Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Debatforum

Forum » Debat » RE: Afvikling af 1.division

RE: Afvikling af 1.division

E-mail notifications
 
 

Det er bleven besluttet fra forbundets side at de sidste tre kampe for 1. Division skal spilles medio april måned 2020. Beslutningen blev truffet for en uge siden og mangt og meget har ændret verdensbilledet for os i Danmark . EM i fodbold er aflyst, cykling på verdensplan er aflyst , man overvejer at aflyse OL til august, golfturneringer er udsat på ubestemt tid, Le Mans ( 24 timers motorrace i Frankrig ) er flyttet til september og ja jeg kunne fortsætte i det uendelige ! Mit spørgsmål er ganske enkelt . Var det ikke på tide om man fra forbundets side ændrede mening og kom ud med en løsning , der var mere realistisk tidsmæssigt ?

Mvh Klaus Adamsen

Reply

Replies

 
 
 

Lad os spille 18-19/4 på BBO. Jeg stoler på, at ingen snyder - gør I andre også det?

Thomas Vang Larsen

Reply
 

God ide ! 
 

Reply
 

Kære Klaus,

Vi følger naturligvis situationen nøje i Hovedbestyrelsen og har aftalt at forretningsudvalget ved dets møde nu på mandag tager bestik af situationen. Det kan meget vel være at spilletidsounktet ændres, men du må ligesom andre have (lidt mere) tålmodighed, selvom det kan synes svært i disse tider. En ænding af spilletidspunkt vil i øvrigt altid blive drøftet med TUK.

KH Nis

Formand DBf 

 

Reply
 

Kære Nis

Tak for orienteringen . Jeg venter med masser af tålmodighed.

Kh Klaus

Reply
 

Jeg må sige, at afvikling i april hele tiden har forekommet mig noget optimistisk. Hele verden står i et dilemma mellem smittespredning og økonomisk kaos, og vi drøfter, om vi skal mødes for at spille bridge med potentiel negativ virkning på begge dele. Det forekommer mig amoralsk. Så vigtig er bridge trods alt heller ikke.

 

At spille på BBO virker efter min mening som en dårlig ide. Dem der opnår (relativt) gode resultater, vil altid kunne mistænkes for urent  trav, hvilket kan give "støj" i kommende sæson(er). 

 

Jeg ville mene, at det bedste ville være at afslutte sæsonen og håbe på, at vi kan afvikle næste sæson rimeligt normalt. Så må TUK beslutte, hvem der skal rykke op og ned baseret på de resultater der er opnået. Rykker man ned i 2. division baseret på 8 af 11 kampe eller bliver 1. division med 14 hold næste år, er det nok blandt de mindre problemer denne pandemi har skabt.
 

Reply
 

Kære Klaus m.fl,

I går var der FU møde.Der var enighed om at der ikke skulle spilles i april, og at det indtil videre meldes ud, at divisionsweekenden spilles den 13-14 juni.

Der kommer naturligvis en mere officiel information herom.

KH Nis

Reply
 

Jeg synes stadigt det ville være den bedste ide allerede nu at aflyse resten af sæsonen, som det sker i andre sportsgrene. 
 

Om det bliver muligt at afvikle en 2020-2021 sæson på rimelig vis, forekommer mig p.t. at være et mere åbent spørgsmål, end om vi kan afslutte 2019-2020 sæsonen inden næste sæsonstart. Det kan vel kun tiden vise.

Reply
 

Hej 

Jeg er stor tilhænger af at begge "weekender" afvikles. 2x2dage det er det vi taler om. Den første med 12 hold bliver den største hurdle...slutspillet med 4 hold, burde relativt nemt kunne arrangeres også da dette ikke kræver et decideret bridgecenter.

 

Hvorfor ikke bede samtlige holdkaptajner om mulige datoer fra medio maj til ultimo august (der ikke i forvejen er besat) Derefter udvælge den hvor der er færrest mandefald evt med en senere backup, i tilfælde at vi stadig lider under forsamlingsforbud.

Næste års Division starter ikke før Oktober normalt, så i princippet er der indtil der til at få det afviklet..det må være muligt. Det er ikke en fodboldturnering hvor der mangler 8 runder...vi mangler 2x2 dage..:)

 

Der er også onsdag/torsdag i Svendborgugen som er "leddige" hvis og såfremt Svendborg ikke aflyses. Der er masser af muligheder for afvikle begge arrangementer såfremt at corona afdæmmes inden da. Eller kør det sammen med Vinoble og slutspil onsdag/torsdag..er også et forslag..

 

At afvikle via BBO vil være en nødløsning i mine øjne..men kunne gøres uden ugler så derved afholde folk fra to skærme eller at høre noget andetsteds fra. Men hvorfor ikke undersøge alle alternativer først ?

 

Grunden at det er vigtigt at afholde begge avents er mange. Vigtigst er at det var formatet aftalt fra start og at hvis slutspillet udebliver, at der for en række hold bliver en del ligegyldige kampe, der kan påvirke top og bundstrid, i en uheldig retning. Ergo det sportslige element, samt at slutspillet er vores "kronjuvel" det som alle topspillere higer for at deltage i og gøre en god figur.

 

Så find datoer/ find bridgecenter der gerne vil lægge hus til/ find 12 skærme og lad os så hjælpes ad med at føre det ud i livet:)

I disse tider er det rart at have noget at se frem til velvidende at corona fortsat kan være "på spil", til den tid.

 

MVH

 

Andreas

 

PS: Der PT ikke ligger til at komme i slutspillet men gerne vil kæmpe for det :)

Reply
 

Der er længe længe til ...

Ja, der er jo mange måneder inden næste års divisionsturnering går i gang, så det burde da være muligt at få fundet en Danmarksmester på den ene eller anden eller tredie måde.

 

Jeg kan blot til orientering fortælle, at da vi sidste år spillede en WBF turnering på BBO med U16-landsholdet, der var det et krav, at de to personer på samme skærmside ved en normal kamp (Nord-Øst og Syd-Vest) skulle spille kampen samtidigt med, at de to personer var på en Skype forbindelse. På dén måde kunne de se hinanden og kunne i et eller andet omfang tage nogle snydeelementer ud. Man kan ikke gardere sig mod alt - men en holdkamp med gode spillere er nu så intens, at andet end at afvikle det ved et rigtigt bridgebord vil være træls.

 

Så lad os håbe, at der bliver en sportslig afvikling af DM turneringen, dét har alle fortjent.

Reply
 

Lyder som et fornuftigt forslag!

 

Thomas Berg

Reply