Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » Referat fra midvejsmøde savnes

Referat fra midvejsmøde savnes

E-mail notifications
 
 

Nu er det snart en måned siden, at midtvejsmødet fandt sted. - Monne vi snart bliver delagtiggjort i  mødets konklusioner ?

mvh Peter Møller Nielsen

Reply

Replies

 
 
 

Prøv at se under referater

Reply
 

Ja, denne eftermiddag åbenbart. Bedre sent end aldrig.

Nu vi er ved referater, så kan man læse i referatet fra midtvejsmødet, at der stadig eksisterer et forretningsudvalg (FU).

Leder man under referater, så er der ikke blevet offentliggjort FU-referater siden 2010.

Det er fsv. OK, man ikke vil/ønsker at offentliggøre disse nu om dage. - Men så fjern dog "forventningen" herom fra menuen :)

Reply
 

Kære Peter,

Dejligt at referatet er eftertragtet. Og det skal naturligvis offentliggøres så hurtigt som muligt. Og det er det faktisk blevet Peter. I en organisation som vores vil et referat fra et midtvejsmøde (eller for den sags skyld et repræsentantskabsmøde) først skulle høres blandt deltagerne for at rette misforståelser og fejl. Det er helt naturligt, men tager også tid. Dette referat har f.eks. undergået følgende behandling;

Mødet afholdes den 11. november. Første referatudkast til formanden den 15. november. Andet referatudkast til HB den 15. november. Tredje referatudkast til deltagerne den 20. november. Fjerde og endelige referatudkast til deltagerne den 4. december. Offentliggørelse af referat den 4. december.

For de meget interesserede har vores redaktør lavet en miniartikel i Bridgebladet, der i store træk er identisk med referatet. Den havde hun lavet allerede den 15. november, og jeg tænker at den blev givet fri en uges tid før den første december (men det ved jeg faktisk ikke præcist).

KH Nis

PS. Hvad angår forretningsudvalget, er dets formål rent vedtægtsmæssigt at tegne forbundet i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. FU har i min tid ikke afholdt fysiske møder, men dog haft et par enkelte telefoniske møder. Indholdet heraf er altid tilkommet HB senest ved det følgende møde.

Reply
 

Kære Nis,

Ja, du har ret. Referater fra møder med et væsentligt indhold har altid den allerstørste interesse - og de skal selvfølgelig ikke "sjuskes" igennem.

Bemærkningen om referater fra FU, var alene møntet på det forhold, at vi på hjemmesiden har en "bjælke" under referater, der hedder HB og FU. Hvis der aldrig mere offentliggøres referater fra FU (telefoniske eller face to face), bør "FU" vel slettes fra bjælken.

Nå, men det er jo en lille ting i forhold til det generelle behov for en omorganisering af hjemmesiden. En omorganisering, vi har ventet på i mange år. Den nuværende opbygning er vist ikke lige spot on for at sige det mildt :)

Det hører jo eksempelvis ikke til sjældenhederne, at "resultatsøgende" læsere sender bønner til himlen. - Skulle man finde på at bruge søgefunktionen på siden vælter det ej heller frem med gode forslag :)

Reply