turnering med 2 borde, hvor vi hjælper gæsterne med melding og spil. Vi viser brugen af bridgemates og aflæser resultaterne på hjemmesiden. Vel mødt til alle.

Se mere på klubbens hjemmeside