Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
14. juni 2017

Ses vi i Svendborg?

Vi har allerede været i gang i et godt stykke tid med at forberede festivallen her i DBf-sekretariatet og i Bridgebutikken.

Vi er nu oppe på 186 tilmeldte hold til Vinoble Open, hvilket er rekord – og der er plads til flere hold! Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig Vinoble Open:

Tilmelding for hold med tidligere deltagere.

Tilmelding for hold udelukkende med nye deltagere  (det er gratis!)

 

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig til DM Seniorpar.

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig til Guldturneringen.

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig kursus i BridgeCentral

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig kursus i Bridgemate

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig videregående kursus i BridgeCentral og Bridgemate

 

I skrivende stund er der udsolgt for tilmelding til Bridge/Golf (88 deltagere) og til Begynderfestivalen (128 deltagere). Vi har enkelte på venteliste – og det sker, at vi en gang imellem får afbud, så det er ikke helt usandsynligt, at der måske kan blive en plads til dig, hvis du vil deltage i disse arrangementer, men vi kan ikke love noget.

 

Mulighederne for at spille bridge i løbet af festivalen er mange. Til drop-in turneringerne kan alle deltage, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig! Mød blot op, køb din billet i informationen og gå ind og sæt dig - så er du med! Der spilles i styrkeopdelte rækker i alle bronzeturneringer, og vi guider gerne dig/jer til den rigtige række. Hvis du ikke selv har en makker er det en god idé at være der en halv time i forvejen, så hjælper vi med at finde en, du kan spille med. Alle bronze- og sølvturneringerne er drop.in turnering, så der er rig lejlighed til at få luftet kortene.

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen i Svendborg om en lille måneds tid.

 

Mange hilsner fra alle medarbejderne i DBf-sekretariatet og Bridgebutikken