Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Protektor
 
 

Hej derude,

Indrømmet, jeg er ikke republikaner - nærmest af samfundsøkonomiske grunde (hvad vil en præsident inklusive familie, proselytter, håndlangere osv. ikke koste i hver fireårsperiode i forhold til et monarki med et tidsmæssigt forholdsvis uvariabelt udgiftsbudget).

Meeen, hvis pressens og hoffets udmeldinger står til troende, bør bridgefolket nu alvorligt oveveje, om vi er godt tjent med en proktektor, der måske ikke lige opfylder vore egne ideer om, hvordan en "fornuftig" bridgespiller opfører sig.

Det er OK at blive ældre med de særheder, der følger med. Det er et livsvilkår, vi alle er underlagt - navnlig de fleste af os, der ikke just udgør "fremtiden" :)

I bedste fald kunne vi måske vende protektoratet om - dvs at vi støtter op omkring vor hidtidige ihærdige protektor og ønsker ham det bedste fremover i sit mulige franske otium. Et ønske han fortjener for en livslang indsats for dette mærkelige folk i Norden, hvor vindyrkning først fornylig er blevet en kvalitet - ligesom kvindefodbold ! (det sidste var et hint til "mørkemanden", der nok vil vide at supplere).

Mange hilsener 

Peter Møller Nielsn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reply

Replies

 
 
 

Hej Peter! 

Tak for dit indlæg og bedre held med at stave dit efternavn næste gang.

Jeg er ræverød, men anerkender og takker HKH Prinsgemalen for den indsats han gjorde for dansk bridge.

Hans tilstedeværelse i Hecht Cup og CBI har været "Konge" for dansk bridge . IMHO.

Og du må gerne give mig et eksempel på en "fornuftig bridgespiller" :)  , og om hvordan man skal opføre sig! 

Mange hilsener

Kjeld Hansen

PS:  Kvinderne snupper guldet på søndag!  PPS:  Semifinalen var det mest sete tv-program i Danmark i år! 

 

 

 

 

 

Reply
 

Hej Peter,

Jeg er bridgespiller og jeg synes nærmere vi skal give HKH Prinsgemalen en forfremmelse fra protektor til Konge for DBF :-). Jeg synes han har forvaltet titlen som protektor for DBF fantastisk set både ud fra et menneskeligt og professionelt synspunkt og er helt sikker på, vi har fået en masse god reklame for vores sport ind via dette. Lad os ikke hoppe med på agurketidens "store" sager og lade sladderspalterne sætte dagsordenen og huske på at vores sport er for alle, selv kongelige med holdninger :) 

Mvh

Jesper Kragh

Reply