Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
06. juli 2016

Følg os på festivalen

Det er desværre ikke alle, der selv kan være med på Dansk Bridgefestival, men heldigvis er der masser af muligheder for at følge med på afstand.

 

For det første udgives som altid en bulletin hver dag. Her kan du læse om stort og småt på festivalen, se resultater, turneringsreferater og læse sjove historier. Du kan læse alle bulletinerne på festivalsiden

 

Du kan under festivalen se resultater fra alle turneringerne her Resultaterne opdateres på hjemmesiden lige så snart, de er klar.

 

Som noget nyt vil vi løbende lægge billeder og små liveopdateringer på facebook. På forsiden af bridge.dk kan du lige under nyhedsslideren se opdateringerne fra facebook uanset om du selv er facebookbruger eller ej. Du skal bare klikke på teksten "Danmarks Bridgeforbund", så kommer det hele frem.

 

Hvis du alligevel pludselig ærgrer dig for meget over ikke selv at være med, så skynd dig til Ryttervej 70 i Svendborg - vi har altid plads til flere spillere, og der er drop-in turneringer flere gange hver dag. Se hele festivalprogrammet her