15. til 18. Januar 2015

COPENHAGEN BRIDGE INVITATIONAL III
& RADISSON BLU SCANDINAVIA IMP PAIRS

Copenhagen Bridge Invitational
DK
UK
Velkommen
Pro-Am
Deltagere
Spillested
Resultater & galleri
Tidligere turneringer
/ Pro-Am

Pro/am-turneringen

Torsdag den 15. januar danner Tivoli-hotellet rammerne for pro/am-turneringen forud for Copenhagen Bridge Invitational. Pro/am-turneringen er åben for bridgespillere på alle niveauer, som drømmer om at være makker med en verdensmester for en aften.

 

Alle deltagere i hovedturneringen bliver sat på auktion, så alle har mulighed for at finde en makker, der passer til sit temperament.

 

Et bud skal være på minimum DKK 1500,- og inkluderer drinks og canapéer både før og efter turneringen i selskab med de øvrige deltagere og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen.

 

Bud kan sendes via email til Christina Lund Madsen christina@bridge.dk. Hvis et bud bliver overgået, vil den slagne modtage en notifikation, så der er mulighed for at byde over. Læs mere under auktionsvilkårene. Bemærk, at nogle af spillerne er lukkede for bud, da de er blevet valgt som makker af en sponsor af turneringen.

Auktionen lukker søndag den 11. januar kl. 22:00.

Indløber der et bud inden for auktionens sidste fem minutter, vil auktionen på den pågældende spiller bliver forlænget med 15 minutter og så fremdeles for hver gang, der indløber et bud i sidste øjeblik. Dette er almindelig skik og brug på onlineauktioner for at give den, der bliver overbudt chancen for at byde igen.

 
Bud sendes til christina@bridge.dk


Spiller

     

Bud

 

Fredrik Nyström, Sverige

Vinder af CBI i 2010 med sin daværende makker Peter Bertheau og en af heltene fra Sveriges guldhold ved VM i Lille i 2012. Har været professionel bridgespiller siden han og tidligere makker Peter Bertheau slog til, da de som juniorer fik deres livs chance for at spille professionelt i USA, hvor de har været faste gæster siden.

Med sit venlige væsen og høje bridgeniveau tager Nyström sin del af æren for Sveriges gode ry i udlandet. Han har været makker med Upmark siden 2011, og sammen udgør de to mænd verdens snällaste par.

Og som mange af sine landsmænd har Nyström altid haft en svaghed for Danmark.

  Lukket for bud


Makker
Marianne Willumsen
         
 

 

Johan Upmark, Sverige

Han har længe luret i skyggerne af de veletablerede svenske pro'er, og Johan Upmark har nu grebet sin chance med et spring op til plateauet blandt verdens bedste.

Sveriges sejr i World Bridge Games i sommeren 2012 med Fredrik Nyström som makker er hans karrieres foreløbige højdepunkt.

En eftertænksom spilfører, som fik denne bemærkning med på vejen af en BBO-kommentator efter en smuk spilføring under semifinalen ved VM: "Han kan ikke længere kaldes en opstigende stjerne, han er allerede deroppe."
Privat danner han par med Marion Michielsen, hvilket har betydet, at parret har måttet investere i et større trofæskab, da de udover deres respektive medaljer og trofæer også vinder en masse med hinanden som makker.

  Lukket for Bud
2000 DKK

Makker
Jeppe Juhl
         
  Andrew McIntosh, England
Oprindeligt fra Skotland, men afbrød sin Ph.D. i politik for at tage til London og spille rubber bridge, hvilket for Tosh (som er hans kælenavn) var mindre krævende end studierne.
Han konverterede til englænder, da Tony Forrester bad ham blive sin makker. Sagt med Tosh's egne ord havde han valget mellem at være den bedste spiller i Skotland uden udsigt til at forbedre sig, eller være den dårligste spiller i sit makkerskab med Forrester.
For syv år siden overtog Tosh den døende Acol Bridge Club, som i dag har besøg af tusind spillere hver uge.
I tillæg til sin uimodståelige skotske accent har Tosh truet med at tage sin kilt på til pro/am-turneringen...
 
  Lukket for Bud
2000 DKK

Makker
Lisbeth Grove
         
  Tom Hanlon, Irland
Vinder af pro/am-turneringen i 2010 med pokerstjernen Gus Hansen.
Hanlon er en professionel bridge og pokerspiller - og ifølge hans holdkammerater også en damernes mand (i hvert fald så længe
han holder sine sofistikerede fornærmelser for sig selv).

Han har været en del af det irske landshold siden sin debut på det irske juniorlandshold som ung knægt i 1986 og fortjener sin del af æren for de seneste års gode irske resultater.
I denne udgave af CBI spiller han med sin amerikanske makker og holdkammerat Brad Moss. Kombinationen af Toms humor og Brads latter gør det nemt at lokalisere deres bord.

  Lukket for bud

Makker
Gustav Hansen

         
  Peter Bertheau, Sverige
Den ene halvdel af vinderparret fra CBI i 2010 og gennem mange år en etableret bridgestjerne. Men efter Sveriges triumf i World Mind Sports Games er hans popularitet eksploderet. Hans navn var på alles læber takket være nogle spektakulære spil, hvor han bl.a. iskoldt meldte først 4, så 6 og til sidst 7hj, som blev doblet, for at forhindre, at modstanderne skulle ofre billigt i 7sp.

Ikke overrakende er han også en talentfuld pokerspiller, selv om han med sit eget udtryk ofte bliver "fed up with it", hvilket aldrig er sket med bridge.

Det er mindre oplagt og kun kendt i visse kredse, at han også er en yderst capabel danser...

   
Lukket for bud

 

Partner

Nils Foss

         
  Per-Ola Cullin, Sverige

Fik sit store gennembrud ved World Mind Sports Games i Lille som en af hovedpersonerne på det svenske guldhold.

Cullin er altid blevet betragtet som et kæmpe talent og er lige nu sammen med sin makker Peter Bertheau et af de hotteste par på den internationale bridgescene.

Men sin frygtløse og uimponerede tilgang til spillet vil han i løbet af det næste årti cementere sin plads i verdenseliten.

Han har for nylig opgivet sin karriere som dommer ved en svensk byret for at kaste sig ud i tilværelsen som bridgepro. Ved siden af bridgen er Culin under uddannelse som dommer ved en svensk byret. Per-Ola er en charmeur med excellente danskkundskaber og stolt far til to små børn.

  Lukket for Bud
2100 DKK

Budt af
Christian Lahrmann
         
  Sabine Auken, Tyskland

Den største kvindelige stjerne gennem tiden. Hun har vundet alt, hvad der er at vinde inden for damebridge - mere end en gang. I jagten på nye udfordringer forfulgte hun sin drøm om kun at stille op i åbne turneringer i kamp for at skabe respekt omkring det kvindelige køn ved bridgebordet.
Hendes resultater de seneste to år med sin makker privat og i bridge, Roy Welland, har bevist uden skyggen af tvivl, at i hvert fald en kvinde kan måle sig med enhver mand.

Blandt parrets mange sejre var højdepunktet for Sabine at vinde Vanderbilt med Dennis og Morten Bilde i 2013 og samme år vinde EM åben par som den første kvinde nogensinde.
Der er ingen tvivl om, at Sabines profesionalisme og diplomatiske egenskaber bærer en stor del af æren for med succes at bryde det gamle mantra om, at man ikke skal spille bridge med sin livsledsager.

  Lukket for Bud
4000 DKK

Budt af
Malerfirmaet Nielsen & Justesen

Makker
Rikke Capion Justesen

         
  Roy Welland, USA

Roy Welland har vundet alle tænkelige amerikanske titler og vandt et mix EM i 2003. Men siden han indgik sit makkerskab med Sabine Auken er hans bridgekarriere eksploderet, kickstartet af Vanderbilt-sejren i 2013, kun en måned efter sidste CBI. Tre måneder efter vandt parret EM åben par, og det er svært at finde en turnering, hvor de ikke er at finde i top 2.
Eller - det vil sige bortset fra den danske 1. division, hvor Roy og Sabine stadig håber en dag at komme over middel i butleren..
Selv om han selv er en beskeden forbruger af alkohol er Roy en stor vinentusiast med en enestående samling og ejer af en bingård i Italien.
Roys bløde humor og perfekte manerer i kombination med hans utæmmelige trang til at vinde gør ham til den perfekte makker for en aften.

  Lukket for Bud
2500 DKK

Makker
Brian Skjønnemann
         
  Geir Helgemo, Norge
En præsentation er næsten overflødig, men hvis der skulle være nogen, der ikke har hørt om troldmanden fra Norge, så kommer her en præsentation:
Geir Helgemo har vundet alt i hele verden. Han er en af de få, der opfinder helt nye måder at behandle kortene på. Som gør BBO-kommentatorer (som kan se alle fire hænder) til skamme ved at vinde en kontrakt, som de altseende har dødsdømt.
Han har vundet både EM og VM for sit hjemland, Norge, før han blev lokket med guld og grønne palmer til at følge en schweizisk storsponsor til Monaco for at bringe lilleputnationen først sit første EM-guld og året efter VM-sølv.
Alligevel er det bedste ved Geir, at han er næsten lige så glad for danskere, som vi er for ham... 
  Lukket for Bud
2500 DKK

Makker
Lone Kiær
         
  Tor Helness, Norge
Som følge af en hjerteinfarkt i 2003 sprang Helness med et trylleslag fra finansverdenens stjernehimmel retur til bridgens.
Han gik fra sine 15-timers arbejdsdage til at genoptage den bridgekarriere, som i en alder af bare 20 år gav Tor sin landsholdsdebut. Han har båret sit land frem til alle tænkelige titler, indtil han emigrerede til Monaco i 2011. (Se Geir Helgemos profil for detaljer)
Tor og Geir er kendt verden over som "Helgeness" og et af de mest populære par i kraft af deres fantasifulde spil og humørbombe-personligheder.
Tor er en gambler af natur, så da han hørte, at CBI i år blev holdt på Radisson-hotellet med casinoet, sagde han noget begejstret og uforståeligt på norsk og accepterede straks invitationen.
 
  Lukket for Bud
2500 DKK

Makker
Tom Jacobsgaard
         
  Michael Barel, Israel
Barel brillerede i 2013 ved både at vinde pro/am-turneringen og selve CBI og står nu over for den hårde opgave at forsvare begge sine titler.
Debuterede i 1994 på det israelske juniorlandshold og har siden repræsenteret Israels landshold ved adskillige lejligheder. Han har vundet flere internationale medaljer, deriblandt sølv ved det åbne EM i 2009 og bronze ved EM det følgende år.

Barel har gennem mange år været kaptajn for de israelske juniorer. I 2012 kastede han sin opmærksomhed på damelandsholdet, som takket være Barel er gået fra bunden af tabellen til at konkurrere om VM-pladser. Han er at finde på BBO de fleste aftener om ugen, hvor han trofast følger sine damespilleres anstrengelser.

  Lukket for Bud
1700 DKK

Budt af
Lars Øgaard
         
  Yaniv Zack, Israel
Vinder af CBI 2013 med landsmanden Michael Barel. Startede sin bridgekarriere på det israelske juniorlandshold. Hans sidste optræden for holdet var den dramatiske bronzekamp mod Danmark ved Junior VM i 1999, hvor Israel tabte med blot 1,5 imp.

Siden 2004 har Zack repræsenteret Israel på det åbne landshold med Barel som makker. Det har resulteret i sølv ved de åbne europæiske mesterskaber i 2009 og bronze ved EM året efter samt kvalifikation til VM, hvor Zack med Israel nåede kvartfinalen, som de dog tabte til USA.
Lige så fokuseret han er ved bordet, lige så afslappet er han væk fra det, og det er næsten umuligt at fange ham uden et smil på læben.

  Lukke for Bud
1500 DKK

Budt af
Helle Rasmussen
         
  John Carroll, Irland

CBI-deltager siden debuten i 2010, som har tjekket sin postkasse hver dag i næsten to år for sin invitation til 2015.
Carroll har været fast inventar på det irske åbne landshold siden sin juniortid.
Han var med til at vinde EM sølv til Irland ved EM i 2006, kun overgået af dominerende Italien, ligesom han var på holdet i 2012, da Irland tabte bronzekampen ved VM i Lille til Monaco.
Hans makkerskab med Tommy Garvey er ældre end hans ægteskab, til dels takket være en fælles interesse for dansk øl samt en uimodståelig sans for humor, som gør irerne til det oplagte valg for en aften i godt selskab - især eftersom John normalt har en dansk blondine eller to i hælene...
 

  Lukket for Bud
1600 DKK

Budt af
Anne Mette Schaltz
         
  Tommy Garvey, Irland

Makker med John Carroll på det irske landshold i de sidste 17 år med EM sølv i 2006 som yndlingsresultatet.
Tommy og John var med på det irske hold, der undertippede heroisk kæmpede sig frem til semifinalerne ved World Bridge Games i 2012, kun for at tabe den sidste plads på podiet til mægtige Monaco.
Som sin makker er Tommy semiprofessionel bridgespiller, som kæmper for at balancere bridge, business og et familieliv med to små børn.
Selv om han forsøger at skjule det via sarkastiske bemærkninger besidder Garvey en uimodståelig irsk charme...

  Lukket for Bud
2000 DKK


Budt af
Nadia Bekkouche
         
  Thomas Bessis, Frankrig
En andenplads i CBI og makker med HKH Prinsgemalen i pro/am-turneringen i 2013. Så er det svært at ønske sig mere. Han er tilbage i 2015 med et mål om at komme helt til tops.

Thomas har været professionel bridgespiller hele sit voksenliv og sin unge alder til trods allerede vundet flere mesterskaber, end de bedste i verden tør drømme om at vinde på et helt liv.

Han er Europamester, verdensmester og kendt for sin evne til at vinde og kunne med ethvert hold og enhver makker takket være sin solide bridge, sit milde temperament og sin franske charme.
I sin juniortid vandt han en pris for bedste spilføring, og præmien var en turnering med den store Zia Mahmood. Rygterne siger, at Zia nu til dags håber at vinde en turnering med den unge Thomas...

   Bud
2000 DKK


Budt af
Troels Kristensen

         
  Michel Bessis, Frankrig
Far til og makker med Thomas Bessis. Normalt er det ikke blandt bridgespillere anbefalet at spille med sin familie, men i Michel Bessis' tilfælde har det indbragt ham tre Europamesterskaber og et verdensmesterskab - for ikke at nævne hans 2. plads med Thomas i CBI 2013...

Med sin hustru som makker, en tidligere stjerne fra det franske damelandshold, har han vundet to europæiske mix-holdmesterskaber. Med sin søn et Europamesterskab og et verdensmesterskab - inden for det samme år!

Thomas var tidligere kendt som søn af Veronique & Michel Bessis, men i de seneste år har Michel Bessis og hans hustru vænnet sig til at være kendt som forældrene til Thomas Bessis...

   Bud
1500 DKK

Budt af
Veikko Kinnunen
         
  Andrey Gromov, Rusland
Gromov-Dubinin har været deres hjemlands toppar siden deres juniortid. Parret deltager i samtlige prestigefyldte turneringer verden over, og Gromov-Dubinin og deres hold er altid at finde blandt de 5-6 bedste.
Man finder som regel Gromov i færd med at fortælle historier fra bordet til stor moro for både modstandere og stjernerne omkring ham.
Den danske bridgespiller og journalist Nicolai Kampmann skrev tilbage i 90'erne en artikel i Dansk Bridge med titlen "Jeg elsker Gromov" som en hyldest til sin daværende juniormodstander.
  Bud 
1500 DKK

Budt af
Preben VM Schmidt
         
  Alexander Dubinin, Rusland
Dubinin udgør den anden halvdel af et af de mest langtidsholdbare og succesfulde makkerskaber i verden. 
Han er lidt mere sky end sin makker og en rolig og blid makker ved bordet, hvilket også har bragt ham succes i mixturneringer.
Hvis man kigger på Dubinins resultater på World Bridge Federations hjemmeside, så springer en ting i øjnene; blandt de mange EM- og VM-sølv- og bronzemedaljer glimrer guldet ved sit fravær; russerne har endnu til gode at vinde deres første VM-titel.
  Bud
1500 DKK

Budt af
Erikas Vainikonis
         
  David Bakhshi, England
Forelskede sig i spillet som 15-årig og har repræsenteret England på både junior og det åbne landshold. I 2005 vandt han bronze i det åbne EM, og ved det seneste EM var han med til at vinde bronze til England.
Han er bridgelærer og spiller professionelt med mange forskellige makkere - ikke fordi han har svært ved at holde på en makker, snarere fordi hans godmodige væsen gør ham så populær.
Selv om han har viet sit liv til bridge, er det alligevel lykkedes ham at klemme en universitetsgrad i psykologi ind, som han drager stor nytte af som professionel bridgespiller...

 
   Bud
1800 DKK

Budt af
Lene Fiorini
         
  Simon De Wijs, Holland
Hollandsk verdensmester i 2011 og indehaver af for mange medaljer til at remse op her. Og det bedste ved Simon er endda ikke engang hans bridgespil. Han er den slags fyr, som alle kan lide at være omkring. Altid i godt humør og klar med en dårlig joke.
Her er hans version af sit første møde med sin CBI-makker, David Bahkshi.
"Vi mødtes som juniorer og kom øjeblikkeligt op at toppes - jeg husker, at jeg forsøgte at smække skærmen ned med sigte på Davids næse. Jeg gik også efter hans daværende kæreste. Heldigvis for David missede jeg to gange, og vi har været venner lige siden."
   Bud 
2000 DKK

Budt af
Anne Mette Staugaard

         
  Zia Mahmood, USA
En introduktion er næppe nødvendig. Den karismatiske pakistaner er måske verdens mest berømte bridgespiller, lige dele berømt for sit fantasifulde spil som for sin sprudlende personlighed.

I 1981 rystede den ukendte bridgenation Pakistan verden ved at nå finalen i Bermuda Bowl, som de dog tabte til USA, og det var tydeligt for alle, hvem holdet kunne takke for sin succes.

I de tidlige 90'ere hoppede Zia af til fjenden og har siden repræsenteret USA. Ved VM i 2009 vandt han omsider sin Bermuda Bowl.

Han er enormt populær blandt tilskuere, fordi han evner at gøre sit bridgespil til en optræden ved at involvere tilskuerne i sine tanker undervejs i spillet. Og så kan man være sikker på, at Zia altid er lokalets mest velklædte mand.

  Lukket for Bud
3800 DKK

Budt af
Lars R. Mathiesen

Auktionen forlænget til 22:30
         
  Marion Michielsen, Holland
Hvis Sabine er dronningen af bridge, så er Marion uden tvivl kronprinsessen. Ikke engang 30 år gammel har hun vundet utallige titler, senest EM i front for det hollandske damehold.
Men hendes sejre er ikke begrænset til damerækken; blandt hendes nylige sejre er den engelske Shapiro Spring Foursomes, som hun vandt med Zia som makker.
Han valgte hende også som makker til CBI 2015 på bekostning af adskillige andre verdensstjerner og deklarerede sågar i en email: "Jeg vinder med Marion - hun spiller bedre end de fleste mænd."
Men nok om hendes bridgeegenskaber - hun er også en charmerende og oprigtig ung kvinde, som endda for nylig er blevet skandinavisk via hendes forhold til den svenske stjerne Johan Upmark, hvilket betyder, at hun nu taler flydende svensk. Vi får ved CBI 2015 at se, om hun også har lært sig en smule dansk.
  Bud
3000 DKK

Budt af
Peter Teisen
         
  Diego Brenner, Brasilien
Diego Brenner har to altopslugende lidenskaber: Bridge og rockmusik. Så den eneste måde for ham at dyrke begge discipliner var at gøre bridge til sin profession, så han fik tid til musikken ved siden af.
Som junior blev hans talent spottet af den brasilianske verdensstjerne Gabriel Chagas, som tog Diego under sin vinger.
I 2001 gav Chagas' investering afkast, da parret vandt the World Transnational Teams. Efter de seneste år at have havft forskellige makkere internationalt og på det brasilianske landshold er læremester og elev atter forenet her i København.
  Lukket for bud
2000 DKK

Budt af
Anders Hagen

Forlænget til 22:30         
  Gabriel Chagas, Brasilien
En bridgelegende kendt for at være manden, der opdagede intrafinessen. Flerdobbelt verdensmester især kendt for sit makkerskab med Marcelo Castello Branco, men hvem han vandt VM par i 1990, blot for at nævne en af titlerne.
Omkring årtusindskiftet opdagede Chagas den unge Diego Brenners talent. Han blev Diegos makker og mentor, og sammen vandt de VM i 2001 og er efter nogle år med andre makkere genforenet her i København.
Chagas er mere end en bridgespiller. Udover en karisma, som kan gøre selv Zia misundelig, er han forretningsmand, taler fem sprog flydende og et forbillede for hele den latinske bridgeverden.
Når Chagas taler, lytter selv de italienske stjerner ydmygt. Når Chagas danser, ejer han lokalet.

 
 
Lukket for bud

Makker
Per Skov

         
  Dennis Bilde, Danmark
Under CBI for to år siden sagde Dennis Bilde i et interview med DR nyhederne, at han ville være professionel bridgespiller. Bare en måned efter chokerede han bridgeverdenen ved at vinde den amerikanske Vanderbilt med blot fire spillere på holdet og sin far Morten som makker. Samtidig tangerede han den amerikanske superstar Bobby Levins rekord som den yngste vinder nogensinde.
Selv om han allerede havde to juniorverdensmesterskaber, blev Vanderbilt hans store gennembrud. På et øjeblik gik hans drøm om at blive bridge pro i opfyldelse.
Dennis har et ry for at smile ved bordet uanset, om han får et godt eller dårligt spil. Udover at være en enestående kortspiller er han også en rar fyr, der altid har tid til et ord med både fremmede, modstandere og beundrere.
  Bud
4500 DKK

Budt af
Jørgen Overgaard
         
  Morten Bilde, Danmark
Dansk topspiller gennem mange år, som for at støtte sin søns drømme om at blive professionel bridgespiller tog til USA for at spille med ham. Da de vandt Vanderbilt i 2013, stillede alle i udlandet det samme spørgsmål: "Hvem er Morten Bilde?"
Han er den, som i årevis har drevet juniorbridgen i Danmark gennem gode og dårlige tider. På junior camps sover han på gulvet sammen med de unge. Han lærer dem bridge, og hvordan man lever sundt. Et år tvang han hele juniorlandsholdet til at løbe et halvmarathon, før de skulle af sted til EM.
Trods hans succes som bridgepro med Dennis, så er han en beskeden mand, som ufortrødent passer sit firme, mens han glad afventer, at hans søn finder en ny verdensstjernemakker.
  Lukket for bud

Makker
Karsten Hansen-Nord 
         
  Alfredo Versace, Italien
Navnet alene er næsten nok til at gøre italieneren med de sorte krøller berømmet. Versace er velsignet med et bridgetalent så unikt, at hans skæbne var beseglet allerede i hans tidlige teenageår. Hans meritter er dor mange til at liste, og det er tvivlsomt, om han selv husker, hvor mange europamesterskaber, han har vundet.
Han er kendt som bridgespilleren uden svagheder. Dertil har han et mildt og tålmodigt temperament, sin italienske afstamning taget i betragtning.
Trods sin bridgekunnen er han meget populær blandt sine modstandere og ofte at finde i baren uden at indtage andet end vand. Han nyder blot selskabet.
   Bud
3500 DKK

Budt af
Jan Nielsen
         
 
Mustafa Cem Tokay, Tyrkiet
Flerdobbelt tyrkisk mester - og måske mindre indlysende - sydamerikansk mester, da hans deltagelse i turneringer over hele verden i ny og næ resulterer i et andet lands nationaltitel.
Sammenlignet med sine kombatanter, så er Tokay den nye hest i manegen. Hans deltagelse i internationale turneringer begyndte for omkring syv år siden, og i de sidste år har han været at finde ved enhver turnering af betydning, som regel i toppen af feltet, og ofte med Versace som makker.
Derudover går der rygter om, at han er blevet nomineret til den uofficielle titel som "flotteste mandlige bridgespiller"...  Bud
1500 DKK

Budt af
Søren Christian Bune 
         
  Björn Fallenius, Sverige
En svensk bridgelegende, som i 80'erne og 90'erne placerede Sverige blandt verdens stærkeste bridgenationer. I begyndelsen af det nye årtusind slog Fallenius sig ned i USA og indgik et succesfuldt makkerskab med en anden CBI-deltager, Roy Welland, hvorfor han i de følgende år stillede op for USA.
I 2009 slog han sig sammen med en anden svensk bridgestjerne, Peter Fredin, og repræsenterer atter sit hjemland i internationale turneringer.
Fallenius' godmodighed og evne til at lukke alt andet ude har resulteret i dannelsen af et livsfarligt svensk par, som indledte sit makkerskab ved at vinde guld ved det åbne EM i 2009 og sølv ved VM i 2010.
  Lukket for bud
1800 DKK

Makker
Lise Helm 
         
  Peter Fredin, Sverige
Lige så kendt for sin genialitet som for sin kontroversielle facon. Hans uforudsigelige meldinger gør ham til en farlig modstander og hans underfundige humor til en yndet makker for spillere med stærke nerver.
Fredin har et væld af internationale sølvmedaljer, men i makkerskabet med Björn Fallenius ramte han omsider sin guldåre, da de sammen vandt de åbne europæiske mesterskaber i 2009.
Takket være sin tidligere danske kæreste har han i årevis været en hyppig gæst i danske turneringer og forstår sproget som en indfødt, men insisterer alligevel på at holde sig helt og holdent til sit modersmål.


  Lukket for bud
2500 DKK

Makker
Lars Peter Damgaard
         
  Lars Lund Madsen, Danmark
CBI 2015 er Lars Lund Madsens første internationale turnering i 11 år. Men tilbage i midt 90'erne dannede han og lillebror Morten Lund Madsen et af tidens mest frygtede juniorpar. De vandt medaljer ved hvert EM og VM, og flere af dette års CBI-stjerner har fået klø af Lund Madsen-brødrene som juniorer.
Indtil sejren i CBI-kvalifikationen i december 2014 var Lars Lund Madsens bridgemæssige højdepunkt sejren ved junior VM i 1997.
Siden har han kun repræsenteret Danmark to gange på det åbne landshold, før familie og karriere overtog hovedparten hans opmærksomhed.
Lars har en underfundig sans for humor og er en yderst behagelig makker, som ikke siger et ord om makkers eventuelle fejl (men et godt råd er at undlade at tælle hans panderynker, hvis man er i tvivl...)

   Lukket for bud
1800 DKK

Makker
Ole E. Mortensen
         
  Thomas Vang Larsen, Danmark
Navnet Thomas Vang Larsen er stort set ukendt i det danske bridgemiljø, hvor Thomas udelukkende går under navnet "Otto", selv om ingen længere kan huske, hvor det stammer fra...
En spiller, som bliver ved med at klatre op på et nyt niveau til trods for, at han for længst har passeret juniorgrænsen.
I hans debutår i 1. division vandt hans med sit hold danmarksmesterskabet og har siden været fast medaljeaspirant i alskens turneringer.
For seks år siden sagde han sit job op som folkeskolelærer for i stedet at hellige sig nogle lidt ældre elever i Blaksets Bridgecenter.
I 2011 blev han far til tvillinger, som udover en masse kærlighed og søvnløse nætter har givet ham en påskønnelse af de timer, han tilbringer med at arbejde i bridgecenteret...

  Lukket for Bud
2100 DKK

Makker
Ulla Clausen 
         
  Søren Christiansen, Danmark
Danmarks bedste makker. SC (som han kærligt omtales) kan spille med alle og har i årenes løb indgået i flere succesfulde makkerskaber, som alle har ført ham på landsholdet. Han vandt bronze ved World Team Olympiad i 1996 og har repræsenteret Danmark på landsholdet med flere forskellige makkere.
Nu er det altså blevet en svenskers tur. Mats Nilsland og SC spiller sammen i den danske første division og kvalificerede sig sikkert til CBI som nr. 2, kun lige overhalet i allersidste runde.
Til daglig driver SC sit eget bridgecenter i Nordsjælland sammen med sin hustru og deres fælles hund.
Han har det mest smittende grin i landet og har engang udtalt visdomsordene: "Man kan drikke Riesling til alt."


  Lukket for Bud
2000 DKK

Makker
Henrik Gosvig
 
         
  Mats Nilsland, Sverige
Netop som vi troede, at den svenske invasion af CBI var tilendebragt, så entrerer Mats Nilsland turneringen via den danske kvalifikation, hvor han blev nummer to med sin danske makker Søren Christiansen.
Nilsland hører til det svenske flertal i Skåne, som drømmer om, at den danske dronning generobrer Sydsverige og genindlemmer Skåne i det danske kongerige. 
Mens han venter på invasionen, fordriver han tiden med at spille i den danske 1. division, hvorfra han sædvanligvis tager en medalje med hjem hvert år sidst på sæsonen.
Udover sine danske medaljer har Nilsland en samling af sølv- og bronzemedaljer fra en række af de europa- og verdensmesterskaber, som han har repræsenteret Sverige ved gennem årene. 
  Lukket for Bud
1500 DKK

Makker
Håkan Wallmark 
         
  Michael Askgaard, Danmark
Michael er den mest tålmodige og loyale makker i Danmark, og trods adskillige forsøg er det endnu ikke lykkedes nogen af hans makkere at komme op at slås med ham ved bridgebordet.
Michael vandt bronze ved junior VM i 2001, og i 2002 guld ved VM for universitetshold på hold med Kasper Konow, som er hans makker i dag.
Efter 15 års konflikt mellem bridge og jurastudier har Michael omsider vundet kampen og afsluttet jurastudiet - som kandidat vel at mærke.
Både som makker og menneske er Michael blid og behagelig.

  Lukket for Bud
2100 DKK

Makker
Jette Nyvang Jørgensen
         
  Kasper Konow, Danmark
Gennem de sidste mange år en del af den danske bridgeelite. Som junior vandt han EM sølv i 1998 og VM bronze i 1999, og i 2002 vandt Konow VM for universitetshold på hold med Michael Askgaard, som er hans makker i dag. Sammen har parret repræsenteret Danmark ved det seneste EM i sommeren 2014.
Som bridgespiller er han kendt for at være en dygtig tekniker, som dog tager det meget personligt, hvis hans knibninger går galt...
Konow er gymnasielærer med en kandidat i historie og kendt for at huske alle bridgeresultater til dato, ikke blot de danske, men også de internationale.
  Lukket for Bud
2000 DKK

Makker
Lilian Askgaard
         
  Boye Brogeland, Norge 

Trods sit evigt unge udseende er Brogelands meritliste længere end de artikler, han skriver. Ved siden af karrieren som professionel bridgespiller er han nemlig redaktør af det populære norske blad Bridge i Norge.

Han har haft andel i alle Norges triumfer, både som junior og voksen. Han er amerikansk mester, verdensmester og europamester. I 2005 vandt han det åbne EM for mixhold med sin hustru Tonje, der spiller på det norske damelandshold og netop har født parrets andet barn, en lille datter.

Mange af de lidt yngre stjerner har Boye som deres idol og drømmer om en chance for at spille med ham, og ved dette års CBI spiller Boye med den unge israelske stjerne Alon Birman.

  Bud
2200 DKK

Budt af
Peter Kraunsøe
         
  Alon Birman, Israel 
Selv om han ikke engang har rundet de 30 år, har Alon Birman allerede vundet flere mesterskaber end de fleste spillere tør drømme om i løbet af deres karriere. Som junior vandt han to verdensmesterskaber og et europamesterskab. Stadig junior vandt han sammen med resten af de dominerende israelske juniorstjerner sensationelt the World Transnational Teams i 2011.
I sommers lykkedes det Birman og Israel at kæmpe sig forbi Monaco med under et kamppoint i den sidste og afgørende kamp, som sikrede Israel det første åbne europamesterskab i historien.
Begge hans forældre repræsenterer i dag Israel på seniorlandsholdet, og Birman deltog i sit første mesterskab næsten før han kunne skrive sit eget navn.
  Bud 
2700 DKK

Budt af
Leise Hemberg

Auktion forlænget til 23:00

         
  Leonardo Cima, Italien
Cima-Giubilo er mindre kendte end de øvrige stjerner ved CBI. Men i Italien regnes de for et af landets bedste par. Og det siger ikke så lidt... Cima lever af at spille bridge, primært for den italienske storsponsor Angelini, og han har vundet utallige italienske mesterskaber, heraf det italienske parmesterskab med Giubilo. Desuden er han tyrkisk mester og har en sølvmedalje fra Champions Cup i 2012. Og så er han bare en rigtig rar fyr.
Når Cima ikke spiller med sin faste makker, må han slå sig til tåls med Lorenzo Lauria.
 
  Lukket for bud 
1500 DKK

Partner
Charlotte Brandgaard 
         
  Valerio Giubilo, Italien
Professionel bridgespiller i Italien og gennem de sidste mange år fast spiller på Angelinis hold, og i sommeren 2014 repræsenterede han det italienske landshold ved EM, også med Angelini.
Giubilo har vundet flere end ti italienske mesterskaber, tre tyrkiske titler og ved Champions Cup både guld i 2009 og sølv i 2012.
I de seneste år har han dannet fast par med Cima, men ellers spiller han med alle de italienske mestre som Versace, Lauria og selveste Garozzo.
 
  Lukket for bud
1500 DKK

Makker
Emanuela Pramotton 
         
   
Spil med din egen makker  
Tag din yndlingsmakker med og spil mod stjernerne. Deltagelsen inkluderer buffet og drinks før spillet samt drinks og canapéer efter turneringen for begge spillere på parret.

Der vil max blive udloddet fem pladser af denne type, som vil blive solgt til højestbydende på auktionen. Minimumsbud er 3.000 kr. pr. par

  Lukket for bud
3300 DKK

Budt af
Michael Fiorini
 
         
   
Spil med din egen makker
Tag din yndlingsmakker med og spil mod stjernerne. Deltagelsen inkluderer buffet og drinks før spillet samt drinks og canapéer efter turneringen for begge spillere på parret.

Der vil max blive udloddet fem pladser af denne type, som vil blive solgt til højestbydende på auktionen. Minimumsbud er 3.000 kr. pr. par

 
 
  Lukket for bud
3300 DKK

Budt af
Birgitte Thunbo
Auktionen er forlænget til 22:15

Birgitte & FinnThunbo Christensen
         
   
 
 
         
   
Spil med din egen makker
Tag din yndlingsmakker med og spil mod stjernerne. Deltagelsen inkluderer buffet og drinks før spillet samt drinks og canapéer efter turneringen for begge spillere på parret.

Der vil max blive udloddet fem pladser af denne type, som vil blive solgt til højestbydende på auktionen. Minimumsbud er 3.000 kr. pr. par

   Bid
3300 DKK

By
Plusoffice City København 
Henrik Nielsen - Jan T. Knudsen
         
    Spil med din egen makker
Tag din yndlingsmakker med og spil mod stjernerne. Deltagelsen inkluderer buffet og drinks før spillet samt drinks og canapéer efter turneringen for begge spillere på parret.
Der vil max blive udloddet fem pladser af denne type, som vil blive solgt til højestbydende på auktionen. Minimumsbud er 3.000 kr. pr. par 
  Bud
3200 DKK

Budt af
Jessica Hayman 
         
   
Spil med din egen makker
Tag din yndlingsmakker med og spil mod stjernerne. Deltagelsen inkluderer buffet og drinks før spillet samt drinks og canapéer efter turneringen for begge spillere på parret.
Der vil max blive udloddet fem pladser af denne type, som vil blive solgt til højestbydende på auktionen. Minimumsbud er 3.000 kr. pr. par
 
  Lukket for bud Kristoffer Rasmussen - Rico Hemberg
         
         
         


 

 

Danmarks Bridgeforbund - T: 4847 5213 - F: 4847 6213 - E: dbf@bridge.dk