Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » så skete det igen, oversidder pokalbridge

så skete det igen, oversidder pokalbridge

emailnotifikationer
 
 

Hej

Oversidder i første runde. Ingen guldpoint.

Jeg syntes ikke det er i orden når man ikke får mesterpoint for vundet kamp hvis ens modstander trækker holdet.

 

Jeg køber ikke præmissen med at man skal spille sig til mesterpoint. Der er vel ikke nogen som syntes det er forkert når en tennisspiller får sine point til verdensranglisten hvis modstanderen trækker sig, men den går ikke i pokalbridge.

 

Kim nielsen

Svar

Svar

 
 
 

Hej alle,

 

Først og fremmest synes jeg at det er helt oplagt at lægge op til debat omkring mesterpoints herinde inden man tager noget til TUK. Det kan jo være man oplever at andre har samme problem og at man får yderligere gode argumenter for sin sag. At der ligger nogen form for brok gemt bag det indlæg som startede debatten synes jeg ikke at læse, bare en oprigtigt skuffet bridgespiller der ikke fik mulighed for at komme i kamp. Det kan jeg sgu godt forstå.

 

Jeg synes det lyder urimeligt at man skal tjene guldpoints på en kamp man ikke har spillet, men jeg synes ikke det lyder helt urimeligt hvis man ændrer MP-reglerne til at være uddeling i forhold til den sidst vundne kamp i pokalturneringen. Dvs vinder man sin sidste kamp i runde 2 får man 1GP, vinder man sin sidste kamp i runde 3 får man 2GP vinder man sin sidste kamp i runde 4 får man 3GP og dette uagtet hvor mange kampe man har vundet inden det. Dog synes jeg det er mest rimeligt at man får betaling for vundne kampe, sådan som reglerne er nu. Men vi kan jo have lov til at være uenige.

Når Kim oplyser at man valgte at stå over en kamp i runde 2A så synes jeg ikke reglerne burde være at man går videre til runde 3, men at man ryger ud af pokalturneringen og pladsen i runde 2A overgår til det hold man slog i runde 1 (sikkert svært at udføre i praksis). Alternativt at den man har slået i runde 1 som nu spiller en runde 2B kamp "forfremmes" til at spille sin runde 2B kamp, men seedes videre i turneringen som var det en runde 2A kamp.

 

Jeg synes ikke det skal koste noget at melde afbud i pokalturneringen, for det leder bare til at færre melder sig til, men ser man at et hold eller en spiller gentagne gange melder afbud, så må man se på det i den enkelte sag hvad der kan være løsningen.

 

Lad os tale pænt og have respekt for hinandens forskellige holdninger. Så glider debatten oftest bedst og man har chance for at komme frem til konstruktive løsninger eller at systemet fungerer (for de fleste).

 

mvh

Matias Rohrberg

Svar
 

Til Jan Nielsen: jeg har bestemt ikke noget i mod humor på Debatten - såsom tåkrummende Medina-sange. Vil bare gerne forhindre at det bliver en dårlig vane, ligesom i radioen  :D

I øvrigt synes jeg Matias Rohrberg har dækket og formuleret også mine holdninger fint. Debatten er da til for at bruges.

 

En del af problemet med Pokalen er måske at de første runder er lidt pressede - specielt runden i december, hvor mange jo har andre aftaler og forpligtigelser. Ved godt at "seriøse" bridgespillere forstår at prioritere og planlægge. Men hvis man gerne vil have mange deltagere i Pokalturneringen, skulle man måske skele til netop de mere uerfarnes situation. Der er faktisk ret kort tid til at arrangere kampe i de 2-3 første runder. Og den manglende fleksibilitet omkring udsættelse af spilledato kunne måske med fordel blødes lidt op - netop i de første runder. Vil det eks. virkeligt være en katastrofe at lade 2 hold spille mellem jul og nytår?

HVIS man gerne vil lokke nye kunder til, så skal man nok overveje at "nurse" dem og deres specielle problemer lidt - sådan at flere bliver tilfredse for de samme penge. Så kan vi altid blive en tak mere alvorlige i de senere runder, når det for alvor bliver alvor.

 

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn