Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Godt nyt om Svendborg

Godt nyt om Svendborg

E-mail notifications
 
 

På baggrund af den vigende tilmelding til sommerens festival og den meget fine donation fra Fynske Bank Fonden, samt et ønske fra det lokale bryggeri - en af festivalens store sponsorer - om at promovere sin nye S2R ALPANI, har hovedbestyrelsen besluttet at bruge provenuet fra donationen til en halvering af fadølspriserne under sommerens festival i Svendborg.


Fortsat god påske.

Reply

Replies

 
 
 

Godt brølt Ole. - Men det skulle vel ikke være den 1. april i dag :)

Også god påske til dig !

Reply
 

Igen er du så skeptisk og sortsynet Peter Møller Nielsen :)
Det er ikke alt hvad man laver i DBf, der er for sjov. Jeg tager da den her nyhed helt seriøst, og jeg glæder mig til det bliver juli i Svendborg.

Reply
 

Jamen Jan dog, tror du virkeligt det ? - Jul(i) i Svendborg ?

Jeg har et par øl-boner fra sidst - så kan jeg vel få to øl på hver i år ?

 

Reply
 

Det er jo dét Ole lover Peter --- så jeg er klar til at dele :)

Always look on the bright side of life -- der er ingen grund til at være så negativ, jeg er sikker på Ole står ved sit tilbud :)

Reply
 

Åhh så må jeg da se at få rettet prisskiltene til cafeen ;)

 

Reply
 

Nu må I virkelig se at følge med. Holder I jer slet ikke orienteret om lovgivning og nyheder?

Lad mig hjælpe da: Den latterlige aprilsnar-tradition er afskaffet-aflyst-illegaliseret.
Den har aldrig været morsom, så nu har vores klart- og fremsynede regering ulovliggjort brugen af den joke. Den umuliggjorde jo seriøst arbejde en hel dag om året - fx var der den dag ingen, der troede på regeringens løfter, helt uholdbart.

Og da Ole R jo som ansvarsbevidst HB-medlem følger med i lovgivning mv. er nyheden naturligvis både sand og glædelig.
Faktisk kan løftet ikke lovligt trækkes tilbage, så vi imødeser nogle travle og hyggelige dage.
At nyheden så måske skulle være offentliggjort på en anden dato er en anden ting, men hva' pokker.

De allerede indløbne klager fra AA og Kirkens Korshær må vi se at få dysset ned. De skal tiværtifælled ikke få lov til at ødelægge en forbedring af vores festival.

På gensyn i køen ved baren!

Reply
 

Problemet er bare, så får jeg måske slet ikke spillet bridge.

Men hyggeligt at møde dig Bio.

mvh hg

Reply
 

Blot for at undgå misforståelser, så er det ikke mig der har forfattet det første indlæg.

Med andre ord så er der en for mig ukendt person der, med en vis succes, har fundet det morsomt at logge på som undertegnede.

 

Jeg tør slet ikke lave den slags aprilsnar længere. For en del år siden oplyste jeg den 1. april på One-eyed Jacks hjemmeside at klubben havde købt et antal pladser i DM finalen for åben par af distrikt København. Således at et antal af vores medlemmer slap for at kvalificere sig via distriktet. Udover at der var to par fra klubben som ikke gennemskuede aprilsnaren, så afstedkom det også en klage fra Kim Nielsen til Hovedbestyrelsen da han ikke mente dette var lovligt ;-)

Klagen nåede dog ikke hovedbestyrelsen da Flemming Bøgh-Sørensen afviste klagen med henvisning til datoen.

 

Bedste bridge hilsner

Ole

Reply
 

Noget af det mest svinske man kan foretage sig på nettet, er at fake en andens identitet.

Reply
 

Ganske enig med Bertel Lund Hansen.

Og hvis "synderen" - på sin vis meget rimeligt - har gjort sig den overvejelse, at hvis denne - ikke særligt velanbragte - spøg skulle have en chance, måtte afsenderen nødvendigvis være en, der "var noget ved musikken", er eneste "retrætemulighed" nu at gå til bekendelse og beklage. Det ville vi vel nok - efter omstændighederne - kunne acceptere. 

Noget andet er at Ole jo - til en vis grad - selv er skyld i, at nogle kunne tage budskabet alvorligt.

