Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
24. oktober 2019

Mesterskab blev i Aarhus

 

DM for klubhold blev afviklet i Aarhus, og resultatet blev en hjemmesejr. Men mens Aarhus Bridgeklub var forsvarende danmarksmestre, hedder det nye mesterhold Akademisk Bridgeklub. Akademikerne var med fremme hele vejen, men lå inden sidste runde kun på en andenplads. En sikker sejr over BK Nord var dog nok til at hive mesterskabet i land.

De nye danmarksmestre er: Niels Krøjgaard, Tom Nørgaard, Niels Henriksen og H.K. Sørensen. Afstanden ned til sølvvinderne, Blakset-klubberne, blev 6,58 kamppoint. Blakset lavede om på opstillingen efter ottende runde, hvor handicapfavorittterne var nede som nummer fire. Oprindelig stillede Blakset-klubberne op med to mixedpar, Lars Blakset-Nadia Bekkouche og Mathias Bruun-Bettina Kalkerup. I de tre sidste runder spillede drengene imidlertid med hinanden, og omrokeringen var lige ved at give gevinst, da Blakset førte inden sidste runde.

Bronzemedaljerne gik til de forsvarende mestre fra Aarhus Bridgeklub: Mads Krøjgaard, Jan Pedersen, Nils Mønsted og Morten Stege.

Se alle resultaterne her.