Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » ventetid hjemmeside

ventetid hjemmeside

emailnotifikationer
 
 

Hej

Når jeg går ind på DBf hjemmesiden oplever at der er vis ventetid, jo senere på dagen/aftenen jo længere. Der er også ventetid når der navigeres rundt på siden. Er jeg den eneste? måske nogle kunne hjælpe. Jeg har en 350mb forbindelse og oplever ikke dette andre steder.

 

Kim Nielsen

Klarup 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Kim

Har lige checket på min pc: 4-5 sek. før www2.bridge.dk åbner, kun 2-3 sek. før min egen hjemmeside åbner. 5-6 sek. før Ekstrabladet åbner. 4 sek. før Berlingske åbner. Det har sikert noget at gøre med, hvor mange bannere og andet tungt indhold der er på siden, og hvor meget der skal genindlæses. Jeg er ikke ekspert på feltet, men jeg mener at det er sådan, at hvis du lige har slettet cookies på din pc, kan det tage lidt længere at åbne en side, som du ofte er inde på.

Mvh

Jens U Kromann

 

Svar
 

Hej Kim

bridge.dk - 2 sek.

min egen hjemmeside: 0 sek.

en anden hjemmeside på samme server: 0 sek.

politiken.dk: 1 sek.

berlingske.dk: 1,5 sek.

Min forbindelse er 50/50, og alle cookies bliver slettet når jeg lukker min browser.

eb.dk kan ikke lide min Adblocker.

 

Svar
 

Det er helt rigtigt at www.bridge.dk er relativt langsom. Mine målinger viser ca. 3 sekunder lige nu. Til sammenligning kommer fx xkcd.com øjeblikkeligt, og det gør DMI's vejrudsigt og New York Times også.

Svar
 

Hjemmesiden går fint på en PC, men knapt så godt på min tablet og på min mobil kræver det betydelig tålmodighed, svarende til at jeg kun gider, hvis jeg decideret ønsker information. 

bridge.dk er desværre den hjemmeside, der kører langsomst på tablet/mobil af alle de sider, jeg bruger jævnligt.

Svar
 

jep, jeg har også helt opgivet dbf på mobil. Ville finde noget i dag, via min Iphone7, noget jeg igår havde fundet på min pc, men efter lang tids forgæves venten på dbf-sidens søgefunktion opgav jeg. 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn