Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Gammel traver

Gammel traver

emailnotifikationer
 
 

Syvende runde i Senior-DM (10 spils kamp) startede Kl. 09:15. Nu er klokken !!:50. Mon ikke runden snart er færdigspillet, så resultaterne kan offrntliggøres. 

Eller I overlader det måske til travle EDB-Jan at klare også dette, når han starter BBO-transmissionen op kl. 13`?

Det er fortsat en stadig kilde til forundring, at indtastning af nogle få kampresultater syltes, glemmes, negligeres o.s.v - igen og igen.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar

Svar

 
 
 

Hej Frederik

 

Det er altid beklageligt, når resultatformidlingen ikke bare glider, som vi allesammen ønsker det. I denne weekend er det nu mit indtryk, at bortset fra morgenens kamp, så har resultaterne ligget på nettet som forventet, nogle runder har oven i købet været spillet og gjort klar så hurtigt, at vi har kunnet se resultaterne inden den officielle spilletid sluttede! Med andre ord har turneringslederne været hurtige og effektive, og fået offentliggjort resultaterne, selvom de faktisk også har haft problemer med, at nogle kort var lagt forkert. Dette medførte korte perioder, hvor der skulle rettes i turneringen. 

I morgenens runde opstod der er fejl i forbindelse med overførslen til hjemmesiden, og turneringslederne kontaktede straks vores it-vagt, der har løst problemet, så alle resultater nu ligger, hvor de skal. Alle vores folk har således ageret som de skulle og løst opgaven på bedste mulige vis. Der er absolut ikke tale om, at nogen har syltet noget eller lægger flere opgaver på Jan. Det gælder både nu og i al almindelighed.

 

Mvh

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund 

Svar
 

Tak til Frederik for de opmuntrende kommentarer. Det har jo altid stået klart at Frederik lever i en verden for sig og her får vi et sjældent indblik i deres tidsangivelser.  Spændende!

 

Til eventuelle interesserede kan jeg oplyse at 7. runde faktisk også kom på nettet prompte, men desværre var usynlig.  Det opdagede vi da vi uploadede og resten har Trine redegjort for i sit indlæg.

 

Mvh

JUF, TL ved seniorhold

 

PS - Frederik var ikke den første til at reagere problemet.  En venlig netugle sendte en sms til en TL herovre og fortalte at noget var galt med runde 7. 

Og Jan?  Ham har vi gemt væk i et sikringsrum i kælderen...

Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Hej Trine

Tak for tilbagemelding. Der var en forklaring på, at det var gået galt, og resultatformidlingen har, som du selv anfører, været upåklagelig i denne weekend og i øvrigt helt generelt på det seneste.

Når det så endelig går galt, er det fint med en hurtig forklaring, så man får vished for, at tidligere tiders mangelfulde resultatformidling er en saga blot:)

V.H.

Frederik 

 

Svar
 

Tak til JUF for en fornøjelig orientering om videregivelse af usynlige resultater. 

Og ja, JUF kan endda oplyse om, at der var andre der før mig oplyste om de manglende resultater. Skulle lidt høflig tilbageholdenhed fra min side nu også være et problem:-)

JUF skriver: Det har jo altid stået klart at Frederik lever i en verden for sig og her får vi et sjældent indblik i deres tidsangivelser. Spændende!

Og lidt ret har du sikkert nok. Med hensyn til eksempelvis"tidsangivelser" er det faktisk således at kl. 11:50 for mig er.....nå ja kl. 11:50. Måske lidt for ordinært for dig at kapere.

Det var godt, at I fik Jan hentet op fra sikringsrummet og - OK - det hele er da bortset fra den ene runde, som vi nu længe har tærsket langhalm på forløbet fejlfrit med hurtig resultatformidling, så lad nu være med at lade dig gå sådan på af en enkelt smutter i en enkelt runde.

De bedste hilsener fra

Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Svar
 
Hej Frederik dårlige undskyldninger og fejlbehæfttet it så er DbF på hjemmebane, hvilket bridgefestivaller i Svendborg er et godt eksempel på. Mvh Leif
Svar
 

Uden noget egentligt ønske om at deltage i debatten vil jeg dog komme med et tip til Frederik, denne i virkeligheden yderst elskværdige person. Hvis du øver dig lidt i bridge, må du kunne kvalificere dig til senior-DM - du har jo så rigeligt alderen - og så kan du se resultaterne på spillestedet...

Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Kære Hans

Jeg har da efterhånden - også i seniorsammenhæng - en realtivt lang karriere bag mig og de "gamle" ben er da hver gang blevet udfordret i forhold til at skulle bevæge sig op på sejrsskamlen. og jeg har i den forbindelse endnu ikke kunnet nøjes med det lille step op på bronzepladsen.

At du ikke har mit CV present i den forbindelse er der mildest tat ikke noget overraskende i, men det forbløffer mig dog, at du ikke har finalerunden forrige år i frisk erindring. Da førte i med mere end.18  KP inden I i sidste runde skulle møde os - jeres nærmeste forfølgere i guldstriden. En sejr på ca. 19.28-0.78 (frit efter hukommelsen) sparede dig da for besværet med at bestige det ¨øverste trin på sejrsskamlen.

Men den bagudrettede hukommelse er selektiv, Også jeg foretrækker "glemselens mørke" i forhold til mindre heldige resultater, men jeg må desværre erkende, at den - ufattelige - nedspilning af en 4 SP-kontrakt i sidste års seniorfinale (sidste kamp - sidste spil), der kostede os guldet, stadig rider mig som en mare.

VH

Frederik Mørk

 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn