Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Prioriteret kommunikation?

Prioriteret kommunikation?

emailnotifikationer
 
 

Hej,

lige et lille opstød - efter at været på og set BBO i weekenden og ved et tilfælde faldet over kampe fra divisionsturneringen undrer det mig meget at en på sin vis inferiør event i Århus,har højere prioritet på forsiden af Vores hjemeside og rama fra divisionsturnerinegen end ikke var nævnt?

Jeg er 100% uenig i den prioritering !!

Mvh Lars

Svar

Svar

 
 
 

Ah-hvad Lars.

Det var da herligt at se nogle billeder af en "masse kendte ansigter".

Men jeg savnede et vue ud over den således tætpakkede sal.

Nu du nævner prioriteringen, så har jeg forresten slet ikke set nogen jubelberetninger på forsiden fra de højt profilerede Pizza-og-Bridge arrangementer !

Vi vil da gerne se, hvad forbundets "gysser" bruges til.

Mvh. Peter

 

Svar
 

Hej

Nu kender jeg ikke nogen af d'herrer, og heller ikke mange af de andre mørkemænd eller trolls på disse sider. Men hvor må det være et sølle liv altid at lede efter huller i osten, i stedet for at forsøge at bakke nye initiativer op. Hvad gør Peter Møller Nielsen for bridgen?

Bedste hilsener og en god og glad dag

Michael Krogh

Svar
 

Hej Michael,

"Hvad gør Peter Møller Nielsen for bridgen" spørger du.

Min beskedenhed forbyder mig at opremse mine indsatser/initiativer gennem tiden både på forbunds- distrikts- og i dag på klubniveau. Dem vil jeg overlade til andre at bedømme kvaliteten af.

Men - trods min fremskredne alder - mener jeg mig alligevel kaldet til at råbe "vagt i gevær", når de såkaldte "nye initiativer" synes at tage overhånd. Navnlig hader jeg at se noget, der kunne ligne en fiasko blive udråbt som "en gave fra himlen". Så tag det dog som en mand - frue, som det vist hedder.

Og så er jeg altså den, der normalt leder efter osten og ikke hullerne. For at blive i dit sprogbrug. Men når der nu næsten kun er huller tilbage, hvad gør man så ?

Bedste hilsener fra glade pensionistdage i Odsherred.

mvh Peter

 

 

Svar
 

Har I (Lars og Peter) nogen som helst anelse om hvad det egentligt er I kritiserer i den her tråd?

Jeg synes personligt, at det er langt uden for skiven I rammer med jeres kritik. Måske mest fordi det er mig I kritiserer - men mere herom senere.

Hvordan tillader man sig at kalde arrangementet i Aarhus for "inferiørt" -- ved I hvad dét arrangement gik ud på? Hvad er idéen med at sætte formuleringen: masse kendte ansigter i citationstegn. Hvad er der galt med de mennesker, der er på de billeder. Jeg synes dén bemærkning er utilstedelig. 

Når det kommer til, at der savnes et vue ud over den således tætpakkede sal - hvad er det så egentligt der menes? Er det udtryk for et reelt ønske? Er det udtryk for, at man insinuerer, at der ikke var nogle mennesker til arrangementet eller hvad er meningen?

Når man så skal læse, at ikke har været nogle jubelberetninger fra de højtprofilerede Pizza- og Bridgearrangementer, er det så udtryk for et reelt ønske? Hvad er en jubelberetning? 

Som frivillig i dansk bridge bruger jeg måske omkring 10 timer om ugen i gennemsnit med forskellige ting som BBO-koordination, Meldetræning med landsholdspar og andre interesserede, opdateringer af facebook opslag, opdatering af hjemmeside fra Kina, opdatering af hjemmeside fra DM Klubhold osv osv osv -- og så glemmer jeg ét opslag om BBO fra 1.divisionsweekenden her på hjemmesiden, og huskede kun i skyndingen at sætte det op på Facebook. Omgående uden tøven, så kommer der en kæmpe sviner til mig her på hjemmesiden. Tak for dén - den ramte lige der hvor I ønskede den - super godt gået !!

Jeg er ked af, at jeg denne gang glemte at orientere om, at der var en BBO-transmission. MEN jeg overlader med glæde fra og med dags dato det ulønnede frivillige arbejde til den af jer, der vil have det!!! Bare kom ud af busken og sig hvem af jer, der vil have det job. Jeg lover, at jeg ikke vil skrive her på siden, hvis I en enkelt gang kommer til at lave en fejl !!

Svar
 

Hold nu op. Det er jo som at være gårdvagt og skille 10-årige kamphaner fra hinanden.

Hvis jeg læser trådens oplæg korrekt, så er formålet at diskutere prioritering af nyhederne på DBf's hjemmeside.
Formålet er IKKE at nedgøre et fint initiativ med at promovere bridge i Århus.

Formålet er bl.a. at undre sig over at landets vigtigste og højst rangerede bridgeturnering ikke nævnes med ét eneste ord i nyhederne på bridge.dk.

Denne kritik synes jeg er velplaceret. Det er jo langtfra første gang, det ikke fremgår af DBf's hjemmeside, hvilke spændende turneringer der foregår i nærmeste fremtid.
Jeg synes det er på sin plads at presse på for at fortælle de ansvarlige, hvilke nyheder der er interesse for.


Hvis de ansvarlige har en beslutning om, at forsiden skal fokusere på dyrkning af sponsorer samt junior- og landsholdsnyheder er det absolut en ærlig sag - man kan være uenig, men så må man arbejde internt for en anden linje.

Men hvis forsidens udseende blot er et udtryk for manglende prioritering af dén side af foreningens arbejde, må det være vigtigt at der er nogle, der tager bladet fra munden og fortæller om, at der er mange der gerne vil følge med i hvilke turneringer, der finder sted rundtom - OG GERNE MED BRUGBARE LINKS - for resten :)

 

At man så godt kunne ønske sig en anelse mere velopdragen sprogbrug og lidt mindre fokus på enkeltpersoner er nok en anden sag. Tag det som en test på at vælge indhold frem for form. Hehehe.

kh Bio 


 

Svar
 

Hej Niels

Godt skriv.

 

Jan du er desværre forkert på de denne gang. Det er ikke frivillige men ansatte som får deres løn for at vores hjemmeside er up to date. Det har lige siden den nye(dyre) hjemmeside blev sat i verden set ud som om der ikke har været en fokus på også at pleje den. På organisationsplandiagrammer gennem tiderne har der aldrig været nogen som stod som ansvarlig for indholdet på vores hjemmeside. Jeg har adskillige gange kontaktet sekr. omkring dette uden det er blevet bedre. Det er for ringe.

 

Eksv. kunne det sagtens komme en lille notits på forsiden når pokalrunderne er spillet med et link til resultaterne og ny lodtrækning.  Der kunne være en oplyst omkring spillested til finaler i seniorkold var lagt i Slagelse. Gamle nyheder fjernes og lægges ind under et punkt "gamle nyheder"

Svar
 

Må skovtrolllen sune tillade sig at giver bio ret i næsten hvert bogstav.

Svar
 

Du er et klogt klogt menneske Bio - stor respekt herfra!

MEN - jeg bliver simpelthen nødsaget til at anholde, at hvis målet var at få en opklaring på, hvorfor der ikke var en annoncering af BBO fra 1.division, så BURDE DET være rettet i en stille og rolig mail til sekretariatet, der så ville kunne håndtere den henvendelse hurtigt og effektivt. Nu vælger først Lars at fortælle om et "på sin vis inferiør event" og så følger Peter op med et par (i min optik) latterliggørelser af samme event med et par spydigheder undervejs, og så lige noget om et andet juniorarrangement og jubelberetninger. Hvis dét skal tages helt alvorligt, så er jeg SIKKER på, at der kunne kommunikeres noget mere hensigtsmæssigt.

Jeg er enig med dig i, at det kunne være en principiel debat om prioriteringer man ønskede. MEN så kunne man jo bare have skrevet, at det var dét, der var tilfældet. Jeg forstår godt, at du med din altid dejligt jordbundne tilgang til tingene (MENT MEGET POSITIVT, det ved du jeg mener) tolker det i den positive retning. Jeg har derimod et klart sortere syn på ting, og jeg tolker det nu mere som endnu en skidtspand smidt imod DBfs sekretariat. At jeg så personligt beklager, at jeg jo sådan set kunne have undgået Lars' henvendelse i første omgang ved at have husket at opdatere hjemmesiden, dét irriterer mig.

Til Kim: ja, det var mig, der opdaterer om BBO på hjemmesiden, så nej, jeg er desværre ikke forkert på den denne gang.

Tak Bio for din reminder om at tale pænt - den vil jeg forsøge at erindre til evig tid --- også når jeg bliver rigtigt irriteret over de evindelige anklager om uduelighed i DBf. Lad os nu forene kræfterne og gøre alting bedre i stedet for at ødelægge alting!

 

Svar
 

Så meget på bølgelængde med Jan Nielsen og Michael Krogh.Mega træt af de sædvandlige personager, der lever af brok på Debatten- er I snart mætte? Eller genereres der ny energi ved at køre i selvsving og fluekneppe? 

Hvis jeres liv var en film, var biograferne nok skrigende tomme.

Tag nu at bak om det DBf, som alle der spiller bridge, ønsker det bedste for. 

Christian Reinholdt

Svar
 

Tak Christian.

Jeg kunne ikke skrive det meget bedre end I gør. Vi må dog er kende, at de "personager", som du omtaler, kender vi jo udmærket, og de vil formentlig længe endnu eller altid forsøge at finde emner eller beslutninger de synes der er mega vigtig at kritisere. Det giver åbenbart mere energi til deres liv end at gå ud for at finde de positive ting og omtale dem.

Debat er efter min mening godt, men kritik af de frivillige og ansatte, som forsøger at gøre det bedste for vores bridge, er simpelthen dræbende! Men jeg tror ikke vi kan stoppe det uanset hvor mange indlæg vi laver på det store flertals meninger.

Lad os nu spille noget bridge og hjælpe hinanden bedst muligt igennem problemerne!

Svar
 

Tak Bio,

for at forklare hvad det var jeg prøvede at sige! - det var absolut ikke ment som et person angreb, da jeg som alle andre sætter stor pris på den indsats alle frivillige gør for bridgen og specielt Jan som gør det spændende at se bridge fra danmarksturneringen på BBO!

Mvh

Lars 

Svar
 

"I`ll be back!".

Terminator - og Jan Nielsen håber jeg!

Glæder mig til at se BBO med dig ved tasterne Jan - og meget gerne mere end det!

De bedste hilsner

Thomas Berg

Svar
 

Tak til Jan Nielsen for at gide levere noget underholdning på BBO til dem det måtte interessere. Godt arbejde. 

 

Alt det andet, og hvad der er "vigtigt" i dansk bridge, det må jo ligesom også være op til jer selv at gøre noget ved og gøre interessant.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn