Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Bliv medlem af Danmarks Bridgeforbund

 

Danmarks Bridgeforbund (DBf) er en organisation for bridgeklubber. Du kan derfor ikke melde dig ind som enkeltindivid. Så for at blive medlem af DBf, skal du melde dig ind i en klub. Du kan se en oversigt over alle DBf-klubber i Danmark her. Nogle klubber tilbyder passivt medlemskab. Det indebærer, at du ikke kan spille fast i klubben, men har almindelige rettigheder som DBf-medlem, blandt andet til at spille forbundsturneringer. Kontingentet som passivt medlem er relativt beskedent, typisk omkring 500 kroner om året. 

Hvis du er ny inden for bridge, kan du her finde klubber, som tilbyder begynderundervisning. Det kræver ikke nogen bridgeforudsætninger at melde dig til, og du kan godt møde op alene. 

Du er også velkommen til at se med her, hvor vi har samlet en buket af tilbud til at komme i gang med verdens mest udfordrende kortspil. Her er også links til vores online bridgeunivers. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 4847 5213 mandage - torsdage mellem 9.30 - 14.30 eller på mail til dbf@bridge.dk.

God fornøjelse med bridgen fremover.