Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Mødereferater (HB, repræsentantsskabsmøde, ect)

Mødereferater (HB, repræsentantsskabsmøde, ect)

E-mail notifications
 
 

I en nylig tråd blev et referat fra et nyligt HB møde omtalt. Jeg kan dog ikke finde dette referat. Starter en ny tråd om dette fordi egentlig har jeg et mere bredt ønske om at kunne finde diverse HB, repræsentantsskabsmøde og midtvejsmøder og etc. referater og agendaer  hver især organiseret et sted, så man kunne gå tilbage i tiden også, og ikke mindst let kunne finde dem via menu-bjælken. Er det ikke en af de demokratiske forudsætninger for vores forening at alle kan tilgå sådanne?

 

Jeg fandt et referat fra repræsentantsskabsmødet (2018); men sjovt nok kun det sidst nye. 

 

Er der nogen der kan hjælpe med en specifik link til det nyeste HB referat (bare en hjælpsom sjæl); men nok så meget med et mere officielt svar på tilgængeligheden af sådanne officielle referater (DBf ansvarlig for området)?

 

 

Reply

Replies

 
 
 

Hej Helle.

Referater er som så meget andet noget der ikke direkte vedrører læsere, som ikke er DBf medlemmer. Derfor ligger de under medlemsinfo, som tilgås via medlemsnummer. Så er der ude til venstre et punkt der hedder referater. Jo også her du finder bridgebladet.

Reply
 

Hej Poul Bo,

 

Nåååååååå ....... og mange tak for hurtigt svar.

 

Jeg kan se at jeg var lidt for hurtigt ude ref. spørgsmålet til et officielt svar. Stor undskyldning til DBf. Der ser ud til at være supermeget styr på det. 

Reply
 

Kære Helle,

Det er helt fint at spørge, og du har jo helt ret i at det er en demokratisk forudsætning. Ikke kun at de er til rådighed, men at de også er brugbare i organisationen til både at se bagud og fremad i beslutningsprocessen. det bestræver vi os på..

Nogle gange har vi dog været for langsomme til at "dele" referaterne, men heldigvis har vi haft nogle årvågne medlemmer der har hjulpet os med at huske det (Tak til Trille m.fl.).

KH Nis

Reply
 
Hej Niss Måske du kan sørge for at årets referat fra TUK bliver offentliggjort. Jeg at forsøgt via direktøren og turneringsansvarlig, men uden held Kim Nielsen
Reply