Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » DM par
 
 

Hej alle

 

Er stort set fast deltager i DM i mix par og lejlighedsvis deltager i åbent par.  Slutter som regel mellem nummer 35 og 45, hvis jeg da ikke misser kvalifikationen.  Målet er hvert år A finalen, hvor jeg godt ved det er op ad bakke, men nogen skal jo fylde feltet ud.

 

I år have jeg aftalt at stille op i både mix i åben og er rystet i min grundvold over kvalifikationen.  600 kroner for en direkte kval-finale der bare er en enkelt dag.  Dertil kommer forplejning, så det bliver lige 1000 kroner for mig i april måned.  Som almindelig radiograf, der samtidig har været uheldig med et hus, er det en ikke ubetydelig post og det samme må gælde andre.  Tænker at stryge min tilmelding i mindst den ene kategori.

 

Hvordan er det i andre distrikter ?

 

Venlig hilsen  Super_G

 

 

Reply

Replies

 
 
 

Sune,

Er der ikke lidt rigeligt "dobbelt op" i dine beregninger. Så vidt jeg kan se, koster det 600 kr. pr. par i bemeldte kval-turneringer i distrikt Sydjylland ?

Bevares, 300 kr. er jo også et helt pænt beløb for én spilledag. (Men distriktet betaler vel så også indskuddet til DM-finalerne ?).

 

Reply
 

Hej Peter

 

2 gange indskud og 2 gange frokost og the er omkring 1000 kroner.

 

Venlig hilsen Sune

Reply
 

Pyt

 

Hører at den ekstreme prisstigning skyldes manglende deltagere og at der derfor ikke er indledende runder.

 

Så jeg er bare endnu en frafalden deltager.  Nægter at betale så meget for en kvalifikation, hvor jeg, hvis alt spiller, ender som nummer 38 i A finalen.  Alternativt end ikke kvalificerer mig.

 

Håber resten får et godt DM

 

 

Super_G

Reply
 

Hej Sune,

Deltagerbetalongen i dit distrikt er tilsyne ladendene: 

300 for åben par

300 for mix par

Hvis du stiller op i begge er turneringsindskuddet i alt 600,- for 2 spilledage.

Ligner prisen i mine distrikt(er).

Du regner så med 200,- til fortæring pr dag.

I østsjælland koster et måltid 1oo,- +/-. Her må ikke medringes mad. Så spiser jeg madpakke i bilen eller finder nærmeste burgerbar.

I vestsjællend må man selv have madpakke med - så det har jeg.

Så min pris er 300,- + 50,- til kaffe + evt. en vand = 350,- pr kvalifikations dag.

Hjalp dette dig?

Reply
 

Tak for input Gitte.

 

Klubbernme der afholder turneringer fra distriktet er til dels motiverede af økonomisk overskud fra maden og derfor plejer jeg at spise med, prisen til trods.  Dog ikke altid.

 

Denne gang ender det med at jeg bare vælger den ene af turneringerne fra og overlader åben par til de få der efterhånden er tilbage.

 

God weekend.  Super_G

Reply