Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Evaluering af Prins Henriks Grand prix

Evaluering af Prins Henriks Grand prix

emailnotifikationer
 
 

Hovedbestyrelsen har evalueret turneringen samt kommet til den konklusion, at denne turnering gerne gentages i 2018, men kommer med nogle forslag til justeringer / ændringer.

Mit forslag er,at de klubber som har afholdt et heat,skulle prøve at læse de 5 sider,som evalueringen omhandler og så efterfølgende give deres mening til kende,så hovedbestyrelsen har noget at arbejde med,inden man lægger turneringen i faste rammer.

Evalueringen kan man finde ved at gå ind på medlemsinfo og så HB møde 16/9,det er fra side 6-10 der omhandler evalueringen.

hilsen 

Ole.R

Svar

Svar

 
 
 

Det forudsætter at referatet fra 16/9 er lagt op, hvad det ikke er.

Mvh

Jens

Svar
 

Hej jens 

ja det må du undskylde , det er fra sidste hovedbestyrelsesmøde mandag den 5 september ,den dato jeg har brugt er den dato det er skrevet.Men du har sikkert fundet det ved at læse sidste referat fra HB mødet.

Ole 

Svar
 

Hej Ole

En meget fin og tilbundsgående evaluering. Alt i alt fint og positivt med hensyn til en gentagelse af turneringen.

 

Jeg taler ikke på nogen klubs vegne, men kan til gengæld kvittere for at være en af de nævnte enkelte kritikere af den manglende promovering af turneringen. Og for at være en af dem der til gengæld gav fuld anerkendelse for finalens afvikling.

 

Det eneste jeg studser lidt over, er at det fremstilles som et ubestridt faktum at Prins Henriks Grand Prix er en konkurrent til klubbernes sølv- og guldturneringer. Beviset skulle være at man har mistet annoncer om samme i Bridge Bladet.

Jeg har ikke indsigt nok til at bestride denne påstand - men kan omvendt heller ikke undlade at betvivle den. Fra mit udsigtspunkt kunne jeg i foråret kun konstatere, at langt de fleste af de lokale spillere som jeg ved deltager i de fleste større lokale turneringer - og som også gjorde det i år - mærkeligt nok ikke deltog i Prins Henriks Grand Prix. Hvilket jeg kun kunne forklare med at de ikke havde hørt om turneringen - eller ikke havde hørt tilstrækkeligt.

 

Jeg synes derfor at HB skal afvente lidt med at tage dette argument som et ubestrideligt faktum, specielt når man på den baggrund lægger op til at der kun skal være én kvalifikationsturnering pr. distrikt.  Min påstand er at hvis flere spillere kender turneringen, vil de med glæde deltage - ved siden af de lokale sølv- og guldturneringer. Hvis man derimod skal ud på en halv dagsrejse for at deltage, vil mange af dem der deltog i år måske takke nej. Desuden var der - så vidt jeg husker - bedre tilslutning i eks. Kibæk end i Aarhus.

Jeg tror Prins Henriks Grand Prix skal ses mere som et godt og anderledes supplement end som en konkurrent.

 

Synes lige den vinkel skal med i overvejelserne. Men tak til DBF og alle andre involverede for jeres arbejde, og held og lykke.

Svar
 

Hej HB

I skriver i konklusionen at det er en overvejelse værd at afholde indledende heats samme dag landet over.

Jeg er i tvivl om i mener både sølv & guld turneringen samme dag, eller en dag med sølv og en anden med guld  ???

Det med at inddrage distrikterne er en god ide

Ole.R

 

Svar
 

Hej alle

 

Evalueringen af Prins Henriks Grand Prix er lavet her i sekretariatet, derfor svarer jeg på jeres undren og spørgsmål. Vi har under forløbet haft en del kontakt med mange af de deltagende klubber, og det er således også på tilbagemeldinger fra dem, at vi bygger vores evaluering, 

 

Søren, du undrer dig over, at de indledende heats beskrives som værende i konkurrence med klubbernes sædvanlige guld- og sølvturneringer. I evalueringen står der i konklusionen, at datoer for indledende heats skal meldes ud i bedre tid, så klubberne kan planlægge efter dem i forhold til hvornår, de lægger andre turneringer. Det handler altså efter vores bedste overbevisning i høj grad om at få fordelt datoer for både Prins Henriks Grand Prix og andre lokale turneringer, så der er færrest mulige sammenfald. Jeg håber selvfølgelig, at du har ret i din overbevisning om, at de indledende heats i højere grad skal ses som et supplement, og at vi næste gang vil se mange flere spillere deltage, hvis vi sammen med de lokale arrangører bliver bedre til at reklamere for turneringen - uanset om det bliver i distriktsregi eller klubregi.

 

Ole, umiddelbart tænkte vi, at det er en overvejelse værd at afholde alle indledende heats samme dag. Det kan også meget vel være, at der næste gang kun vil være een slags turneringer (enten guld eller sølv). 

 

Vi har fået HB's opbakning til opfordringen om at gentagelse af turneringen i 2018. Vi sætter i den forbindelse stor pris på både deres og alle jeres input her i debatten, både nu og tidligere. Vi har det hele med i overvejelserne, når vi laver oplægget og turneringspropositionerne til Prins Henriks Grand Prix 2018.

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn