Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Seniorhold

RE: Seniorhold

emailnotifikationer
 
 

Hej,

Vel hjemkommen fra en hyggelig bridgefinale for seniorer, vil jeg gerne sige de yderst kompetente tu-ledere og hyggelige med/modspillere tusinde tak for en herlig week-end.

Dog, ingen roser uden torne, som det hedder.

36 hold er mange til et så lille spillelokale. Med den forventelige stigning i antallet af seniorer (selv om vi falder fra efterhånden) , så må forbundet nok finde på noget bedre næste gang - rent lokalemæssigt.

Forresten havde det måske også været noget for den nye direktør at møde op til den første DM-finale i hendes regeringstid. Bare sådan for at snuse lidt til savsmulden !

Vi futtede hjem ret hurtigt, så jeg beklager bemærkningen, hvis direktøren alligevel var til stede til præmieoverrækkelsen.

Vi glæder os til næste års gensyn

Peter Møller Nielsen

 

 

 

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Peter
 

Spillelokalet er min skyld. Jeg var ovre og se det i sommer. Jeg var i tvivl om, hvorvidt det var stort nok.
Derfor aftalte jeg, at der skulle være et andet lokale, hvor vi kunne være 4-6 borde, hvis det kneb med pladsen.
Turneringslederne vurderede, at dette andet lokale lå for langt væk. Det havde jeg ikke taget i ed, og jeg beklager :-(

Jeg er glad for, at du havde en hyggelig weekend trods alt.
 

Venlig hilsen
Charlotte Koch-Palmund
DBF's sekretariat

 

 

Svar
 

Som deltager i bemeldte finale - hvilket man kan se i resultatlisten, hvis ens nakkehvirvler er ved fuld førlighed - vil jeg gerne give mit besyv med - som er:

Lige da vi kravlede ombord til første kamp tænkte jeg, at det her sgu´ ikke var "rimeligt" = for snævert

I løbet af weekenden var min konklusion, at det "lige kunne gå"

Altså: Godkendt - men lige på grænsen!

hans w-

PS: Dog er det indlysende, at jeg i et større lokale havde taget flere stik - men det havde modstanderne måske også...

Svar
 

Kære Peter Møller Nielsen

 

Tak for dit indlæg vedr. seniorturnering i weekenden. Det er korrekt, at jeg ikke var til stede i Fredericia. Du har da det helt ret i , at man som direktør altid bør overveje, om man kan være til stede til de forskellige turneringer og andre arrangementer i Bridgeforbundet. Det drøfter jeg naturligvis også med Hovedbestyrelsen.

 

bedste hilsener

Charlotte Fuglsang

Svar
 

Hej Charlotte Fuglsang

Jeg husker at det ikke lykkedes Niss Rasmussens at findet et eneste svar på spørgsmålet om hvorfor DBf ønskede en direktør i stedet for en generalsekretær, men blot konstanterede at man havde tænkt meget over det inden man traf beslutningen. Man havde åbenbart ikke tænkt på om direktøren skulle deltage i arragementer i DBf.

Jeg mener det er en selvfølge at vores direktør er til stede under vigtige arrangementer som eksv. et DM. Jeg lå mærke til at du var tilstede under CBI håber ikke der skal ligges noget i denne prioritering.

 

Jeg skal opfordre dig til at deltage i alle distrikternes generalforsamlinger.

 

Niss har tidligere omtalt at der skulle afholdes et møde med dig omkring hvilke fokusområder m.m. skulle være fremover, venter i spænding på at høre hvad der kom ud af mødet.

 

Kim Nielsen

Klarup

Svar
 

Kære Kim,

Du har tidligere spurgt til, hvorfor vi skulle have en direktør fremfor en generalsekretær. Jeg svarede dengang – og det vil fortsat være mit svar - at det var fordi, vi havde behov for en direktør. Hvordan det kommer til at udmønte sig må tiden vise, men vi er i al fald med på at der skal være et større medlemsfokus.

Medio maj holder hovedbestyrelsen sit strategiseminar sammen med vore nye direktør. Det bliver spændende at arbejde med udviklingen af vort forbund. Input hertil er naturligvis meget velkomne. Send gerne en mail, eller ring ind med ideer til Charlotte.

Det er allerede aftalt deltagelse for Charlotte omkring distrikternes generalforsamlinger, og her deltager hun ved så mange som muligt. Regner med at I tager godt imod hende, og at I sørger for et godt fremmøde.

Hvorvidt vores direktør er repræsenteret ved samtlige større bridgebegivenheder – nu og i al fremtid - vil nok være et spørgsmål om prioritering. Det vil i al fald være helt naturligt, når det sker samtidigt med organisatoriske møder eller tilsvarende opgaver. Lad os nu se …

KH Nis

Svar
 

hej Niss

Selvfølgelig tages der godt imod hende. Vi glæder os til at møde hende.

Man bliver desværre igen ikke klogere af dit svar omkring direktør/generalsekretær. 

Nu har jeg ikke skrevet at Charlotte skal deltage i alle og i al fremtid, men det fremgik af Charlottes svar at i åbenbart ikke havde vendt dette. Jeg var undrende da det normalt ville være en naturlig ting at tale om under en ansættelsessamtale.

Møde afholdes i 'maj'  burde det ikke holdes tidligere således der kunne fremlægges noget på rep. mødet i april?

kim nielsen

klarup

Svar
 

Hejsan. 

 

Omkring spillelokalerne hersker der vel ingen tvivl.  De var åbenbart for små.

 

Mere spændende er nødvendigheden af en direktør for DBF og dennes tilstedeværelse ved præmieoverrækkelser.   Jeg gentager gerne min holdning.  Super at vi har en professionel ikke-bridgespillende direktør som ikke er fedtet ind i vores indespiste miljø.  Er nok klar over at jeg ikke har fået ros for mine ytringer omkring nepotisme i forbundet og min mere fintfølende makker kunne også tydeligt mærke det i Svendborg.  Ikke desto mindre er det foregået i alle årene, bevist eller ubevist og nu har vi en person ansat til at lede, ud fra de politiske forudsætninger medlemmerne vedtager, via vores repræsentanter i HB.  At hun skulle bruge tid på at overrække en medalje, hvor langt de fleste såsom Peter selv, er taget hjem er da ren symbolpolitik, men han har bestemt en pointe. Der skal blot være tid sat af til dialog og det var der næppe til DM finalen.  Måske kunne nogle møder rundt omkring i klubberne være en ide, hvor Charlotte kan lytte til de menige medlemmer, eksempelvis i forbindelse med forskellige andre arrangementer.

 

Venlig hilsen  Super_G

Svar
 

Det var en kold vinter.
=Lokalerne var for små
=Skoene var alt for små
=Forventningerne til direktøren var ekstremt små

Gid der snart dukkede nogle positive og afslappede debattører op her i forummet.

Mange kærlige forårshilsner til jer alle

jeres ven (...og turneringsleder.... hvis I fremturer ...)

Bio

 

Svar
 

Hej

 

Jeg havde den fornøjelse at være tilstede søndag eftermiddag til DM i Seniorhold i Fredericia. Det er korrekt, at der var lidt trangt i spillelokalet, men stemningen var rigtig god, jeg mødte mange smil og glade deltagere. Sidst men ikke mindst havde jeg æren af at dele medaljer og præmier ud til vinderne.

 

Der skal herfra lyde endnu et stort tillykke til dem alle:-)

 

Mange hilsner

Nell Rindahl

Medlem af Hovedbestyrelsen

Svar
 

Kære Bio - Jeg håber du fik opfyldt dine ønsker om positive og afslappede debattører.

Jeg vil bidrage til den gode steming ved at erklære mig helt enig med Sune, når han skriver: "Super at vi har en professionel ikke-bridgespillende direktør som ikke er fedtet ind i vores indespiste miljø". Det er helt sikkert, at enhver organisation har godt af, at der kommer et skud nyt blod udefra. Jeg er også med på at råbe HØRT, når Sune skriver:  "At hun skulle bruge tid på at overrække en medalje, hvor langt de fleste såsom Peter selv, er taget hjem er da ren symbolpolitik". Jeg har overværet mange medaljer blive overrakt af turneringsledere i de snart mange år, hvor jeg har været til stede ved næsten alle vigtige turneringer her i landet som BBO-operatør. Det er naturligvis rigtigt godt, hvis der er en fra HB eller direktøren til stede ved overrækkelsen som Nell var det i Fredericia, men jeg synes man skal tænke lidt på ressouceallokeringen i stedet for at tænke symbolpolitik. Ressourcerne skal bruges fornuftigt og meningsfyldt! 

Sune slutter så sit indlæg af med at skrive: "Måske kunne nogle møder rundt omkring i klubberne være en ide, hvor Charlotte kan lytte til de menige medlemmer, eksempelvis i forbindelse med forskellige andre arrangementer". Jeg kunne ikke være mere enig, det er så fremragende skrevet Sune!! 

