Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Nye hædersbevisninger 2019

 

Tidligere hædersbevisninger kan du se her

 

Guldnål til Morten Bilde

"Kære Morten. Du er et helt særligt menneske. En altid venlig sjæl, der ser det positive i andre. En dygtig bridgespiller, der evner at give glæden ved spillet videre. På en sjov måde".

Sådan beskrev Nis Rasmussen, formand for Danmarks Bridgeforbund, Morten Bilde, der blev hædret med DBf's gulnål ved åbningen af årets Vinoble Open. 

Morten har formået at sætte turbo på Dansk Skolebridge. Siden starten i 2015 har Morten og hans engagerede hjælpere kørt bridgeforløb på over 200 skoler, og mere end 20.000 unge er blevet introduceret til vores fantastiske spil. 

De unge er vilde med at spille, forid Morten Bilde aldrig glemmer, at bridge skal være sjovt. 

"Spillet skal fange interessen, og det skal ske på en sjov måde. Og resultaterne er tydelige: Unge, begejstrede juniorer, der smiler og er ualmindeligt høfligt ved bridgebordet. Og synes, det er sjovt" undertregede Nis Rasmussen. 

Efter formandens tale fik Morten Bilde selv ordet:

"Vi kunne ikke have gjort det uden hjælp fra alle jer. I er altid flinke til at stille op"  sage Morten Bilde, som også fremhævede den særlige danske model med en stærk klubstruktur, hvor folk tager ansvar for hinanden og for at udbrede spillet. 

"Og jeg lover jer, at vi nok skal blive ved med at spørge jer. Vi tager ikke nej for et svar, når vi skal bruge hjælpere, for vi skal have endnu flere unge til at spille bridge". 
 

Direktør i Danmarks Bridgeforbund, Charlotte Fuglsang, sætter guldnålen på Morten Bilde.
Foto: Charles