Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Juniorbridge i Danmark

Juniorbridge er for unge under 25 år. Bridge kan dyrkes på alle niveauer og med alle former for engagement. Nogle har glødende landsholdsambitioner og spiller fast flere gange om ugen, andre dyrker bridge som en fed hobby, hvor de hygger sig med deres venner nogle weekender om året. For atter andre er det midt i mellem.

I Danmarks Bridgeforbund kan børn og unge få undervisning på alle niveauer på vores GRATIS camps, som afholdes 3 gange om året. En del af underviserne på disse Camps er selv juniorspillere og kan møde Camp-deltagerne i øjenhøjde. Derudover er der i disse år højtryk på Skolebridge, hvor det oftest foregår i et samabejde mellem skole og den lokale bridgeklub. Disse forløb for meget ros fra både elever og lærere, og de frivillige hjælpere har også altid en rigtig god oplevelse med at komme på skolerne og give lidt af deres viden om og passion for bridge videre til en flok unge mennesker. Vil du vide mere om Skolebridge så læs her.

Næste GRATIS Camp for både øvede og nybegyndere bliver i Øster Hurup Badeland d. 1.-2. april 2017, se info på flyeren her.

 

Udover en masse bridge er der på hver camp andre aktiviteter som fodbold udendørs om sommeren og vandland indendørs om vinteren. 

 Hvis du har spørgsmål eller har fået lyst til at være med på en juniorcamp, så skriv til trine@bridge.dk eller ring til juniorkoordinator Morten Bilde, som altid sidder klar til at svare på gode og dumme spørgsmål på 28 30 27 17
 

Junior DM

Hvert år bliver der afholdt DM for juniorhold i to weekender og DM for juniorpar i en weekend. Turneringerne er åbne for både nybegyndere og landsholdsstjerner; man skal dog være medlem af DBf, da det drejer sig om Danmarksmesterskaber.

Læs mere om turneringerne. Tilmelding via kontakt@juniorbridge.dk