Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
08. marts 2020

Afsluttende divisionsweekend

 

Den sidste weekend i divisionsturneringen blev lidt af et antiklimaks, idet de 12 1. divisionshold besluttede ikke at spille med henvisning til risikoen for coronasmitte. Beslutningen blev truffet umiddelbart før kampstart lørdag middag.

I 2. og 3. divisionerne blev sygdomsrisikoen ikke et tema. Her blev de sidste tre kampe spillet og op- og nedrykkerne fundet.

2. division vandtes som forventet af Aalborg-holdet Team Vepidan, mens københavnerholdet Lars Møller Sørensen i sidste kamp genvandt andenpladsen og dermed den anden oprykningsplads til 1. division.

Thomas Mørkeberg, Flemming Danielsen og Mads Krogsgaard indtog 2. divisions tre sidstepladser og må en tur i 3. division.

I 3. division vest blev afslutningen præcist så spændende, som der var lagt op til. Varde Bridgeklub kom fra baghjul og en 5. plads inden weekenden og sikrede sig i sidste kamp 1. pladsen og den direkte oprykning til 2. division. Andenpladsen tog Svend Brassøe sig af og sikrede sig dermed en oprykningskamp mod nummer to fra 3. division øst. Ud af 3. division vest rykker Kjeld Carsten Sørensen, John Høgh og Team ArbejdsmiljøEksperten.

I 3. division øst sluttede Michael Beck flot af og sikrede sig en suveræn oprykning. Rigtig spænding om 2. pladsen blev der heller ikke, idet Jan Jørgensen holdt forfølgerne bag sig og skal ud i en oprykningskamp mod Svend Brassøe.

Ud af 3. division øst må Kim Bo Petersen, Søren Holst og Steffen Yding.

Se alle resultater fra weekenden her.