Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Hædersbevisninger 2012

 

Preben Mohr og Gunvor Tind har fået tildelt DBf’s æresnål i sølv som påskønnelse for fortjenstfuld indsats for bridgen i Danmark.


Preben Mohr har været medlem af repræsentantskabet fra 1998 til 2011 og været medlem af distrikt Fyns bestyrelse fra 1997 til 2011, først som menigt medlem, siden som kasserer, og fra 2006 som formand.

Preben Mohr med sit diplom. Foto: Henrik Kruse Petersen


Gunvor Tind har deltaget på 43 turneringslederkurser. Det første som kursist, de 42 næste som underviser, første gang i 1994. Gunvor Tind har været underviser på alle turneringslederkurser i perioden fra 1999 til 2011 og dermed været med til at uddanne cirka 1.000 turneringsledere. Gunvor Tind har desuden været med i bestyrelsen for Gundsø Bridge Klub i mere end 25 år og agerer selvfølgelig som turneringsleder i klubben, som dog har sørget for, at der er flere kompetente turneringsledere at trække på.

 

Gunvor Tind lytter opmærksomt til generalsekretærens roser. Foto: Bernt Bladt


Tildelingen af de to hædersbevisninger blev traditionen tro bekendtgjort på repræsentantskabsmødet den 2. juni i Korsør. Da de to hædrede ikke var til stede, fik Preben Mohr i stedet overrakt sølvnål og blomster af DBf’s formand Henrik Friis den 15. juli 2012 under Dansk Bridgefestival i Vingsted, mens Gunvor Tind fik overrakt hædersbevisningen af DBf’s generalsekretær Flemming Bøgh-Sørensen den 1. oktober 2012 i Gundsø Bridge Klub.