Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Idébank

 

Herunder kan du finde en række af idéer, gode råd og materialer til inspiration, når du skal arbejde med Skolebridge. Materialet på denne side er indsamlet fra folk, der selv har været i gang med Skolebridge. Det er således ikke nødvendigvis råd og undervisningsmaterialer, der tager udgangspunkt i Danmarks Bridgeforbunds materialer, men ofte noget, som folk selv har udtænkt og produceret i forbindelse med deres eget undervisningsforløb. Alt det, der ligger her, er til fri afbenyttelse. Du kan kopiere og bearbejde materialet, lige så tosset, du vil.

Hvis du selv ligger inde med noget materiale, der egner sig til brug i folkeskolen, så tøv ikke med at sende det til dbf@bridge.dk. Jo mere, vi har at vælge mellem og blive inspireret af, jo lettere vil planlægningen for den enkelte underviser være.
 

Nem Bridge

Anna Ravn fra Kolding har udviklet en forenklet form for bridge, som hun kalder Nem Bridge. Det kan bruges som en forløber til at lære bridge, både privat med børn/børnebørn eller i undervisningen i de yngre klasser i skolerne. Der er både forklaringer og forslag til kortfordelinger, så det er lige til at gå til for alle. Rigtig god fornøjelse - og STOR tak til Anna for det flotte arbejde!

Vejledning til hjælpere til Nem Bridge

A5-folder til 7- og 9-kortsbridge

7-kortsbridge

9-kortsbridge

 

Diverse

Hjælpekort til optælling af honnørpoint (klik på titlen for at downloade)

A4 siden printes på alm. papir, hvorefter det lamineres og de små hjælpekort skæres ud. Har man ikke mulighed for laminering, limes de små skabeloner bagpå et kasseret kort. Et godt middel, at eleverne har denne skabelon liggende, når de lærer at tælle HP.


Bidt af bridge (klik på titlen for at downloade)

Bidt af bridge er et hæfte for små og store begyndere. Mange steder er folk rigtig glade for at udlevere dette hæfte til eleverne, når de arbejder med Skolebridge. Den egner sig  godt til forløb der strækker sig over lidt mere end en introdag, f.eks. temauge. Den kan printes eller rekvireres gratis til undervisningsbrug fra Danmarks Bridgeforbund via dbf@bridge.dk.