Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: mesterpoint damedivision 16.17.marts

RE: mesterpoint damedivision 16.17.marts

E-mail notifications
 
 

vi afsluttede damedivison hold 16./17.marts. der er nu gået 3 uger og

vi har endnu ikke fået vores mesterpoint 

jeg synes det er alt for ringe og eftersigende sker det tidligst og hvis vi er heldige til påske!!

måske ikke et debatemne, men jeg har behov for at udtrykke min fustration over en for mig at se forkert prioritering

jeg afventer mine første guldpoint og vil dermed skifte titel, hvilket jeg er stolt af

jeg har sendt e-mails 3 gange og fået hurtigt svar, men hver gang det samme svar: det kommer nok en dag, når der er tid til det og at der er et større manuelt arbejde med kontrol ( ved ikke helt hvad det går ud på)

mvh Senna Madsen

Reply

Replies

 
 
 

Set i relation til tidligere tiders serviceniveau, kan man vist ikke udelukke, at tempoet i personaleudskiftningen i sekretariatet har haft en vis indflydelse :)

Reply
 

Kære Senna

Dit udtryk "det er alt for ringe" bringer mig til tasterne.

 

Dette er et debatforum hvor man ret frit kan vælge, hvilke emner og meninger man vil bringe til torvs. Men prisen for denne frihed er i mine øjne, at man så også respekterer at andre mennesker har andre prioriteter end ens egne. 

 

Du har fået at vide at dine ønsker vil blive opfyldt, og - medmindre du direkte mener medarbejderne lyver for dig - bør du slå dig til tåls med, at 'man' indtil videre har vægtet andre gøremål højere end dét, du lige længes efter. 

 

Reply
 

Så er guldpoint for damedivisionerne "bogført". Man kan nok først se tildelingerne på klubbens hjemmside i morgen. Men hvis man "klikker" på et navn, får man en detaljeret- og opdateret oversigt. (inkl. evt. titelskift)

 

Reply
 

hej

 

tak for bogføringen

 

Senna

Reply
 

Hej Senna

Tillykke med din nye titel, håber det var opkaldende til DBF værd, du er stensikkert blevet en meget spiller af det!!.

vh/Karsten

Reply
 

Kære Karsten

Undskyld mig - men er du ikke lidt for hård i din kritik af Senna, der helt tydeligt har glædet sig til at få sine første guldpoints.

Den - jævnligt udskældte - MP-ordning må jo dog i det mindste siges at give et (nogenlunde) retvisende billede af, hvad den enkelte bridgespiller gennem tiderne har vundet. Det modererende udtryk "nogenlunde" anvendt fordi man af og til promoverer tilfældige - kvalitativt underlødige - jubilæumsturneringer ved at hælde nogle guldpoints i foretagendet ,

Derimod burde den - af nogle - højt besungne handicapscore ret beset ikke vække megen begejstring. Det fremgår jo ret klart af listen, at den ikke viser en pind om styrkeforholdet spillerne imellem. Jævnligt kan man i TOP 20 se spillere (fra inferiøre "udkantsklubber"), der aldrig har spillet topbridge på divisionsniveau, aldrig har vundet medaljer (endsige opnået topplaceringer) i parfinaler men alene har opnået egne resultater på klubniveau ud fra devisen: "I de blindes rige er den enøjede konge".

I øvrigt er der mange muligheder for dog at forbedre systemet - muligheder der aldrig er blevet udnyttet. Eksempel: Man ønsker sammen med sin makker at  prøvekøre et nyt system (eksempelvis relæmeldinger ovenpå åbning 1 KL). Det kunne passende ske i åbne sommerturneringer, hvor man selvfølgelig burde kunne bede sig fritaget for handicapvurdering. Men det er ikke muligt.

I divisionsturneringen er oprykningen sikret inden sidste runde. Kravet er, at man ikke taber større end 3-17. Enhver fornuftsbaseret strategi vil nu være at undlade at "sætte ting på spil", undgå at satse - med andre ord soille defensivt. Operationen lykkes (kampen tabes 6-14), men patienten dør - i hvert fald i forhold til handicapscore.

Et andet element: For et par år siden varmede FCK (mit absolutte favorithold i DK) op til sæsonen mec en 10-1 sejr. En af mine arbejdskolleger (med ganske andre præferencer m.h.t. favorithold) overtrumfede dette resultat ved at oplyse om, at OB faktisk havde vundet en opvarmningskamp med - så vidt jeg husker - 32-0. Fint nok - men ganske ligegyldigt (i forhold til størrelsen af de faktiske sejre mod ganske underlegne modstandere).  Men prøv at transformere disse resultater til at blive omfattet af de - i den sammenhæng - rigide regler for handicapscore. En kæmpescore til OB i forhold til FCK - men baseret på en ganske ligegyldig forskel i forhold til det faktisk passerede.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

 

 

 

Reply
 

En stor del af DBF indtægter stammer fra mesterpointsystemet. Et system som vel stadig er medvirkende til at vi bevarer så mange aktive bridgespillere i vores regi. At man glæder sig til at få godskreven sine evt. første bronze, sølv eller guldpoint, fortæller vel blot at mesterpointsystemet virker. Nu vover jeg  den påstand, at det nok ikke er bredden der optager sekretariatets tid, så da kun rart de kan hjælpe... også selvom andre vigtige opgaver venter. Tak for det.

Reply
 

Hej Frederik

Jo, du har ret, jeg blev nok lidt fanget på det forkerte ben, beklager Senna

vh/Karsten

Reply