Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Dræber DBF's lodtrækningsregler Pokalturneringen ?

Dræber DBF's lodtrækningsregler Pokalturneringen ?

emailnotifikationer
 
 

 

Vi er et hold fra Gentofte Bridgeklub, der i pokalturneringens 4. runde har trukket udebane i Hirtshals.

 

I samme runde har et hold fra Tisvildeleje trukket udebane mod et hold fra Brønderslev.

 

Jeg ved godt, at DBF har fulgt reglerne 100%, men det er da helt gak-gak, at 2 hold skal køre over 2.000 km i bil, når man fra DBF's side kunne udvise lidt fornuft, og matche de 2 Nordjydske hold op mod hinanden, og de 2 Nordsjællandske hold op mod hinanden, når man havde konstateret lodtrækningens resultat.

 

Jeg er helt med på, at når man kommer længere frem i turneringen, så giver det sportslig mening at give lodtrækningen helt "fri", men med al respekt for de her nævnte hold, så er jeg overbevist om at det ikke ville ødelægge hverken det sportslige eller sociale i pokalturneringen, at lade de "landsdele-lokale" hold møde hinanden.

 

Mvh 

 

Niels Agger, der ikke gider køre over 1.000 km og tilbringe 12 timer i bil for at spille en 40-spilskamp i pokalturneringens 4. runde.

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære DBF og alle venner af bridge

Som det fremgår af de mange kommentarer, er der forskellige holdninger til indlægget. Forbundet har måttet konstatere en faldende tilslutning, hvilket indikerer problemer med turneringformen. Gennemsnitsalderen for os bridgeelskere er blevet højere, hvorfor mageligheden er blevet større, dette forbundet med en ikke ringe udgift, såfremt de 2 hold bor i hver sin ende af landet, gør at v.u.k. desværre optræder i de afsluttende runder. Jeg kan for mit eget vedkommende opfordre til, at man overvejer ændringer, hvor den sunde fornuft råder, det skulle jo nødigt blive sådan, at kun bridgenørder deltager. Vi/jeg alene vide attituden har aldrig fremmet noget. Hilsen med håbet om en fornuftig og afbalanceret løsning

Svar
 

Den er mægtig. Sidst vi lod den sunde fornuft råde, medførte det et yderst kritisk indlæg her på Debatten.

 

Nogle konstruktive indlæg om, hvad der er sund fornuft, modtages gerne (i en ny tråd!). Det vigtigste er trods alt at lave en turnering, som så mange spillere som muligt er glade for.

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn