Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » WBF Online - U16 landshold - det går UFATTELIGT GODT !!!!

WBF Online - U16 landshold - det går UFATTELIGT GODT !!!!

E-mail notifications
 
 

U16-LANDSHOLDS OPDATERING vedr. WBFs Onlineturnering (ja, der spilles også landsholdsbridge andre steder end i Ostende)
World Bridge Federation (WBF) har lavet en træningsturnering som optakt til selve U16 VM, der først spilles i Kina i starten af august.
Danmarks U16 landshold er efter runde 6 af 7 placeret på 2.pladsen -- faktisk en helt ovenud fantastisk placering, der langt overstiger vores mest optimistiske forventninger til de unge spillere. MEN der trænes og spilles, og de bliver bare dygtigere og dygtigere de fire par i U16-landsholdstruppen. Leah Thrane - Frederikke Altenburg, Daniel Tylvad - Aron Tylvad, Georg Würtz - Sarah Henriksen og Amalie Bune - Clara Brun er de fire par, der har spillet os på 2. pladsen indtil videre. Kaptajn Morten Bune og coach Jan Nielsen sidder blot i baggrunden og stråler af stolthed! I den sidste indledende runde på torsdag den 14. juni kl. 19.30 skal vi møde England.
Ja, VM er godt nok først til august, og vi kan håbe på, at formen holdes på dét høje niveau det efterhånden er kommet op på!!! --- og PAS PÅ, hvis du skal spille med i Vinoble Open ved Bridgefestivalen ... de fire par deltager i dén turnering, og det kan godt være de ser små og meget stille og fredelige ud ved første øjekast --- men PAS PÅ, de er allerede ret giftige, så nu er du advaret om at passe på, når/hvis du møder dem i Svendborg. Håber vi ses ved Bridgefestivalen!

Med venlig hilsen

Jan Nielsen

Reply

Replies

 
 
 

Like! Godt gået, alle parter.

Tak for info Jan, og tak for advarslen vedr. Vinoble, selvom vi forhåbentligt ikke kommer i samme række - de har uden tvivl overhalet co & mig for længst inden da  ;) Lykke til videre.

Reply