Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Online VM - statusopdatering ?

Online VM - statusopdatering ?

E-mail notifications
 
 

Jeg synes, at det trækker lidt ud med statusopdateringerne fra de unges online VM. - Den eneste opdatering, jeg kan finde, er fra den 5. april !

Vi vil da gerne følge lidt med i, hvad kontingentkronerne går til.

mvh Peter

 

Reply

Replies

 
 
 

Hej Peter og alle andre
 

Jeg er involveret i U16-landsholdsarbejdet, og jeg påtager mig gerne en del af ansvaret for, at der ikke er opdateret her på www.bridge.dk - undskyld - men nu bliver der opdateret i dette indlæg.
 

Der er i U16 blevet afviklet tre af de syv indledende runder. Der er 12 hold med i turneringen, og de 8 bedste efter de første 7 runder går videre til kvartfinalerne. Det danske U16 hold har indtil videre opnået følgende resultater i de tre kampe (hver kamp er på 14 spil .. og i øvrigt er denne turnering gratis at deltage i):

Danmark - Frankrig 29-37 (Her spillede Aron Tylvad - Daniel Tylvad og Amalie Bune - Clara Brun)

Danmark - Grækenland 52-15 (Her spillede Frederikke Altenburg - Leah Thrane og Amalie Bune - Clara Brun)

Danmark - Chinese Taipei 72-11 (Her spillede Sarah Henriksen - Georg Würtz og Aron Tylvad - Daniel Tylvad)
 

Indtil videre er såvel Morten Bune Rasmussen (kaptajn for U16-landsholdet) som undertegnede (coach for U16-landsholdet) meget tilfredse med resultaterne af disse tre kampe, ja faktisk er det resultater vi vil betegne som SUPERGODE
 

Den træningsindsats de juniorer vi arbejder med i U16 udviser en lyst og gejst som jeg aldrig har oplevet på noget andet landshold (og dét siger altså ikke så lidt!). Vi har bl.a. afviklet to weekend-juniorsamlinger indenfor den sidste måned (24.+25. marts i Odense og (14.+15. april i Skjern) hvor der er trænet modspil, udspil, meldinger samt snakket om værdigrundlag, træningsindsats, etik ved bridgebordet og ikke mindst spillet en masse spil og lavet en masse sjov og ballade (f.eks. speedball bridge med 3 minutter pr. spil -- og naturligvis lidt afslapning ind imellem). Når vi har disse samlinger, så afvikles de i en af de byer, hvor spillerne kommer fra - vi har i U16 bruttotruppen spillere fra Greve, Nordsjælland, Kolding, Odense, Skjern, Bramming og Aalborg -- så når vi har de her træningsweekender, så er det hjemmefra kl. 08.00 om lørdagen - træning til kl. 23.00 lørdag - op kl. 08.30 søndag - træning til kl. 15.30 - og så hjemtransport. Jeg kan garantere dig for, at det er trætte U16 spillere, der kommer hjem søndag aften og skal i skole igen mandag morgen. JA - jeg har faktisk en opfattelse af, at de måske presses lige lovligt meget - og at pauserne under vores samlinger er for få - men der er fra vores side et ønske om, at de bliver så gode som muligt og samtidigt har det sjovt sammen - og dét tror jeg de har - det er ihvertfald dén opfattelse jeg havde, da jeg kom hjem til Fyn i aftes kl. 19.00.
 

Derudover, så er der Juniorhold DM i Vejle den 4.+5. maj, der er flere U16-par, der spiller Vinoble under Bridgefestivalen i juli (pas på dem når I skal spille mod dem -- det kan godt være, at de er små og næsten ikke kan nå jorden, når de sidder på stolen -- men de er skarpe til at tage stik !!!). Desværre kan U16-holdet ikke deltage under hele Bridgefestivalen, da der er Juniorpar EM i Kroatien fra den 13. juli. 
 

Derudover, så trænes der på BBO, på Correct Contract og der læses i bridgebøger - og det er vores forventning, at der bruges ca. 7-8 timer om ugen på at øve bridge - og det er vores klare indtryk, at det i praksis er langt mere. Vi har U16 par, der har kvalificeret sig til DM i åben par (men som skrevet ovenfor har de måtte melde forfald fordi de skal spille U16-par EM i Kroatien). Fra den 6.august til den 16. august er Danmark jo kvalificeret til U16-VM, der spilles i Kina - og vi kan garantere for (såvel fra de unge spillere som fra os lidt ældre kaptajn og coach) at vi er så velforberedte som overhovedet muligt når vi skal repræsentere Danmark.
 

Det er NATURLIGVIS vigtigt, at der bliver orienteret om alle de aktiviteter vi går og laver med de unge U16 spillere - og jeg skal beklage, at vi nok er noget bedre til at orientere på Facebook end vi er til at orientere her på Bridge.dk --- så et yderst oprigtigt TAK til dig Peter for at erindre os om, at dét er meget vigtigt.
 

Med venlig hilsen

Jan Nielsen

Reply
 

Tusind tak for orienteringen, Jan.

Det var jo glædelige tidender, vi krydser fingre for de unge.

Hjemmesider har jo altid et indbygget problem. Det er let nok at starte kreativt og ambitiøst ud - meeen hvem sørger lige for opdateringer og fjernelse af overflødige oplysninger. Forbundets hjemmeside nærmest flyder over med "bjælker" fyldte med uaktuelt indhold og dårlig strukturering. (Men tro nu endelig ikke, at jeg angler efter flere ansatte - det righoldige udvalg af nyansatte sekretariatsmedarbejdere burde vel kunne klare den sag.)

Og så hører jeg i øvrigt stadig til gruppen af  "gnavne gamle mænd", der forsager fjæsbogen og al dens væsen :)

 

Reply
 
Reply
 

Jeg håber da, at det var et oprigtigt ønske om at blive opdateret med resultater fra de danske juniorlandsholds kampe mod juniorverdenseliten, der fik dig til at lave indlægget Peter.

Jeg håber ikke det var et indlæg med en skjult dagsorden - for så har jeg ikke brugt min tid optimalt, da jeg valgte at svare op indlægget i går.


Gamle sure mænd er der nok af i den her verden - og skal vi ikke prøve at huske tilbage på Poul Nyrup Rasmussens nytårstale, hvor han sagde: "Kan vi ikke gøre det lidt bedre" ....... 

Reply
Votes for this answer: 1
 

Ja sandelig Jan - det var da ærligt ment.  

Men når en tidligere formand ligefrem kan finde på at kreere et indlæg om "må vi gamle også være her", så skal vi være oppe på dupperne og fortløbende vise de ressourcer, der anvendes på de unge og navnlig fortælle om de gevinster, som "investeringerne" kaster af sig. - Jeg var derfor meget glad for din hurtige opsamling.

Det med ajourføring og strukturering af hjemmesiden mv. var bare en konstatering af "tingenes tilstand" og da slet ikke møntet på din indsats.

Reply
 

Resultater kan findes på: http://youth.worldbridge.org/1st-wbf-youth-teams-online-championships-rankings-after-2-rounds/

Det er seneste opdatering på siden.

 

vh

Reply
 

STATUSOPDATERING - U16

 

I runde 4 i turneringen vandt vores yngste landshold U16 i aftes over Sverige. En meget velspillet kamp gav en sejr på 16,21 - 3,79 (imp-scoren var 43-18). Vores unge bridgespillere fortsætter med at levere en forbilledlig træningsindsats, og det var lækkert i aftes at se Leah Thrane Jacobsen -Frederikke Altenburg, og Aron Tylvad - Danel Tylvad spille så fokuseret mod et af europas bedste hold. Inden denne kamp lå Danmark U16 på andenpladsen, og jeg formoder ikke, at vi med dette resultat mister den placering. Kaptajn Morten Bune og undertegnede coach, jubler indvendigt over at få lov tll at arbejde med så engagerede unge mennesker som de par, der er i U16 truppen. Det er et privilegium at stå i forreste linie og have lov til at se, hvor engageret der bliver trænet. 

Med venlig hilsen

Jan Nielsen

Reply