Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: Jubilæumsnummetret - men kun i Svendborg!

RE: Jubilæumsnummetret - men kun i Svendborg!

E-mail notifications
 
 

Kære DBF

Jeg skal igen i år til Svendborg, hvilket jeg glæder mig til. En ekstra glæde i år er at jeg kan komme i besiddelse af DBF`s Jubilæumsnummer. Jeg har allerede aftalt med flere Aarhusianske bridgevenner, at de må låne Jubilæumsnummeret af mig.       Det forekommer en smule uforståeligt, at DBF har valgt denne fremgangsmåde. Jeg føler mig overbevist om, at mange gerne vil have denne særudgave af Dansk Bridge til samlingen.

Med venlig hilsen

Georg Aatorp

Reply

Replies

 
 
 

 

Damn, den dag troede jeg ikke ville komme! Jeg er 100% enig med Erik Brok i dette emne! 

Ses til Festival,mvh,

Kello 

Reply
 

Med fare for at lyde som Willy fra Kundskabens træ: Jeg mener det samme som det Erik siger og det Kello siger.

Det er jo en helt igennem fantastisk pragmatisk tilgang til problemstillingen.

Reply
 

Håber da at der ligger et eksemplar til mig og at jeg husker at få det med hjem!
Syntes at bladet på hj.siden ikke har samme interesse som at have det i hånden, så man kan læse det lige inden man falder i søvn.

Reply
 

Kære Erik Brok

Din løsning ligger lige for. Men det, du måske har overset, er, at der så er et trækplaster mindre til festivalen. Vi ses der. Men selv om jeg gerne vil have jubilæumsnummeret, har det ikke nogen indflydelse på min deltagelse. Og jeg tror den samlede effekt af "trækplasteret" er så minimal, så det du foreslår nok ville have været mere hensigtsmæssigt.

mvh. Hans Graversen

Reply
 

"Man har et standpunkt osv". Jeg håber, at DBF efter at have læst de respektive indlæg i debatten overvejer beslutningen om, at kun deltagerne ved dette års Bridgefestival vil kunne komme i besiddelse af Jubilæumsnummeret.

Mvh Georg Aatorp.

Reply
 

DBF's ledelse må totalt have tabt fornemmelsen for, hvad det er forbund, de står i spidsen for. Langt hovedparten af de 21000 medlemmer er pensionister, der ikke som yndlingsbeskæftigelse sidder med en IPad og læser 60 sider. Og som heller ikke lige drøner til Svendborg. I vores klub er vi ca. 215. Jeg gætter på, at 10-15 kommer til Svendborg. Og kun et fåtal læser bladet digitalt.  At udgive et jubilæumsskrift, som kun et fåtal har mulighed for at få, er helt urimeligt. Det virker om som ledelsen befinder sig i en osteklokke uden forbindelse til forbundets medlemmer.

Løsningen kunne have været at sende ud til de klubber, der har sommerbridge nu og til de øvrige klubber, når sæsonen starter. Hvis man da ikke vil ofre pengene til en postomdeling.

Jeg håber sandelig ledelsen kommer på bedre tanker.

Orla Kristiansen

Bridge 83

 

 

 

 

 

Reply
 

Hej.

 

Indlæg rettet til:

 

En trist prioriterering.

 

 

Som passivt medlem er det blot at betale, uden at få noget som helst retur.  Ellers kan jeg jo kke stille op i jubilæumsturneringen eller lignende.

 

Venlig hilsen Sune

(Den tidligere Super_G)

Reply
 

Hej Sune 

Det er da et mærkeligt spørgsmål at stille i denne tråd som handler om jubilæumsnummer af Dansk Bridge.Læs årsrapporten 2018  side 20 der står en post på små 755 tusinde kroner til dækning af rejser,ophold,diæter og vil du så vide mere synes jeg du skulle oprette en  tråd og der stille spørgsmål til denne udgiftpost ,eller bedre ring til den ansvarlige  i DBf 

Hej Orla 

Jeg kan kun give dig ret, ledelsen går i en osteklokke i denne sag om jubilæumsnummeret af Dansk Bridge

jeg er tidligere i denne tråd kommet med et forslag, men nu er det ikke aktuelt længere da tiden er forpasset.

Jeg har så et nyt forslag,nemlig at sende jubilæumsnummeret med i samme pakning når vi næste gang for tilsendt Dansk Bridge til klubben, det kan ikke koste 200,000 kr ekstra

med hilsen

Ole Randrup

 

 

Reply
 

Jeg har også svært ved at forstå at man afholder 20000 betalende medlemmer af forbundet et nummer af Dansk bridge. Jeg kan forstå at forbundet vil spare forsendelsesomkostningerne, men man kunne da have trykt et nummer til hvert medlem, der så kunne sendes ud til klubberne sammen med september nummeret eller som Erik Brok foreslår, at udsende det inden.

I sdiste ende er det jo et pengespørgsmål - hvordan har i andre medlemmer det med at hæve forbundeskontingentet 50-100 kr? Det ville give forbundet et årligt provenu på 1.250.000 til 2.500.000 yderligere. 

Med total mangel på respekt og forståelse for denne beslutning, dog

med venlig hilsen 

Henrik Kragelund Madsen

 

Reply
 

Kære Alle sammen,

Tak for den fine debat om jubilæumsnummeret. Vi kunne sikkert have gjort noget af det I her har foreslået, men vi – det vil sige hovedbestyrelsen - valgte en anden tilgang.

Forbundet holdt sit 80-års jubilæum i festivalen. Det var som det sig bør, med fest, sang og et jubilæumsskrift. Helt som en almindelig klub ville have gjort det.

Vi valgte dog at indarbejde jubilæumsskriftet i det digitale nummer, så alle fik mulighed for at kigge med. Og samtidigt at udgive det som et trykt blad under festivalen. Alle kunne tage et blad, og alle kunne have taget et blad med hjem til et andet klubmedlem. Man kan – hvis man vil – betragte det som en ekstra service. Alternativt som forskelsbehandling 😉

At vi har indført de digitale udgaver, er et kompromis mellem de holdninger I som klubber har og de priser Post Nord har kunnet give os. Det var endog et markant flertal for den løsning vi lige nu anvender. Hvorvidt de enkelte klubber og deres medlemmer ”læser” de digitale udgaver, er en svær nød at knække, men jeg håber inderligt, at de fleste klubber hjælper deres medlemmer til blandt andet at bruge den meget læsevenlige APP ”Dansk Bridge”, som forbundet har udgivet. Det er hertil min erfaring at langt de fleste – også ældre medlemmer - efterhånden har en god fornemmelse for IT og at de bruger det dagligt.

Det kan nemt blive for nemt at sige, at pengene ikke rækker, for det er vel i sidste ende en prioritering. Et er dog sikkert og det er at repræsentantskabet ikke bare lige hæver kontingentet. Og det er jeg egentligt tryg ved. Altså at de både vogter over budgettet og hvad pengene bruges til. Det er i længden til gavn for vores lidt over 300 medlemsklubber.

Men lad os mødes til den landsdækkende organisationsdag den 9. november (bliver snart annonceret), hvor alle emner står til debat. Også denne, hvis den er vigtig for jer.

KH Nis

Formand for DBf

Reply
1 2