Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
11. november 2019

Klubdag gav nye ideer

 

En dag, hvor hvert klubmedlem tager naboen, badmintonmakkeren eller kollegaen med til bridge. Samarbejde med personaleforeninger og handicaporganisationer. Drop-in-turneringer alle ugens dage på skift mellem naboklubber.

Det var blot nogle få af de gode ideer, som boblede frem på DBf's klubdag, der blev afholdt den 9. november i Middelfart. Peter Lund Madsen - også kendt som Hjerne-Madsen - skød dagen i gang med et underholdende foredrag, hvor han blandt andet forklarede, hvorfor køer aldrig kommer til at få succes ved bridgebordet. Herefter arbejdede deltagerne i workshops: Hvordan får DBf indfanget flere medlemmer og holder fast på dem? Hvordan samarbejder vi på tværs af klubber og andre organisationer? Hvordan servicerer Sekretariatet bedst medlemmerne?

Som afslutning på dagen blev der udvalgt en række innovationsklubber, som skal afprøve nye initiativer. Samtidig vil forbundet senere oprette et område på hjemmesiden, der blandt andet vil indeholde et idékatalog, som klubberne kan lade sig inspirere af.