Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Træning er hårdt - men er det ikke dét, der skal til?

Træning er hårdt - men er det ikke dét, der skal til?

E-mail notifications
 
 

Jeg sad i aftes og blev en smule fortørnet over at høre, at landsholdet ikke havde trænet straffespark før eller under VM slutrunden i Rusland. Jeg er med på, at straffespark foran 80.000 tilskuere med et enormt psykisk pres kan være svært at genskabe på træningsbanen - men derfor kan man da godt øve det alligevel??!!!??

Ja - jeg kan garantere, at selvom det resultatmæssigt ikke går som vi ønsker det til U16VM i Kina, så er det IKKE fordi vores unge U16 spillere ikke har trænet. Der har siden august været gennemført et stort antal samlinger, blevet læst en del bridgebøger, trænet på BBO i såvel spilføring som meldinger og så videre.

Jeg har her indsat den månedsplan f.eks. det ene af U16VM parrene har for juli måned - og udover dét, der står i planen, så er der læsning om bridge i f.eks. CMN og på Dagens Bridge (og her en speciel hjertelig tak til Charles og til Lars Blakset for at stille det gratis til rådighed for U16 landsholdet).

Månedsplanen ser således ud:
 

02. juli BBO-spilletræning
04. juli WBF online turnering. Kvartfinale mod USA U16
05. juli Træningskamp mod Tyskland U16
07. juli 1 bronzeturnering + Medhjælper ved Junior Camp
08. juli 1 bronzeturnering + Medhjælper ved Junior Camp
09. juli Vinoble Open
10. juli Vinoble Open 
12. juli Afgang til Junior EM i Kroatien (kl. 11.00 fra KøbenhavN)
13. juli Junior EM i Kroatien
14. juli Junior EM i Kroatien
15. juli Junior EM i Kroatien
16. juli Hjemflyvning fra Junior EM i Kroatien (kl. 08.00 fra Zagreb)
19. juli BBO-træning
23. juli BBO-spilletræning
26. juli BBO-træning
28. juli VM-træningslejr
29. juli VM-træningslejr
30. juli BBO-spilletræning
 
Hårdt arbejde - og det er vel også dét man skal kræve af landsholdsspillerne - eller er det for hårdt? Ja, det kan man jo have delte meninger om, men de andre lande gør det samme. F.eks. er verdens bedste bridgecoach Erik Kokish tilknyttet det canadiske landhold i forbindelse med deres træning forud for U16 VM, i USA har de også tilknyttet stjernebridgespillere i hobetal, og i hele Europa (Frankrig, England, Israel, Polen m.v.) trænes der intenst. Vi håber det bedste - og gør hvad vi kan. 
 
PS: Dette indlæg blot lavet til generel orientering, og ikke for, at du skal have ondt af de unge mennesker :) (jeg tror godt de kan li' at have så meget fokus på bridge, ligesom mange af os andre). Vi ses til Bridgefestival i Svendborg.
 
mvh
Kaptajn og Coach for U16-landsholdet
Reply

Replies