Bridgeforlaget
Danmarks Bridgeforbund. Vil du vide mere om verdens sjoveste kortspil?

Kom i gang med bridge

Bridge bliver både dyrket hjemme ved køkkenbordet med en flaske rødvin og på eliteplan, hvor en skærm splitter bordet i to, så man ikke kan se sin makker, og alkohol er bandlyst aftenen før en turnering for ikke at slække på koncentrationen.

 

Hvis du blevet interesseret i at lære at spille bridge, men ikke ved, hvordan du kommer i gang, så kontakt Danmarks Bridgeforbund på dbf@bridge.dk eller se nogle af klubbernes undervisningstilbud her. Du kan også henvende dig til din lokale klub. Her kan du se oversigten over bridgeklubber i Danmarks Bridgeforbund.

 

Det er altid sjovere, hvis man starter flere sammen, så hvis du kender en, der lige som du er blevet nysgerrig, så tag din ven med som makker.
 

Hvis du brænder efter at vide mere, så kan du kaste dig over tipskuponen og gennemgå bridgelektionerne her på siden, så er du godt begyndt. Du kan også downloade "Bridge - en appetitvækker".

 

En undersøgelse fra Capacent Epinion påpeger, at vi har over 200.000 bridgespillere i Danmark! Og knap 700.000 ønsker at stifte bekendtskab med denne tankesport, så der burde være gode chancer for at finde ligesindede.

Held og lykke med bridgen fremover!
 

Er du under 25 år?

Danmarks Bridgeforbund afholder et par gange om året juniorcamps for unge under 25 år. Campsene er enten gratis eller meget billige at deltage i, og de unge bliver undervist af juniorlandsholdsspillere og andre ungdommelige sjæle.

Den næste juniorcamp finder sted den 3.-4. juli i forbindelse med Dansk Bridgefestival på Svendborg Idrætscenter. På Dansk Bridgefestival samles tusindvis af bridgeelskere fra hele landet, og man har således mulighed for at være en del af det store fællesskab og nyde den gode stemning blandt både elite og "almindelige" klubspillere. Der er udfordringer for alle, uanset, om man aldrig har haft kort i hånden før eller er en garvet haj. Så hvis du er under 25 år, så meld dig til og få en weekend med unge, sjove, smukke og kloge mennesker fra hele landet.
 

Bridge bliver dyrket både af prinser...

 

... og skoledrenge.