Bridgeforlaget

 

DM for begyndere og klubspillere


Søndag den 12. april 2015 kl. 13.00 inviterer Danmarks Bridgeforbund til sæsonens DM for begyndere og DM for klubspillere.  

 

Hvem kan deltage:
DM for begyndere er for spillere, der er startet på bridge efter den 31. juli 2013.
Der kræves medlemskab af en DBf-klub (almindeligt eller K-medlemskab).

DM for klubspillere er for spillere, som endnu ikke har en mesterpointtitel eller har det grønne etui dvs. klubmester, *klubmester eller **klubmester.
Der kræves medlemskab af en DBf-klub (almindeligt eller K-medlemskab).
Skæringsdato er 1. marts. Dvs. har man grønt etui denne dag, kan man deltage, uanset om man bliver distriktsmester senere i marts.

 

Turneringsformat:
DM for begyndere: Der kåres lokale vindere, og alle rækkevindere kvalificerer sig til DM for begyndere, som spilles i Svendborg søndag den 12. juli 2015.  Der spilles om bronzepoint lokalt og om sølvpoint til finalen i Svendborg.

DM for klubspillere: Der kåres lokale vindere, og senere sammenkøres alle landets resultater, så der kan kåres danske mestre. Der spilles om bronzepoint lokalt og om sølvpoint på landsplan.

 

Efter spillet får alle deltagere et flot hæfte med kortfordelinger, forslag til meldeforløb og et bud på, hvordan spillet kunne tænkes at foregå. Der er præmier fra Danmarks Bridgeforbund.

Landsresultatet vil kunne ses på www.bridge.dk søndag aften.

 

Tilmelding:
Turneringen spilles over hele landet. Se martsnummeret af Dansk Bridge for tilmelding.