Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
19. november 2018

Første divisionsweekend 18/19

 

Efter lang ventetid er sæsonens første divisionsweekend endelig blevet spillet. Vi har ventet længere en sædvanlig, da det til denne sæson er besluttet, at der blot spilles en enkelt weekend før nytår og 3 efter. Udover denne ændring blev der spillet efter det sædvanlige format med 12 hold i de 4 rækker, 1.- og 2. division samt 3. division øst og vest. Da det var en lang weekend, spillede samtlige hold 3 kampe af 40 spil. Efter to hele dages spil, er det derfor nu tid til at gøre status.

Fra 1. division blev tre af weekendens nøglekampe vist på BBO. Det første opgør var Pharmaservice mod Schaltz. Schaltz lagde ud med godt spil og førte med 26 IMPs ved pausen. Dog kom Pharmaservice tilbage og fik en uafgjort med en 2. halvleg på +21 IMPs.

I den anden BBO-kamp mødtes Reinholdt bridge og Mønsted. Også i runde 2 blev BBO-kampen meget lige. Ved pausen stod det helt lige. Anden halvleg vandt Reinholdt dog med 2 IMPs, hvilket gav dem 10,39 KP.

I tredje runde mødtes Friis (Med weekendens multidronninger på holdet) og Henneberg. Her vandt Friis med 33 IMPs i første halvleg og endte også med at vinde, på trods af at de lagde 16 IMPs til i anden halvleg.

 

Efter de tre første runder i 1. division ser stillingen således ud:

Kasper Konow har lagt sig i spidsen med seniorerne fra Steen Schou i hælene. De forsvarende mestre ligger under middel på en 8.-plads, men der er masser af kampe i nu, hvor der kan skaffes KP til en slutspilsplads.

 

I 2. division ser det således ud:

Her har Lund Madsen-holdet, som også består af 4 tidligere 1. divisionsspillere, lagt sig i front. Det bliver spændende at følge deres kamp tilbage mod 1. division.

 

Til sidst stillingerne fra 3. division øst og vest.

Øst:

Og Vest:

 

Det var et overblik over situation i divisionerne efter 3 runders spil. Søger man mere info kan man finde dette på http://bridge.dk/0009/