Det var jo selvsamme Ole, der - hvor trussel om videnskabelig uredelighed var et nærliggende valg- redegjorde for en spørgeskemaundersøgelselse hvis tema var at afdække den udbredte tilfredshed omkring afviklingen af Senior-DM for par. 

Sandheden omkring undersøgelsen kan kort beskrives således: Man uddeler fribilletter til et arrangement, som de pågældende modtagere (af fribilletterne) umuligt på anden legitim vis vlle have været i nærhden af at kunne erhveve sig. Efterfølgende spørger man de pågældende, om de - på en skala fra 1 tl 10 - er tilfredse med oplevelsen. Svaret er vel givet på forhånd.

Man siger, at verden vil bedrages.....men man skal nok være temmelig naiv for at gå i den fælde, som Ole her fik opstillet.

PS1: Det er for mig helt ufatteligt, at en fair og ordentlig afvikling af DM-finalerne i de forskellige pardiscipliner ikke har højere prioritet men i stedet skal "syltes" ind i enkeltmandsturneringer, bridgegolf, rabat på ølkuponer, lynbridge, "breddeturneringer" m.v.

PS2: Er der noget i vejen med enkeltmandsturneringer, bridgegolf, rabat på ølkuponer, lynbridge, "breddeturneringer" m.v.?

Svar: Overhovedet ikke. Lav gerne en fantastisk bridgeuge med disse elementer indføjet. Det kan (også) blive en fantastisk uge. En stor begivenhed. Men lad nu være med at involvere de seriøse DM-finaler i denne sammenhæng.

VH

Frederik Mørk

Vedhæftninger

 

Vedhæftninger

 

 

 

Reply
 

Ja!

Fyyyh.

mvh hg

Reply
 

Kan kun give Frederik Mørk ret i at man skal skille skæg og snot, alt andet er decideret ulækkert.

Kunne så blot ønske, at man ville tage begge dele lige alvorligt. Både de seriøse DM-finaler, og de (underforstået) ikke-så-seriøse "bredde"-arrangementer. Men DEN mur er godt nok svær at spille op imod, uden at blive misfortolket.

Bredde-bridge er åbenbart pr. defintion useriøst, for her kan skæg og snot åbenbart helt uproblematisk blandes, alt efter hvad der er nemmest at håndtere. Men i elite-bridge skal man søreme tage selv spøg alvorligt også. Uha, uha.

 

 

 

Reply
 

"Noget af det mest svinske man kan foretage sig på nettet, er at fake en andens identitet."

Skrev Bertel Lund Hansen

Det er jeg ikke lodret uenig i; men der er nu så formildende omstændigheder her, at jeg ikke kan forarges:

1. Det var en gennemskuelig 1. april spøg.

2. Det er så rystende nemt at logge sig ind som et andet medlem, så man altid må have en rimelig mistanke om at det kan være en "fake" afsender.

Det fører så hen til spørgsmålet til administratorerne af debatforum:

Hvorfor F..... er der ikke lavet en funktion, så man kan ændre sin adgangskode?

Vh Søren Parbo

 

Reply
 

Kære Søren Parbo

Medlemsinfo => Brugeradministration.

Med venlig hilsen
Jeppe G Knappe
​IT- og Turneringschef
​Danmarks Bridgeforbund

bridge.dk_-_Skift_PW.PNG
 
Reply
 

Sikke en masse palaver om ingenting.

 

Når der kommer en god beslutning fra hovedbestyrelsen (eller hvem det nu er), som lever op til alle intentionerne om øjenhøjde, nærhed, respekt, og hvad det nu hedder altsammen, kunne man da godt prøve at forholde sig til materien.

 

Personligt tror jeg da, at Oles alter ego har ramt noget, som nok skulle kunne lokke til, at flere af "the usual suspects" blev nogle ekstra dage på festivalen.

 

Men når man nu får sådan en fin donation og spalteplads i de lokale medier, kunne man da også bruge det til noget mere dynamisk, promoverende og ekstraordinært end flere toiletter, mere varme (i juli måned?) og større it-setup. Hvad bliver det næste - gratis rolatorer ;-)

 
Hvad med:
  • Gratis deltagelse for juniorer i alle turneringer
  • Gratis bridge-intro-dag for alle indbyggere i Svendborg og omegn
  • Gratis pro-am's
  • Find selv på ..........
 
mvh
Ølhunden, hvis navn formentlig er redaktionen bekendt ;-)
Reply
1 2