Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Distribution Dansk bridge

RE: Distribution Dansk bridge

emailnotifikationer
 
 

Jeg synes ikke det er en god ide at lade være med at udsende DB i papirform i maj og juni. Det er efter min mening en drastisk forringelse.

Det er fint at vi bare afhenter det i primærklubberne i sæsonen.

Kan man ikke bare sætte kontingentet lidt op i stedet.

Eller udvide sideantallet og så kun lave otte numre.

 

Svar

Svar

 
 
 

Alle medlemmer bør også tænke på de enorme prisstigninger som VORES(?) postvæsen har påført alle brev- og bladafsendere. Sådan er det bare, uanset om man bryder sig om udviklingen eller ej.

 

Det er helt i orden at man brokker sig over udviklingen og dens konsekvenser, men det er efter min mening ikke i orden at man kun brokker sig over konsekvenserne, når man ikke gør noget ved udviklingen.

 

Der bliver efter regeringens forslag også lukket for FM-radio indenfor 3 år. Så må vi alle også ud at investere i nye DAB-radioer eller tilsvarende til såvel bil som hus. Hvis I synes det er for dårligt, så er det også NU I skal brokke jer. Om 3 år er det nok for sent.

 

Med andre ord: DBF kommer med et snusfornuftigt forslag til en løsning på et problem som er faktuelt og aktuelt (rettere: akut). Gid alle der er utilfredse ville gøre det samme.

 

Og alle har naturligvis ret til at brokke sig stadigt, uanset. Det er også en del af kontingentet.

 

Personligt vil jeg gerne have så mange numre af Bridge Bladet som muligt. Og jeg kan godt hente dem online. Dem der ikke vil og kan, må jo så  nøjes med 2 numre om året (når de møder op som substitut i "primær-klubben!" ??),  eller finde ud af at betjene internettet, eller også betale sig fra det - måske på bekostning af en bridge-rejse til Madeira i værste fald.

Sådan fungerer verden i dag, med flertallets stiltiende accept. Hvordan og hvorfor skal DBF kunne levere mere end samfundet i almindelighed?

 

 

Svar
 

Det er ikke sidste gang vi har set en portostigning. Antallet af fysiske breve falder løbende, og postfirmaerne vil hæve taksterne tilsvarende, så selv den mest hardcore papirtilhænger må på et eller andet tidspunkt opgive individuel distribution.

 

Svar
 

Hej 

Behøver det hele gå så stærkt?  Hvorfor skal vi følge med udviklingen?....Når vi er mange som ikke har lyst, og har råd til at lade være.

Jeg har 9 hold. På 4 hold (turnering med undervisning) i klubber under DBF har jeg spurgt: Hvor mange ser af og til bladet på nettet?  Vidste godt, at det var få, men alligevel overraskede det mig, at det var 0 til 2 på holdene som markerede.( uha, uha hvis man havde annonce i et af bladene, som kun kommer på nettet)  Jeg spurgte herefter: Hvor mange ser af og til bladet når det kommer med posten? Det var stort set alle. Jeg undlod at spørge om enkelte læste midtersiderne :-)

Jeg forstår, at det er ca 20-25 kr der er tale om.... Altså det ville have betydet en stigning i kontingent på 20-25 kr hvis bladet fortsat kommer med posten, så man kan have det i hånden... contra 2 numre på nettet og rigtige blade hentes i klubberne. Alternativt finde pengene andetsteds.

 

Bedste bridgehilsner Mads

 

 

Svar
 

Hej.

Synes det er noget pjat, at 2 numre årligt ikke udgives i papirform.

Læser med stor interesse bladet, specielt landstræner i DBf Jacob Røns mange artikler.

Med venlig hilsen

Svar
 

I perioden september - april ser jeg ikke noget problem med at få bladet udleveret i klubberne. Men om det er en god idé at man i andre måneder kun kan se det på Internettet, har jeg min tvivl om.

Der er trods alt enkelte medlemmer, der ikke har adgang til Internettet. Desuden er der nok en del, der ikke læser "aviser" på Internettet.

Og gives der besked til brugerne, når der er kommet et nyt blad?

Men underligt, at man har et postvæsen, der ikke vil bringe post ud?

Svar
 

Jeg har nu læst Bridgebladet på min PC - ikke via App'en da en sådan åbenbart ikke findes til Android, det formoder jeg kommer senere.

M.h.t. omdeling/omdeling ikke synes jeg det er OK, at juni-nummeret kun kommer digitalt - men nummeret med annoncering af sommerens åbne huse, bør komme på papir - det er en god ting, at have liggende hen over sommeren, en løsning kunne være Christian Reinholdt's forslag om, at lade maj-nummeret udkomme allerede den 20.april, så det kan nå, at blive omdelt i klubberne.

Og så til formatet, det fysiske blad er opdelt i spalter - og det fungerer fint - men spalteopdelingen er ikke optimal, når bladet læses på en skærm, her skal man sidde og rulle skærmen op og ned, for at læse en artikel. Det fungerer ikke godt når eks. kortfordelingen er nederst til venstre, og de tilhørende kommentarer er øverst til højre - her mangler overblikket på skærmen, ja medmindre bogstaverne bliver meget små :-)

Nu har jeg ikke haft mulighed for, at læse bladet på min telefon, men her må det da gå helt galt.

 

Svar
 

Har også forgæves søgt den omtalte app, Dansk Bridge, som omtales i Redaktørens hjørne, nok lidt præmaturt.

Jeg har bladret det nye nummer igennem på skærmen. Det er ulideligt. Meget andet er der ikke at sige til det.

Et medlemskab af DBf rummer to store fordele for medlemmerne: Medlemsbladet og Bridgecentral. Det er altså et af de helt store aktiver for forbundet man så småt er i færd med at tage livet af med den vedtagne distributionspolitik.

Mvh  Jens U Kromann

Svar
 

Jeg spurgte min hustru om hun var opmærksom på, at man nu kunne læse det nye nummer af Dansk Bridge på nettet. Hun var opmærksom på den digitale udgave men havde forlængst glemt at man skulle se efter omkring 1. maj. Hun var i øvrigt ikke helt sikker på hvor hun skulle finde det. En situation hun sikkert deler med 90% af DBfs medlemmer.

 

Hvis beslutningen om denne distributionsmåde fastholdes, og det fornemmer jeg at den gør, må man vel som minimum udsende en mail til medlemmerne om at det nye nummer nu er at finde på DBfs hjemmeside evt med et link dertil.

 

Det nye "A New Bridge Magazine", som udelukkende publiceres på nettet, udsender en sådan mail til sine abonnenter når et nyt nummer er på nettet.

 

Indtil videre vil jeg orientere abonnenterne på min bridgeside, https//:bridge.kromann.info, om at bladet er på nettet og hvor det kan findes. Så er der da nogle tusinde af DBfs medlemmer der kan finde frem til det.

 

Mvh

 

Jens U Kromann

 

Svar
 

Jeg personligt føler mig fuldt ud orienteret om dette. Men nu har jeg også en god klubformand, som sørger for at videregive de informationer han får.

Men DBF kunne naturligvis også udsende rekommanderede breve til alle medlemmer om emnet.

Svar
 

App'en til smartphones (Android) skulle være klar mandag den 7. ds. En søgning på Dansk Bridge i Play Butik giver ikke resultat.

Svar
 

Jeg har lige et enkelt indspark til denne tråd.

Hvilke bridgeblad(e) er det vigtigste at have fysisk i papirform?

For mig at se er der to ekstrem vigtige numre, det sidste før "Juli" måned, og det første i den nye sæson "September"

"I gamle dage havde man altid det sidste nummer med af Dansk Bridge hvis man skulle i sommerhus eller lignende i den såkaldt danske sommer. For vis vejret artede sig som normalt, så ville der altid være mindst en dag der ville være egnet til et åbent hus, på nye græsgange." Derfor er Maj - som bliver det sidste nummer inden "normal sommerferie måneden Juli" vigtig - udover åbenhus, er det også et fint blad at have med på stranden, hvis vejret mod sædvane skulle tillade dette :-)

mvh.

Søren Justesen

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn