Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
28. november 2016

DBf får ny direktør fra 1. januar

 

Danmarks Bridgeforbund har med virkning fra den 1. januar 2017 ansat Charlotte Fuglsang som ny direktør.

 

Charlotte Fuglsang er 54 år, er cand. scient. adm. og har desuden en master fra Europakollegiet i Brügge. Charlotte Fuglsang kommer fra en stilling som områdechef i Københavns Kommunes Socialforvaltning.  Charlotte Fuglsang har bl.a. tidligere været direktør i Danmarks Lungeforening og i Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.  Charlotte Fuglsang er vant til at lede mindre organisationer, hvor der både er fokus på de operationelle og udviklingsorienterede ledelsesopgaver. Charlotte Fuglsang har stor forståelse for frivilligt arbejde og har i en periode også været medlem af Frivilligrådet.

 

I Danmarks Lungeforening stod Charlotte Fuglsang i spidsen for en gennemgribende modernisering og fornyelse af organisationen og satte nye strategiske pejlemærker, der resulterede i en mere aktiv patientorganisation med relevante aktiviteter for både lungesyge og pårørende.

 

Bridgeforbundets formand, Nis Rasmussen udtaler:

Charlotte Fuglsang er valgt ud af et flot felt af ansøgere til jobbet, og vi er i bestyrelsen ikke i tvivl om, at vi får en direktør med de helt rigtige erfaringer og kompetencer - og med den rette indstilling. Vi glæder os til - sammen med Charlotte, sekretariatets gode medarbejdere og de mange ihærdige, der arbejder frivilligt - at styrke servicen overfor vore mange medlemsklubber og til at løfte vores forbund og sport til det næste niveau.

 

Charlotte Fuglsang udtaler:

”Jeg er motiveret af at drive organisationer fremad og af at skabe synlige resultater. DBf er en interessant organisation med et flot medlemstal og et godt brand, der understøtter et alment formål, nemlig tankesport, hvor de fleste, der har lyst, kan være med. Jeg glæder mig til samarbejdet med både bredden og toppen i Danmarks Bridgeforbund og ser frem til at vi i fællesskab kan udbrede interessen for bridge - ikke mindst blandt unge.  Og personligt ser jeg også frem til selv at lære at spille bridge”.