Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
17. august 2019

Danskere til åbent Junior VM i Kroatien

 

Fra den 21.-29. august spilles den sjette udgaven af de åbne verdensmesterskaber for juniorer. Her skal verdensmesterskaberne for åben juniorpar, åben juniorhold og individuel junior afgøres, selvfølgelig i alle de sædvanlige kategorier: U26, U21, U26 piger og U16.

Et par danskere vil være klar til start, når parturnering starter den 21. august. Det gælder Christian Lahrmann og Søren Bune, der stiller op i U21 og Aron og Daniel Tylvad, der stiller op i U16. Turneringen vil bestå af 1,5 dages kvalifikation og 1,5 dages finale. Begge par er blandt topparrene i deres respektive aldersgrupper, og det bliver spændende at se, hvad de kan præstere i turneringen.

Efter parturneringen er færdig den 23. august, starter holdturneringen om morgenen den 24. Her spilles 1,5 dages monrad kvalifikation, hvor de 8 bedste hold går videre til knock-out-fasen. De næste 2,5 dage spilles herefter knock-out-kampe. Finalen spilles tirsdag den 27. august, hvor de nye verdensmestre for åben juniorhold skal kåret.

Ét af de tilmeldt hold har danske spillere på holdkortet. Det gælder holdet ”Meisters Disciple”, hvor Christian Lahrmann og Søren Bune spiller på hold med svenske Alexander Sandin og israelske Ilai Baniri i U21-rækken.

I individuelturneringen, der spilles de efterfølgende to dage er der ingen danskere på deltagerlisten, og chancerne for medaljer ligger altså på deltagerne i hold- og parturneringen.

Det bliver spændende at følge de danske juniorer kæmpe for de rød-hvide farver. Resultaterne kan følges på http://db.worldbridge.org/Repository/tourn/opatija.19/microSite/Participants.htm og spillet kan følges på BBO, hvor nogle af vores danskere sikkert får lov at vise sig frem på et tidspunkt.