Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » I lære som bridgedirektør

I lære som bridgedirektør

emailnotifikationer
 
 

Jeg havde desværre ikke selv fornøjelsen af at være i Svendborg i år, men kunne læse i bulletin'en at vores nye direktør Charlotte Fuglsang var igang både som rækkemanager (vel et moderne ord for kortbytter) og - nok så vigtigt - fadølsudskænker.

Se det kalder jeg en rigtig direktør, og jeg har fra sædvanligvis pålidelig kilde hørt at Charlotte også er godt på vej som bridgespiller.

Så på trods af de små bump der altid ligger forude på vejen, vil jeg tillade mig at se lyst på den kommende sæson, og ønske Danmarks Bridge Forbund (det vil sige os alle sammen) held og lykke i det kommende år.

Svar

Svar

 
 
 

Jeg var som sædvanlig i Svendborg og mødte Charlotte som rækkemanager - uden at opdage det. Jeg havde mine tanker et helt andet sted, men jeg fik dog hilst på hende senere.

Jeg synes også det var en klog idé at hun forsøgte sig i mange af de funktioner der er på festivalen. Det giver et indtryk af festivalen og DBf's stab som det ellers kunne tage mange år at opbygge.

"Rækkemanager" forekom (dengang den blev indført) og forekommer mig en latterlig betegnelse. Jeg foretrækker "kortbytter". Men grunden til den fine titel er at man laver andet end at bytte kort.

 

Svar
 

Jeg har også oplevet vores allesammens direktør Charlotte Fuglsang ved flere lejligheder - og synes virkelig hun gør det godt.

Første gang jeg oplevede hende var til distriktets dag - her på Fyn - her var hun meget engageret - og spillede mange bolde ud i luften.

Jeg så hende også i Svendborg - her var hun iført arbejdstøjet og var meget henvendt. Jeg tror personligt vi kan have mange fordele af at hun ikke har været en del af bridgemiljøet - men håber da alle er meget venligst stemt overfor hende, så hun kan få lov til at udvikle vores hobby i den rigtige retning, nemlig flere medlemmer - der kan blive bidt af vores dejlige sport.

 

 

 

Charlotte_Fuglsang.jpg
 
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn