Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Juniorturneringer under DBf

Sæsonen 2016/2017

Danmarks Bridgeforbund arrangerer hver sæson mesterskaber for juniorer, nemlig DM for juniorhold og DM for juniorpar. Al tilmelding foregår via Trine Binderkrantz i sekretariatet

DM for juniorpar

DM for juniorpar er åben for alle DBf-medlemmer under 25 år. Der spilles i Århus d. 12.-13. marts 2017, og vi glæder os til at se både gamle og nye deltagere! Der er fri tilmelding, deltagelsen er gratis for alle medlemmer af DBf, og hvis du ikke er medlem i forvejen, koster det kun 100kr, og så sørger vi for, at du bliver meldt ind i en klub.

Alle betaler 150,- til forplejning (aftensmad, morgenmad, frokost og diverse snacks undervejs. Sodavand kan købes til yderst rimelige priser.)

Der er gratis overnatning på spillestedet, og overnatningen inkluderer selvfølgelig masser af spil og hygge for ikke at nævne den obligatoriske køleskabsplyndring, når vi skal have natmad.

Vi har 12 tilmeldte par. Der spilles alle mod alle i to gennemløb. Der er selvfølgelig medaljer til de tre bedst placerede par, og der er specielpræmier til bedste U16-par.

Program (der er også små pauser midt i sektionerne):

lørdag  
13.00-18.15 7 runder á 6 spil
  aftensmad
19.00-22.00 4 runder á 6 spil
  hygge og køleskabsplyndring
søndag  
9.30-12.30 6 runder á 4 spil
  frokost
13.00-15.30 5 runder á 4 spil
  præmieoverrækkelse

 

Deltagerliste:

navn navn overnatning
Oliver Rosager Christian Lahrmann begge
Søren Caspersen Søren Bilde  
Emil Buus Thomsen Andreas Rolf Larsen begge
Laura Byrialsen Marcus Thomsen begge
Malene Holm Christensen Bas van Engelen  
Peter Jepsen Jon Brodersen nej/ja
Majka Bilde Daniel Bøtkjær  
Daniel Brandgaard Tobias Hinz Nielsen begge
Victor Todd-Moir Søren Bune  begge
Aron Tylvad Daniel Tylvad begge
Georg Würtz Victor Kolding begge
Frederikke Altenburg Niclas Emdal begge

Se invitationen herunder

DM for juniorhold

DM for juniorhold er under planlægning i samarbejde med Sverige. Begge lande har desværre oplevet alt for lille tilslutning til juniorhold gennem de sidste par år, men til gengæld har flere af både de danske og svenske juniorer taget turen over sundet og deltaget i nabolandets turnering. Derfor arbejder vi nu på et samarbejde om afholdelse af begge landes turneringer for juniorhold. Det første forsøg med fælles turnering for juniorhold bliver afholdt i Varberg, Sverige i weekenden d. 20.-21. maj 2017. Deltagelsen er gratis, men man skal betale for transport samt forplejning på spillestedet. Hvis en bil fyldes op med danske deltagere giver U-26 komiteen tilskud til transporten. Nærmere info om turneringen kommer her på siden så snart, flere detaljer er på plads. 

DM for skolepar

I sæsonen 2016/2017 har vi desuden genindført DM for skolepar, som er målrettet folkeskolelever, der enten lærer bridge i skolen eller har været med på JuniorCamp et par gange. Det er altså en turnering for urutinerede spillere, så alle kan være med. Der lægges vægt på afslappet stemning og god tid til spillet, og vi sørger for pauser undervejs. Turneringen blev spillet over en eftermiddag lørdag d. 7. januar i Kolding Bridgecenter. Læs mere om årets turnering og find også resultaterne her

 

Alle juniorturneringer under DBf er alkoholfrie.

 

 
Meld dit hold eller dit par til ved at sende en mail til trine@bridge.dk HUSK navn og medlemsnummer på alle spillere. Er du under 18 år skal vi også have en mailadresse og et telefonnummer til en af dine forældre.

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

 

Turneringen blev sidste sæson afviklet i weekenden 24.-25. januar med 15 deltagende par. Signe Buus Thomsen og Ida Grönkvist løb med guldmedaljerne. Se resultaterne her.