Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Fri tilmelding til A-gruppen i Vinoble ?

Fri tilmelding til A-gruppen i Vinoble ?

E-mail notifications
 
 

Af referatet fra senest afholdte HB-møde fremgår følgende:

Endvidere mente HB, at det bør overvejes at lave fri tilmelding til A-rækken i Vinoble.

"Alle tiders", tænkte jeg som mangeårig tilhænger af frie tilmeldinger. - Den er vi med på. Det er sandelig første gang, at man måske sådan uden videre kommer til at kunne tilmelde sig direkte til den fineste række i en turnering og spille mod alle de goe. 

Men har HB lige tænkt sig godt nok om ? - Hvorfor egentlig foreslå fri tilmelding til A-rækken ? Man leder forgæves i referatet efter en begrundelse for den af HB eksplicit udtrykte mening.

Er risikoen ikke meget stor for, at det bliver til en "mastodont-A-række ? Det næste bliver vel fri tilmelding til H-rækken, så kan vi spille i to store rækker. - Hvor er ideen bag Vinoble så henne ?

Har nogen forresten spurgt sponsor (Vinoble), om man dér er med på HB's idé ?

 

 

 

Reply

Replies

 
 
 

Hmm Peter, jeg undrer mig over at du ikke forstår/kan se hvorfor det er en god ide at alle der har lyst, kan tilmelde sig A-rækken i Vinoble.

 

Det er en kendsgerning at noget af det mest udviklende for en bridgespiller er at man spiller mod nogen der er bedre/stærkere end en selv! Så det man ønsker at tilgodese er spillere der har højt handicap, men ambitioner, ok?

Hold der ikke kan spille i A-Rækken i dag kunne være et spirende og talentfuldt holdt fyldt med Juniorer, et senior hold med ambitioner , begge hold med handicaps der er for høje til ikke at kunne spille i A-Rækken i Vinoble i det nuværende setup.

 

Muligheden var der da Vinoble og Danish open eksisterede begge to, den forsvandt da man lukkede Danish Open og slog den sammen med Vinoble (Hvilket jeg personligt er træt af at man gjorde).

 

Så forslaget fra HB giver meget enkelt dem der har lyst til det muligheden for at spille i A-Rækken mod turneringens bedste.

 

Har du stadig problemer med forslaget i min fortolkning af hvorfor HB forslår at alle kan spille i A-Rækken i Vinoble?

 

Jesper.

Reply
 

Kære Peter,

Jesper kom mig lidt i forkøbet. Argumentationen han briger er den helt korrekte.

Vi tror på at risikoen for succes øges ved dette "greb", men som det fremgår af referatet, er det endnu ikke besluttet..

Afslutningsvis vil jeg gerne at du respekterer, at Hovedbestyrelsen faktisk består af ret kompetente mennesker og ganske ofte bruger den viden vi har i til rådighed i forbundet, blandt andet gennem vort dygtige sekretariat og de mange frivillige udvalg. Det betyder naturligvis ikke at vi aldrig fejler, for det gør vi såmænd også en gang i mellem. Men vi gør faktsik vort bedste.

Så nej, der bliver nok ikke fri tilmelding i H-rækken. Og nej, vi har ikke spurgt vores sponsor (endnu).

KH Nis

Reply
 

Kære Jesper og Nis,

Det anede mig, at det nok var noget i den retning, det drejede sig om (burde måske allerede have været nævnt i referatet).

Som tidligere oplyst, synes jeg personligt, at fri tilmelding - også til A-rækken i Vinoble - er alletiders.

Men der er nok andre end mig selv (og juniorerne), der har det på samme måde - nemlig at vi gerne vil møde så stærk modstand som overhovedet muligt. - Det med præmiechancer er ganske ligegyldigt, når man spiller spillet for spillets egen skyld.

Vi kan godt selv købe vores rødvin (også den fremragende vin fra Vinoble !). Og antallet af sammenskrabede mesterpoint fortæller bare noget om antallet af rynker i ens ansigt.

Min bekymring gik såmænd bare på, at med fri tilmelding risikerer vi, at A-rækken bliver alt for stor.

Vitsen om H-rækken er forresten ikke grebet helt ud af luften. Vi havde engang meldt os til en velgørenhedsturnering, hvor man kunne angive rækkeønsker. Vi var et par stykker, der havde valgt  A-rækken, så vidt jeg husker havde resten valgt C-rækken ! - Så meget for den "kunstneriske" indstilling til bridgespillet. - Ikke at disse spilleres tilgang til bridgespillet skal kritiseres herfra.  - Men sådan er forholdende nu engang i jernindustrien, for at citere en tidligere smedeformand.

Men det er da rart at vide, Nis, at din forsamling af kompetente mennesker, allerede har taget højde for mine bekymringer.

Over and out.

 

 

 

 

 

 

Reply