Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: German Bridge Trophy

RE: German Bridge Trophy

emailnotifikationer
 
 

Kære DBF.

I denne weekend spilles German Bridge Trophy i Berlin. Jeg har uden held forsøgt at finde et link på DBFs hjemmeside. Må jeg forslå, at der på hjemmesiden også linkes til de internationale turneringer, hvor par fra landsholdstrupperne deltager?

Mvh Stense Farholt

Svar

Svar

 
 
 

http://www.german-bridge-trophy.de/turnierergebnisse/

 

På denne side har jeg fundet resultaterne ved at vælge German Trophy 2017

 

Mvh Bo Bilde

Svar
 

Hej Bo,

jeg tror ikke det er fordi Stense har problemer med Google-funktionen på sin pc eller telefon - det er nok mere fordi hun synes der fra DBfs side skal gøres mere reklame for danske (landsholds)deltagere :) - det kunne man vel  også godt, måske endda gøre det ens for alle, så der findes flest mulige links til turneringer som danskere deltager i. Det svære bliver nok at undgå druknedøden i informationsflodbølgen :)

Svar
 

Hej Palle, 

Jeg er enig i at DBf bør informere mere om turneringer med deltagelse af danske landsholdspar, i det omfang det er muligt. Så er det op til mig og øvrige, der er vidende om deltagelsen, at sørge for det sker rettidigt.

Mvh. Bo

Svar
 

Hej alle!

 

Normalt skriver vi ikke nyheder om, og linker dermed ikke til, træningsturneringer, som f.eks. German Trophy her fra bridge.dk. Hvis vi ved, at der er stor BBO-dækning af danske deltagere gør vi det alligevel, f.eks. i forbindelse med træningskampe. Til gengæld lægger vi næsten altid information og links på Facebook. Vi forsømte Facebook-opdateringer denne gang, da vi var optagede af repræsentantskabsmødet. Det burde vi nok alligevel have været bedre til, så det beklager vi selvfølgelig.

 

Turneringer for udtagne landshold, hvor der er dansk deltagelse skriver vi altid om, både på bridge.dk og på Facebook. Det gælder f.eks. Neighbour Challenge, der spilles i weekenden d. 6.-7. maj, som vi lægger en nyhed op om i dagene op til.

 

Når vi modtager information til offentliggørelse fra folkene omkring landsholdene, gør vi det, uanset om det handler om træning eller deciderede mesterskaber. Det er det samme, Bo Bilde skriver ovenfor. Det kan derfor sagtens være, at der kommer flere links til træningsturneringer fremover, da det er dem, der også er med til at lægge stilen.

 

Mvh

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

 

Svar
 

Hej Trine

Det er en helt forkert tilgang, i denne tekniske tidsalder skal der selvfølgelig linkes til alle relevante turneringer på hjemmesiden. Relevante turneringer er selvfølgelig alle som vores landsholdsspillere deltager i.

Facebook er ikke nok, der er nogle af os som har fravalgt dette forum.

PS
Det er oplyst i Dansk Bridge at årets beretning og årsrapport kan ses under medlemsoplysninger, jeg har svært ved at finde dem

Kim Nielsen

Svar
 

Hej Kim

 

Bare til orientering, så kan man sagtens følge vores Facebook-opslag selvom man ikke selv er Facebook-bruger. Du skal bare klikke på "Facebook-feedet" på forsiden af bridge.dk, så kan du se alle opslag. Men det er selvfølgelig helt op til den enkelte, om man ønsker det eller ej.

 

Mht. relevans lader vi det som nævnt som hovedregel være op til folkene omkring landsholdene, når det gælder træningsarrangementer og ditto turneringer. Derudover er der overvejelser omkring hvor brugervenlige de pågældende links er samt omkring det almindelige nyhedsflow på bridge.dk. Med andre ord vil vi være mere tilbøjelige til at linke til træningsturneringer, når der ikke er så meget andet i gang.

 

Dit spørgsmål ang. beretning og årsrapport er taget op i en anden tråd, men jeg kan oplyse, at det nu ligger på medlemsinfo.

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn