Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » 3 rækker til Bridgefestvial bronzeturneringer

3 rækker til Bridgefestvial bronzeturneringer

emailnotifikationer
 
 

Hvor er det glædeligt at der nu kan blive plads til - om ikke alle - så flere på Bridgefestival 2017 - fordi der i 2017 kan spilles bronzeturnering i hele 3 rækker på de 3 mest velbesøgte dage.

 

Men - jeg ser at de dage hvor der oprettes 3 rækker bliver mandag, tirsdag og onsdag. Og det undrer lidt, eftersom der i 2016 var flest besøgende til bronzeturneringer på disse ugedage:

1. Onsdag (301 par)

2. Torsdag (228 par)

3. Søndag (den første søndag) (216 par)

3. Tirsdag (216 par)

5. Fredag (den sidste fredag) (176 par)

 

Mens der om mandagen kun deltog 170 par.

 

Så villle de 3 mest besøgte dage i sammenhæng så ikke være tirsdag til torsdag? Undskyld, jeg spørger KUN for at blive klogere.

 

For dem der spiller Vinoble mandag og tirsdag, giver det jo ikke meget bonus, eftersom de ikke kan deltage i bronzeturneringerne med 3 rækker, undtagen omsdag.

Skyldes valget så, at der er Guldturnering om torsdagen -som man ikke vil have for meget konkurrence til? Er bare nysgerrig (men på forhånd forstående) overfor ræsonnementet..

 

Jeg håber bestemt IKKE, at det hænger sammen med at man i år vil give Vinoble-jomfruer gratis entre, for at presse os andre halvslidte, betalende Vinoble-deltagere over i bronzeturneringerne og dermed spare pladser i Vinoble-hallen, som i forvejen er tæt fyldt. Man uddeler da så vidt jeg ved, heller ikke gratis billetter i Tivoli, fordi de har haft en rekord-sæson? Nok snarere tværtimod.

 

Vi andre udslidte Vinoble-gulvmåtter vil jo i så fald - i ren protest mod denne urimelige lokkemad og forskelsbehandling - være villige til at betale 4x80 = 320 kroner for at spille 4 bronze-turneringer mandag-tirsdag, i stedet for at spille Vinoble til fuld pris, som jo kun indbringer max. 250 kr. pr spiller til DBF. Man har jo ligesom ikke mulighed for at skifte Bridgeforbund, som andre skifter bank, realkreditinstitut eller TV-udbyder, når de sjofler deres loyale kunder, så man må forventes i stedet at følge en fin hentydning.

 

Men den slags motiver kan jeg nu ikke tiltro DBF. Og eftersom Vinoble er en helt unik turnering, som mange har fornøjelse af, så håber jeg bestemt også at der bedre bliver plads til begge dele i 2018.

 

Man kunne jo også  - rent statistisk - eks. med fordel vælge onsdag, torsdag og fredag som de 3 dage hvor man spillede med 3 rækker i bronzeturneringerne, og så spille Guldturnering på en lørdag.  Eller endnu bedre: også flytte Vinoble til en weekend og så spille 3 rækker bronze helt fra mandag til fredag. Også for at lokke flere folk til i weekenderne. Eller.....ja, jeg synes alternativerme er mange. Selvom det så eks. skulle koste at man flytter DM i Mixed-par ud af Bridgefestivalen. Det ville næppe være en hverken sportslig eller økonomisk katastrofe. Tværtimod måske.

 

Men jeg er sikker på at alt dette er blevet overvejet. Det ville blot være oplysende at høre argumenterne bagved.

Svar

Svar

 
 
 

Lige en advarsel til dem som gerne vil spille i store rækker:  mandag formiddag spillede man sidste år Åben række (under 28 i handicap - præcist som det også er planlagt i 2017) med 12 par. Jeg skriver tolv par. Så er i advaret. Men vi tiltror naturligvis festivalledelsen at de har planlagt alt til mindste detalje, og til ALLES bedste.

Svar
 

Er handicapgrænsen for parret eller for de enkelte spillere?

Eller med et eksempel: Hvis man påtænker at spille i "28+", kan det så lade sig gøre, hvis den ene spiller har hc=27 og den anden hc=30?

Svar
 

Handicapgrænserne gælder parrets gennemsnitshandicap. Gennemsnittet af 27 og 30 er 28,50, så sådan et par må gerne spille i 28+.

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn