Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: At finde Debatforum

RE: At finde Debatforum

emailnotifikationer
 
 

Hvorfor er der ikke et menupunkt på forsiden, så man nemt kan finde frem til Debatforum. Jeg har skrevet om det før, men at finde et ældre indlæg og det svar der måtte være givet er helt umuligt.

Mvh

 

Jens U Kromann

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens

 

Jeg er lidt i tvivl om, hvad du efterlyser? Debatten har en fast plads centralt på forsiden, hvor man kan se de tre debat-tråde, der senest er skrevet et indlæg i. Man kan klikke sig direkte ind i en af de tre tråde eller man kan vælge "se alle indlæg" på den grønne knap i samme forsideboks. Eftersom Debatten således allerede har en fremtrædende plads med direkte vej ind, har vi ikke tanker om at gøre det et menupunkt i toppen af siden også, hvis det er det, du spørger om.

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar
 

Hej Trine

 

Tak for dit hurtige svar. Hvis jeg nu er inde på en af de andre sider på bridge.dk og bliver voldsomt optaget af hvad jeg læser, så jeg straks må skrive et indlæg om det, så kigger jeg umiddelbart øverst på siden for at finde et menupunkt "Debat", men det kan jeg ikke. Jeg ville forvente at finde under menupunktet DBf, men nej. Jeg skal helt ud til venstre og klikke på logoet. Er det særlig brugervenligt? Og hvis jeg kommer udefra til DBfs side, hvorfor skal jeg så orientere mig blandt alle mulige nyheder og andet fra bridgens verden for at finde det afsnit der rummer debatten. Det kræver da næsten, at man véd hvor man skal lede.

 

Så er der anden del af mit indlæg: Hvordan finder man frem til et ældre indlæg. Jeg har prøvet søgefunktionen, men det gav et helt forrykt resultat.

 

Mvh

 

Jens

Svar
 

Hej Jens

 

Jeg er enig med dig i, at det ikke altid er nemt at finde ældre indlæg. Man skal vælge "se alle indlæg" og så ligger de sorteret efter dato for sidste svar. Hvis man bruger søgefunktionen, søger den på hele bridge.dk. Det er derfor, et søgeresultat vil komme frem med for mange ting, så det ikke rigtig hjælper i forhold til at finde et debatindlæg. Det kan desværre være besværligt, men de ligger der dog. Jeg kan ikke umiddelbart love dig en forbedring, da en videreudvikling af dette forum er en ret bekostlig affære. 

 

I forhold til brugervenlighed, som du efterspørger, når man skal hurtigt rundt på sitet, så er det altid en afvejning af fordele og ulemper. Du behøver ikke at være enig, men vi har vurderet, at flere menupunkter overordnet set vil være mere forvirrende end gavnende i forhold til at lægge Debatten ind som menupunkt også, og derfor må du altså leve med to klik, hvis du vil fra en anden underside og ind i Debatten. Vi har også vurderet, at placeringen centralt på forsiden er den rigtige.

 

Mvh

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

 

Svar
 

Ja - der mangler faktisk bare at man på forsiden kan se hvornår de seneste indlæg er skrevet.

/JUF

Svar
 

Vi har også siddet og ledt forgæves efter et link til "Debatten". Både lodret og vandret. No such luck. Først da jeg brugte søgefunktionen, fandt jeg hvad jeg søgte. Der var ikke noget på forsiden.

mvh/palleti

Svar
 

Enig, det ville være godt.

Så er det meget hurtigere at se, om der er nye posts siden sidst.

Mvh Michael

EDIT: Det var et forsøg på et reply to JUF, men den del lykkedes ikke.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn