Bridgeforlaget

Internationale åbne turneringer

 

Her findes en oversigt over nogle af de internationale bridgeturneringer, som er åbne for alle uanset styrke, alder og køn. Vær opmærksom på, at en festival oftest består af flere turneringer, så man kan altså sgatens rejsen ned og spille med i bare nogle af dagene. Tjek de forskellige programmer nøje inden du beslutter dig.


Bemærk, at oversigten blot er et udpluk af de mange tilbud, der findes. Et link til langt flere turneringer kan findes via http://newinbridge.com/grandtour, og der findes også et væld af forskellige danske arrangører af bridgerejser.
 

 

 

  Turnering Information
2015    
     
15.-23. august

65th international bridgefestival of La Baule 2015, Frankrig

hjemmeside (på fransk)
klik her for kort info på engelsk
     
4. -10. september Greek Bridge Festival, Athen, Grækenland. Grækerne inviterer hvert år en række juniorhold, deriblandt et dansk. Tag med og støt op om dem, der søtter op om os. Både turnering og øvrige tilbud bliver rost af de tidligere deltagere. hjemmeside
     
4.-16. september Pula Bridgefestival, Pula, Kroatien Kroaterne kalder denne festival "Den sjoveste seriøse bridgeturnering".  hjemmeside
     
18.-20. september Gran Prix de Madrid, Spanien hjemmeside
     
23-24. oktober Copa d'oro, Madrid, Spanien flyer
     
30. oktober-3.november 27th International Bridgefestival, Larnaka, Cypern flyer
     
2.-8. november Madeira international bridge open, Madeira. De seneste år har danske bridgespillere på alle niveauer valfartet til denne turnering, og roser den til skyerne. Se f.eks. artikel i Dansk Bridge fra januar i år (der står dog forkert årstal, nemlig 2014 på forsiden). Danske Mads Eyde hjælper gerne med både information, gode råd og tilmelding. 

hjemmeside eller kontakt Mads Eyde på tlf 26474716 eller mail madseyde@hotmail.com

     
5.-7. november Marbella international bridge tournament, Spanien hjemmeside