Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Nu gik det ellers lige så godt ......

Nu gik det ellers lige så godt ......

E-mail notifications
 
 

ALTING HAR EN ENDE, OG EN REGNORM DEN HAR TO.

Ja Shubidua har jo ret, men i bridge knock-out kampe er der ikke plads til nederlag, og dét løb Danmark U16 så desværre ind i her i aften. ØV ØV.

 

Nu gik det ellers lige så godt. USA viste sig at være stærkere end vores danske helte i 2. halvleg af kvartfinalen. En samlet sejr til USA på 22 imp betyder, at vores deltagelse i WBF Online turnering desværre er slut, og det lidt for tidligt efter vores egen mening.

 

Rigtig stærk modstand, der bare viser, at træerne ikke gror ind i himlen af sig selv, og der er stadig et stort stykke hårdt arbejde foran os.

 

Et slag er desværre tabt, men krigen er ikke slut, selvom det lige her og nu er lidt nederen. Men vi lover at fortsætte med at gøre vores bedste. Alle hader at tabe, og det er derfor vi nu skal arbejde videre for at undgå, at dét sker alt for ofte i fremtiden.

 

Næste opgave for U16 holdet er med en træningssamling i Svendborg, hvor VM-holdet splittes ud på tre hold med andre holdmakkere ved Vinoble Open. Gad vide hvordan det bliver at spille mod de nu endnu mere opsatte unge mennesker?!

Reply

Replies