Det er så vigtigt, at vi alle husker på, at der er rigtigt rigtigt rigtigt mange medlemmer af DBf, der ikke nødvendigvis råber højt og skriver mere eller mindre fornuftige indlæg her på bloggen. Det er så vigtigt, at den nye direktør og HB i fællesskab får løst den store opgave der ligger i, at de også har kontinuerlig og tættest mulige kontakt med "det tavse flertal" i vores organisation. Jeg håber og tror, at det er noget, der kommer til at blive placeret højt på listen over vigtige opgaver i den nærmeste fremtid!

Undskyld, at indlægget ikke havde så meget med DM Seniorhold at gøre --- jeg var tilstede i Fredericia i søndags fra kl 10.45 til kl. 18.00. Jeg så det meget tætpakkede spillelokale, men fandt alligevel en stol som jeg kunne ugle Peter Lund fra i runde 8. Jeg fik også stillet to lokaler til rådighed i kælderen til BBO-transmission fra de sidste tre runder. Der var stadig mange spillere tilbage ved præmieoverrækkelsen til at hylde vinderne af de tre rækker, og Nell Rindahl repræsenterede HB og DBf på sublim vis ved præmieoverrækkelsen. 

Svar
 

Hej,

Nogen har misforstået min bemærkning omkring præmieoverrækkelsen. Den var kun møntet på den kendsgerning, at jeg ikke kunne vide om direktøren dog alligevel var til stede ved præmieoverrækkelsen, da jeg ikke selv var der.

Jeg har aldrig ment, at det var direktørens opgave at overrække præmier. At et medlem af HB udfører jobbet, er da helt fint for mig.

Min pointe var, at når man er ny i direktørjobbet, så var det måske en ide at møde op "hvor det sner" :)

Hertil kommer, at jeg skyder på, at over halvdelen af deltagerne i seniorhold er eller har været arbejdsbier i klubber og distrikter i mange år. Et oplagt forum for en ny direktør til at cirkulere mellem "breddebierne" og samtidigt snakke om egne visioner om fremtiden for DBF.

Men jeg skal ikke klandre direktøren. Hun kunne jo ikke vide bedre. Men måske andre (Nis) kunne ?

mvh Peter Møller Nielsen

 

 

Svar
 

Hej Kim. Vi valgte at gå efter en direktør med beslutningskompetence og evne til at bidrage til strategiudviklingen ud over, hvad der normalt tillægges en generalsekretær - der jo pr. tradition er mere beslutningsforberedende og administrativ. Det har vi nu fået - og det vil vi alle hurtigt kunne mærke. Vedr. maj-mødet har vi snarere drøftet, om det var klogere at lægge det efter sommerferien, så Charlotte kunne være endnu bedre inde i sagerne. Men vi vil gerne kunne reflektere nye tanker og idéer i budgetarbejdet for 2018, og så ville august være for sent.

Vh Michael Fiorini

PS. Selvfølgelig har vi i forbindelse med ansættelsen talt med Charlotte om hendes deltagelse ved forskellige lejligheder. Regn tillidsfuldt med, at det tilrettelægger vi nok ganske fornuftigt hen ad vejen - men vi skal nok sørge for at lave en lille fodfejl hist og her, så "Critical Kim" ikke bliver helt forvirret :-)

Svar
 

Hej Kim. Vi valgte at gå efter en direktør med beslutningskompetence og evne til at bidrage til strategiudviklingen ud over, hvad der normalt tillægges en generalsekretær - der jo pr. tradition er mere beslutningsforberedende og administrativ. Det har vi nu fået - og det vil vi alle hurtigt kunne mærke. Vedr. maj-mødet har vi snarere drøftet, om det var klogere at lægge det efter sommerferien, så Charlotte kunne være endnu bedre inde i sagerne. Men vi vil gerne kunne reflektere nye tanker og idéer i budgetarbejdet for 2018, og så ville august være for sent.

Vh Michael Fiorini

PS. Selvfølgelig har vi i forbindelse med ansættelsen talt med Charlotte om hendes deltagelse ved forskellige lejligheder. Regn tillidsfuldt med, at det tilrettelægger vi nok ganske fornuftigt hen ad vejen - men vi skal nok sørge for at lave en lille fodfejl hist og her, så "Critical Kim" ikke bliver helt forvirret :-)

Svar
 

Hej Michael

Tak for svaret.

Jeg holder øje:)

kim Nielsen

klarup

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn