Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
09. maj 2018

Bridgefondens og Sæsonvines turnering

 

Kom til Bridgefondens og Sæsonvines turnering og deltag bagefter i receptionen ved festivalen i Svendborg

 

Torsdag, den 12. juli kl. 10.30 - 15.00 kan du og din makker deltage i denne spændende turnering, som er en selvstændig del af bronzeturneringen. 

Du støtter Bridgefondens arbejde med at udbrede bridgespillet blandt både kommende og nuværende spillere, når du deltager i turneringen. Og som bridgespiller ved du jo, hvor meget sjov man kan få ud af spillet samtidig med at man nyder hjernegymnastikken. Og samværet med makker og de øvrige deltagere er altid en fornøjelse. 

Bridgefonden er sammen med Saesonvine sponsor for turneringen. Sæsonvine stiller nogle dejlige vine på højkant - der vil være præmier til de bedst placerede samt spurtpræmier. 

Som et fint punktum for det gode selskab er alle turneringsdeltagerne indbudt til Danmarks Bridgeforbunds og Bridgefondens reception bagefter. Sæsonvine, der sammen med Bridgefonden, er sponsor for turneringen, vil sørge for, at pgså smagsløgene bliver godt underholdt. 

Det kræver et bidrag til Bridgefonden på mindst 200 kr. pr. person (og gerne mere) for at få lov til at deltage i turneringen. Har du og din makker allerede i år hver doneret mindst 200 kr. til Bridgefonden, kan I bare tilmelde jer. 

Og I kan selvfølgelig stadig nå det, selvom I endnu ikke har givet en donation til Bridgefonden. Gå ind på www.bridgefonden.dk og vælg Bidrag. Her kan I give jeres bidrag den måde, der passer jer bedst. HUSK at der gives skattefradrag for bidrag.

For at deltage skal du altså:

  1. Før tilmelding til Bridgefondens turnering skal du og din makker hver have doneret mindst 200 kr. til Bridgefonden – se her
  2. Tilmelding på Bridgefestivalens site (www.bridgefestival.dk), og prisen for deltagelse er 80 kr. pr. deltager.

 

Vi glæder os til en masse skønne spil blandt vore fantastiske bidragsydere, så bridgen kan udbredes til endnu flere.