Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Nyt kontingentsystem ?

Nyt kontingentsystem ?

emailnotifikationer
 
 

Jeg har læst debatoplægget til nyt kontingentsystem, som blev fremvist på Midtvejsmødet 2016.

Det med at ikke medlemmer af DBF skal betale en afgift på max 50 øre pr spil ,vil efter min mening pålægge en klub der afholder Åbent hus, en ekstra administration, samt det bliver også ret dyrt både at skal betale indskud og så en afgift pr spil.

Den typiske drop in spiller kan være en golfspiller / sejlklubmedlem, som er færdig med at spille Bridge om vinteren i deres klub,men savner på en kold og regnfuld sommeraften et slag kort sammen med sin makker.

Så det der står under HVAD NU, er som rigtigt står, der er en del nødvendige rettelser i Bridgecentralen ( som jo slet ikke er færdig i den nye version) lad den nu blive færdig først og så ud at blive gennemtestet før man begynder at lave nye rettelser.

Men som der står til sidst,  man kan jo overveje om man allerede fra næste sæson kunne begynde at hverve klubber til lavere kontingent sats, så man ikke starter fra nul, hvis vi ønsker at ændre kontingent systemet.

Det er lige hvad jeg foreslog Breddeudvalget for 2 år siden da jeg var klubkonsulent,at man skulle kontakte sejl / golfklubber som har en Bridgeklub om vinteren, udvalget synes det var en god ide, men men hvad er der sket ?????

Hvis man har kontaktet disse klubber har man jo også en ide om et billigere kontingentsystem vil få dem ind i DBF.

hilsen 

Ole.R

Svar

Svar

 
 
 

Hej Ole Randrup og Ole Raulund

Jeg er overbevist om at det overhovedet ikke er kontingentstørrelsen som er afgørende for medlemskab af DBf. Jeg mener det er muligheden for at spille om eftermiddagen som er afgørende for mange ældre bridgespillere. I takt med at gennemsnitsalderen for bridgespillere stiger, er det et must at der kommer flere bridgecentre hvis vi vil fastholde og gerne øge antallet af medlemmer.

 

Ole Raulund har fremlagt et flot og meget gennemarbejdet oplæg omkring en evt. ændring af kontingentstrukturen i DBf. Som man her kan se bygger alt på antagelsen om, at det er kontingentstørrelsen som er afgørende for at nogle fravælger DBf. Såfremt dette ikke er tilfældet er oplægget desværre ikke meget bevendt.

 

Ole Raulund fremlægger også en ide om differentieret medlemskab og efter min mening er det den helt forkerte vej at gå.

 

Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvorfor det er accepteret at ikke medlemmer kan deltage i bridgeturneringer arrangeret af klubber i DBf. Dette er ikke muligt i mange andre foreninger eks. fodbold, håndbold, badminton m.m. jeg har tidligere været ungdomstræner i disse og for bl.a. at hold kunne deltage i sommerturneringer skulle alle spillerne være medlem af foreningen.

 

Når vi høre om antallet af medlemmer i DBf er det næsten altid med baggrund i faldende antal medlemmer, men hvis man ser på størrelsen af foreningerne i DIF er der kun 15 som er større end DBf så helt galt er det vel ikke :)

 

Kim Nielsen

Klarup

   

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn