Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: Butler EM 2018.

RE: Butler EM 2018.

E-mail notifications
 
 

Hvor finder jeg butlerscoren ?

Reply

Replies

 
 
 

Hej Georg

Butleren bliver normalt først offentliggjort efter turneringen :)

Mvh
Charles

Reply
 

Efter hver kamp får kaptajnerne tilsendt en mail med butlerscoren. 

Det har været normal kotyme på de danske landshold, at spillerne INTET fik at vide om butlerscoren undervejs i turneringen --- andre lande har haft andre kotymer.

Når turneringen er slut offentliggør EBL butlerscorerne på den resultatside de har for turneringen. 

MEN - nu er EM for landshold jo også en HOLDTURNERING, og ikke en imp-par turnering :)

Reply
 

Det er skam helt analogt med de mange sportsgrene, jeg har kendskab til. Fodboldspillere bliver således frataget deres briller, så de ikke kan læse i avisen, hvordan de har spillet...

Er der i øvrigt en parallel til, at man stort set ALDRIG ser et dårligt dansk spil refereret - kaldes det objektivitet eller er det misforstået yngelpleje...

hw

Reply
 

Kære Hans,

 

Glædeligt at se at vi endnu engang er helt uenige. Jeg kan se flere helt oplagte årsager til at man ikke skal udlevere butlerscore til spillerne under en lang og hård turnering.

  • Spiller man godt, så ved man det godt, spiller man dårligt så ved man det godt. En negativ oplevelse sætter sig ca 2,5 gange mere i en person end en positiv. Så lad os sige at man spiller godt og får -0.2 på butleren. Lad os sige at man spiller dårligt og får +0.2, hvad tror du nettosummen er mentalt af det? Jeg er overbevist om at den er negativ.
  • Jeg har aldrig oplevet nogen bridgespiller anvende multi/butler til andet end at vide: Det var mine holdkammerater som var dårlige denne halvleg. (Og som Jan siger, er dette jo helt irrelevant, for man vinder ikke EM/VM af at være bedst i butleren).
  • Godt spil i bridge afspejler sig ikke altid i resultaterne (på den korte bane), for resultaterne er en kombination af spillernes valg ved bordet udfra hvad der er MEST sandsynligt og hvordan det faktisk sad. Det er ikke altid den bedste spilføring/modspil der giver det bedste resultat. Derfor er det vigtigt at man som gruppe (landshold) er gode til at give ros til sine medspillere når de har spillet godt uanset om resultatet blev derefter.

 

Referat af dårlige spil:

Synes du det ville være spændende at læse et referat om alle spillernes fejl og dårlige resultater? Synes du at når man viser gengivelser fra weekendens PrL, så skal man vise alle de gange som Harry Kane / Mohamed Salah ikke scorede eller han faldt over sine egne ben lige foran målet? Jeg synes det lyder umådeligt kedeligt. Det har ingenting med objektivitet at gøre, men jeg vil gerne læse om når mine superheros (Bildino og SigneT) laver intrafinessen hellere end når de svigter kulør - for det gør alle bridgespillere engang imellem.

Det som dog ville være spændende af og til er hvis man kunne få topspillerne selv til at forklare deres tankegang som ledte til de "fejl" de begår. Og evt som en diskussion med en anden / flere andre topspillere, for lad os bare blive enige om at der er mange situationer ved bordet hvor man ikke clear cut kan sige om plan A eller B er bedst.

 

mvh

Matias

 

PS til Georg Aa på http://db.eurobridge.org/repository/competitions/18Ostend/microsite/Results.htm længst ned på siden og den opdateres som Jan siger, når turneringen er slut.

Skærmbillede_2018-06-15_kl._07.01.36.png
 
Reply
 

Jeg kan kun være enig med Matias i det glædelige i, at vi ikke er enige - alt andet ville (for mig) være frygteligt. Lad mig lige påpege nogle åbenlyse mangler i hans argumentation:

* Spillerne "har ikke godt af" at se butleren. Jamen så forbyd dem da at se den - det er vel frivilligt. Så kan millioner af bridgeinteresserede bruge fænomenet konstruktivt og som underholdning 

* Butleren bør afskaffes i DBF-turneringer - fy-da hvor vi mishandler medlemmerne

* Jeg har ikke antydet, at der skal opremses stimer af dårlige spil, men med åben række som eksempel er det da underligt, at de ligger omkring midten, når de kun har haft gode spil... I øvrigt er alle spil - også de dårlige danske, om sådanne måtte eksistere - tilgængelige. Men refere detaljer - næ-nej.

* - og selvfølgelig er der INGEN i hele kongeriget, som interesserer sig for, hvordan man standser i 4 Ru på E x x til renonce og går 6 zonebeter - med 14 stik i 7 NT...

* Jeg vil straks kontakte de tv-kanaler, som dækker Champions League (fodbold) og forbyde dem at vise, når Neymar eksekverer et straffespark, så det bolden knækker hjørneflaget...

 

Reply