Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
10. juli 2019

Evaluering af fri tilmelding

Både i 2018 og 2019 har deltagelse i DM Damepar og Seniorpar været med fri tilmelding uden forudgående kvalifikation. Sidste år gennemførte vi en evaluering af den fri tilmelding, hvor cirka 400 personer gav deres mening til kende. DBf´s repræsentantskab har besluttet at gentage evalueringen fra 2018. I år vil spillerevalueringen desuden blive suppleret med en efterfølgende evaluering i distrikterne.

Resultatet af disse evalueringer skal tilsammen danne grundlag for en endelig beslutning, om der fortsat skal være fri tilmelding til de nævnte turneringer – det vil sige, om man skal kunne deltage i DM for Damepar og Seniorpar uden forudgående kvalifikation.

Det er som altid turneringskomitéen, TUK, der bestemmer turneringsformen. Som medlem af DBf har du mulighed for at blive hørt, også selv om du ikke selv spiller med i de pågældende turneringer. Umiddelbart efter afholdelsen af de to turneringer på festivalen vil vi åbne for evalueringen, som du har mulighed for at deltage i via en pop-up på www.bridge.dk. Husk at have dit medlemsnummer klar. Du kan også tilgå evalueringen her.

Vi sætter pris på din deltagelse med henblik på at træffe den helt rigtige beslutning. Vil du dele din mening med andre, kan du også som altid skrive et indlæg på Debatten på www.bridge.dk.